קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] הCPU עולה ל100 אחוז שאני מפעיל משחק ... אפילו משחק בפייס .
    על ידי YoVeL_SaPiR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-06-2011, 16:22
  2. הDW שלי עולה ל100
    על ידי OneX בפורום Maple Story
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 12-04-2011, 20:34
  3. [עזרה]מציאת מקור הבעיה במסך כשאני מפעיל משחק
    על ידי izhari92 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 18:44
  4. בעיה- המחשב מפעיל מסך כחול כשאני פותח משחק
    על ידי Knight בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-10-2006, 18:30
  5. כשאני מפעיל את המחשב הרבה תוכנות עולות
    על ידי bensahal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 14:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הזיכרון CPU שלי עולה ל100% כשאני מפעיל משחק.. איך זה הגיוני?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

Exclamation הזיכרון CPU שלי עולה ל100% כשאני מפעיל משחק.. איך זה הגיוני?

שלום חברים,

אז ככה. שיחקתי בערך לפני בחודש במשחק מסוים בשם Assissans Creed 3 . משחק גרפי מעולה, שדורש לא קצת נתונים מהמחשב. הופתעתי לגלות שהמשחק רץ על המחשב שלי בצורה כמעט חלקה (90% - 95%) בערך, כלומר היה כיף לשחק בו לא היו שום תקיעות או תיקים או יציאות לא רצויות. הכל מושלם.

WINDOWS מקורי, 2GB RAM, ולכן הופתעתי שהמשחק עובד כל כך מעולה כי הוא יצא רק השנה, והגרפיקה שלו מעולה וחשבתי שהמחשב שלי לא יריץ אותו כל כך טוב.

מסתבר שכן. המשחק רץ מעולה ועוד על רזולוציה גבוה!

בקיצור, שיחקת יבמשחק בערך חודשיים רצוף, עד לחודש האחרון. בערך מה20 למאי ועד ל20 ליוני לא נגעתי בו, התעסקתי בדברים אחרים במחשב הורדתי הרבה דברים על הDESKTOP (לא משחקים או משהו), הרבה קבצי קודים [עובד על אתר פרטי], תמונות, קודי מקור וכו' וכו'. קבצי PHP HTML למיניהם. לא משהו ששוקל יותר מ100MB לפי דעתי..

ואתמול החלטתי לחזור למשחק, הפעלתי אותו ואני שם לב שהכל עובד לאט. מלבד התפריט שעובד מצוין וחלק, ברגע שהמשחק נטען, הכל עובד בצורה "מגעילה". תקיעות, "תיקים", מהירות מאוד נמוכה של תגובה, אי תיאום בין התמונה לסאונד. בקיצור ממש נהרסה חווית המשחק.

חשבתי קצת שאולי זה קשור לכל הקבצים ששמתי על השולחן עבודה, לכן קיבצתי את כל הפרויקט לתיקיה אחת והעברתי אותה לכונן אחר (לא C). לאחר מכן ניקיתי קצת את הDEKSTOP, מחקתי דברים שלא צריך, מחקתי את תיקיית הTEMP. עשיתי ריסטארט, כיביתי את המחשב, הדלקתי אותו רק היום. והנה, המשחק עדיין עובד בתקיעות.

ניסיתי הכל, גרפיקה שמתי על הכי נמוך שאפשר, כולל רזולוציה שמתי על הנמוכה ביותר, בעוד שלפני כחודש כשעוד שיחקתי במשחק הוא היה רץ חלק על רזולוציה גבוהה.

גם עם רזולוציה נמוכה עדיין הוא עבד עם תיקים ותקיעות..

החלטתי לבדוק מה קורה, הפעלתי את המנהל משימות עברתי לאיפה שבודקים את השימוש בזיכרון הCPU וגיליתי שכשאני מפעיל את המשחק ומשחק בו הCPU שלי עולה ל100% שימוש. הקטע הוא שאין לי איך להשוות את זה לעבר, כי בזמן ששיחקתי במשחק והוא עבד מעולה לפני חודש ולפני חודשיים, לא בדקתי כמה CPU הוא מנצל לכן אין לי לאן להשוות.

שימו לב!!!! כל הקו העליון הוא הקו שמסמל את הCPU מן הסתם, וכמו שאתם רואים הוא נשאר קבוע על 100% כשאני בתוך המשחק. ברגע שיצאתי מהמשחק הCPU ירד ל4-5% שימוש... שימו לב איזה שינוי!

אבל לדוגמא כשהיום שיחקתי, שמתי לב שה"תקיעות" נגרמות רק במקומות מסוימים. כלומר ב90% מהמקומות במשחק. ב"מקומות מבודדים" ללא אנשים, או במשימות ספציפיות הוא עובד חלק. רק כשאני ב"עולם הפתוח" עם כל הגרפיקה והאנשים מסביבי הכל עובד בתקיעות ולאט.

למישהו יש רעיון מה לעשות? חשבתי לעשות CCLEANER או משהו, אפילו מחקתי איזה משחק נוסף שהיה לי על הכונן C ששקל 20GB, כעת יש לי 220GB פנויים על כונן C, ובערך עוד 200GB פנויים בכל שאר הכוננים. לכן זה לא קשור למיקום של המשחק על הכונן או עומס על C או משהו כזה..

אין לי מושג מה לעשות, האם זה באמת קשור לRAM או לCPU?? הרי כשאני משחק באותם "מקומות מבודדים" בהם המשחק עובד חלק, גם בהם אני חושב שהCPU הוא 100%, אבל המשחק עובד חלק. לכן אולי זה באמת לא קשור לCPU או לזיכרון RAM?

תודה רבה לעוזרים וסליחה על החפירה!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל CPU 100

I agree with this - and another point:Most people want to run CPU coolers with the fan on the drive bay side to push air through the heat sink. By doing so, one can overhang the RAM slots. That sort of thing should be examined as well.Theres no point rating products by parroting their statistics. We can do that ourselves. What we pay magazines like this to do is apply practical testing.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יואב
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    פורום אטרף - http://www.iatraf.co.il/

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אתה צריך ליבדוק בסטטיסטיקות ולהתחיל את הבדיקות המעשיות שבעצם מתחילות במעבד שלך.

תומך טכני האוואטר של Angelus
    לייקים
    39
    נקודות
    301
    משפט מחץ
    כולם משקרים

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

נסה להוריד את הגדרות הגרפיקה והאפקטים במשחק למינימום.
    בנוסף תוריד את הרוולוציה ברמה אחת או שנים במשחק.
    מאמין שזה יפתור את הבעיה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,264 | הודעות: 8,199,857 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect