איך עושים בNEOBUX mini jobs ? ניסתי ואף פעם לא הצלחתי
איך עושים בNEOBUX mini jobs ? ניסתי ואף פעם לא הצלחתי
|
|
יש לי משהו אחד להגיד לך :
פרוש מהאתר הזה !!
אם אתה לא משקיע בו יותר מ 1000$ לא שווה להתעסק איתו
מ bux במקרה הטוב אתה תרוויח 1$ ליום וזה במקרה הטוב ....
PPD אתה יכול להרוויח בקלות 25$ ביום בקלות אחי .
תחשוב מה יותר עדיף O.o
חחחחחחחחחחחחחחחחח alon קוראים לזה PPD לא PDF
אתם יכולים להמשיך לזלזל בנאובאקס אבל רק שתדעו בתקופה שהייתי שם גולדן עם 500 מופנים (כמובן שאני מצטער על זה כי גיליתי אח"כ שלאט לאט אני מתחיל להפסיד) עשיתי לפעמים minijobs ואם יש משימה נוחה אפשר לעשות בקלות 30 דולר בשעה
אף אחד לא מזלזל בנאובאקס פשוט צריך להביא שאם אין לך מינימום 1500 דולר להשקיע אתה או תפסיד או תרוויח 2 דולר ביום
יש מיליון ואחד תחומים אחרים בכסף באינטרט שאתה תרוויח הרבה יותר.
איך אני אוהב ילדים כמוך! אין שפוט לא יודעים על מה הם מדברים! קודם כל זה אתר PTC מעולה! הרייטים שלו אחלה ויש גם הרבה רשומים אליו מסיבה כל שהי! אולי כי הוא טוב .
ב. אני השקעתי 5 דולר ! ועכשיו המצב שלי מעולה אני ממשיך לקנות עוד ועוד R ואני כבר עושה 30 סנט ביום! אז למה אתה אומר סתם ? !
נראלי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר הוא צודק ב1000 % אם אין לך לפחות 1000 דולר לא משתלם להכנס לזה.
בתוך שטענה שלך אתה עונה לעצמך על השאלה.
השקעתה 5 דולר באתר ואתה מרוויח 30 סנט ביום מה שאומר שאתה תרוויח רק דולר לאחר 20 ימים . זה נראלך הגיוני ?
בזבוז ענקי של זמן עם החמש דולר האלה אני יכול להכין סרטון + דף נחיתה בחצי שעה , לקנות צפיות ב5 דולר האלה ולעשות 500 דולר בחודש..
נערך לאחרונה על ידי Article; 04-07-2013 בשעה 15:33.
לכל מי שלא יודע איך ללמוד על הנושא. אף אחד עכשיו לא יסביר לכם בסקייפ איך ללמוד כמו שאני למדתי.
כנסו לגוגל ותרשמו PPD + YOUTUBE JOUNRY ותתחילו לקרוא. זה בעצם יומן של אנשים שמתחילים בPPD והם רושמים בכל יום
מה הם עשו וכמה הם הרוויחו , יש שם לא מעט סיפורי הצלחה וגם אני למדתי משם המון. זה היה מקור הלמידה שלי למדתי שם כל מיני טכניקות ושיטות.