קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חתימות+סמלים] איך אני עושה שיראו את החתימה שלי?!
    על ידי likillerak474ru בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-01-2012, 15:17
  2. VB|אך אני עושה שפרסומות יקפצו בדפדפן שלי
    על ידי GalHot12 בפורום שפות עיליות וASM
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 12:54
  3. איך אני עושה מונה צפיות בחתימה שלי של אטרף!
    על ידי benxd11 בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-04-2010, 19:49
  4. איך אני עושה מערכת sms לשרת שלי?
    על ידי CrazyBoy2 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-12-2009, 16:25
  5. תגידו איך אני עושה אימייל עם השם שלי?
    על ידי AND בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 15:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מה אני עושה מכאן עם החיים שלי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה אני עושה מכאן עם החיים שלי?

סיימתי בית ספר, בלי בגרות, חסרות לי תנ"ך ספרות ואזרחות.. פוטרתי מצבא
    התחלתי ללמוד קצת מאח שלי פיתוח WEB, בנתיים HTML וCSS.
    ואני בדילמה אם להשלים בגרויות (כי יהיה לי ממוצע בגרויות נמוך ואני בטח אצטרך לעשות מכינה או משהו) או להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, אם בכלל.
    היעד שלי הוא אזרחות בחו"ל והכנסה פסיבית בשביל לטייל בעולם, או יותר נכון, לנסות לגור בכל מני מדינות.
    המראה שלי משתפר מדי יום וגם הסטאטוס קצת אבל הכסף רק נעלם לי כי אין לי משמרות ואני לא יודע איפה אני אמצא עכשיו עבודה עם הכנסה נורמאליתתת וחוץ מזה אני לא יכול למלצר כל החיים.. מה אנשים בדר"כ עושים אחרי צבא?
    איך מתחילים הכנסה פסיבית? פותחים אתר ומקווים שיהיו הרבה לחיצות על הפרסומות של גוגל?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bombad צפיה בהודעה
    סיימתי בית ספר, בלי בגרות, חסרות לי תנ"ך ספרות ואזרחות.. פוטרתי מצבא. תשמח י'אהבל יש לך 3 שנים פור על חברים שלך!
    התחלתי ללמוד קצת מאח שלי פיתוח WEB, בנתיים HTML וCSS. ללמוד יותר משבוע זה כבר חרטא, אני ישר בניתי אתרים ומזה לדמתי. ניסיון זה מה שחשוב. כשאתה בא לראיון יבקשו ממך דוגמאות ולא חרטא עם שאלות "מה אתה יודע? איזה שפות?" - היום המעסיקים בתחום הזה רוצים לראות בעיניים מה אתה יודע. תלמד טוב טוב CSS, תשלוט בו לחלוטין, זה יתרון אדיר. אחרי שתדע לתכנת (HTML ו-CSS זה אפילו לא תכנות), אז תפתח דברים על מערכות קוד פתוח בסגנון joomla, wordpress, drupal וכד'. תבנה על המערכות האלה אתרים. תציג אותם בראיון. בהצלחה, זו דרך מאוד ארוכה
    ואני בדילמה אם להשלים בגרויות (כי יהיה לי ממוצע בגרויות נמוך ואני בטח אצטרך לעשות מכינה או משהו) או להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, אם בכלל. אתה רוצה משהו קונקרטי? או ללמוד "מנהל עסקים" כדי שיהיה לך נייר מגניב לנגב איתו? אם לא היית תותח, אבל באמת תותח ב-5 יחידות מתמטיקה תרד מכל מקצועות ההנדסה והמדעים באוניברסיטה הפתוחה.
    היעד שלי הוא אזרחות בחו"ל והכנסה פסיבית בשביל לטייל בעולם, או יותר נכון, לנסות לגור בכל מני מדינות. יעד גבוה ואתה עם נק' פתיחה לא משהו.
    המראה שלי משתפר מדי יום וגם הסטאטוס קצת אבל הכסף רק נעלם לי כי אין לי משמרות ואני לא יודע איפה אני אמצא עכשיו עבודה עם הכנסה נורמאליתתת וחוץ מזה אני לא יכול למלצר כל החיים.. מה אנשים בדר"כ עושים אחרי צבא? לא יודע, לא סיימתי צבא עד הסוף. אתה צריך כבף בתור התחלה זה בטוח.. ולהציב לעצמך מטרות ולעקוב אחריהן..
    איך מתחילים הכנסה פסיבית? פותחים אתר ומקווים שיהיו הרבה לחיצות על הפרסומות של גוגל? לא מקווים. מחשבים במדויק את הצפי רווח. בונים אתר עם תכנית מדויקת להשיג כמות נכבדת של תנועה. תכנית אמיתית אבל - שזה משהו ש95% נופלים בזה ובגלל זה הם לא מצליחים, הם לא יודעים בכלל איך לבנות תכנית כזאת. בניית האתר, טכנית, זה לכל היותר יום עבודה. יותר חשוב זה דברים כמו תכנים או האופטימיזציה שלו. אם אין לך יותר מדי ניסיון בזה אל תיכנס לזה כי בשביל לראות רווחים טובים כשאתה מתחיל מ-0 ייקח לך הרבה זמן, ותצטרך לעשות הרבה טעויות בדרך בשביל להבין מה עובד ומה לא.
    מקווה שעזרתי במשהו
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 04-07-2013 בשעה 20:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מקווה שעזרתי במשהו
    תורה אחי אני אקח לתשומת ליבי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect