קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -=[ כמה חוקים שירענו אותכם קצת - כניסה חובה - ]=-
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-11-2007, 19:45
  2. [מאמר] איך לכוון את עצמך להצלחה עם נשים.
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 03:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

חוזרים לבסיס, כמה חוקים להצלחה עם נשים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל חוזרים לבסיס, כמה חוקים להצלחה עם נשים.

אהלן,

קצת זמן חופשי נותן לי את האפשרות להשקיע בכם, אז...למה לא

שמתי לב שהרבה מהחבר'ה פה בפורום או ששכחו מה זה פיקאפ ואיך לדבר עם בחורות, או שלא נכנסו ללינקייה אף פעם או שהם פשוט חדשים בעניין הפיקאפ.
    החלטתי לחדש קצת את עניין הפיקאפ בפורום ולהסביר מחדש על כמה חוקים ומן הסתם שלא בצורה כובעית מגעילה ופיקאפיסטית, אלה בקטע שתבינו תכלס, מה צריך לעשות.

*אזהרה, אם אתם מחפשים רוטינות או כל מיני משפטים פיקאפ לזכור ולהגיד...טעיתם בכתובת!*

Rule number 1 - משפט שצריך תמיד להיות לכם חקוק בראש:
    גבר שרוצה מישהי, הוא לא יצליח להשיג אותה.
    גבר שלא רוצה מישהי\ או שעושה את עצמו שהוא לא רוצה מישהי, אז הוא יצליח להשיג אותה.

ההיגיון בחוק: נשים רוצות שירדפו אחריהן ורוצות לקבל יחס 24\7 מגברים, זאת אומרת שגבר שלא מראה לה שהוא רוצה אותה ולא נותן לה את היחס שהיא רוצה לקבל ממנו, בעצם גורם לה להשתגע והיא לא מבינה למה הוא לא מנסה להשיג אותה..(הרי אני יפה בעולם...אז למה לעזאזל הוא לא מנסה להשיג אותי?!!! "כי את לא באמת כזאתי כוסית, מאמי " )

תמונה אחת..שווה אלף מילים

Rule number 2 - אין דבר כזה אישה שלא מחפשת גבר מושך מבחינה חיצונית.
    יש דבר כזה אישה שמוצאת גבר שנראה סבבה\טוב אבל יש לו אופי מדהים שמפצה על היופי והיא מסוגלת להתמודד עם היופי שלו וגם ברוב המיקרים הוא מכניס משכורת של 5 ספרות כל חודש + אוטו פרטי משלו + הוא מוכר לחצי מהעיר.

ההיגיון בחוק:
    כמו שאתם רוצים חברה כוסית, ככה גם נשים.
    אבל אם אתם תמצאו בחורה שהיא לא פצצת על אבל היא מדהימה, היא דואגת, היא אכפתית, היא חמודה, היא מצחיקה אותכם ובקיצור..כיף לכם איתה, אתם תיהיו איתה, נכון? אז אותו הדבר עם נשים.
    נקודה חשובה לציין - יכול מאד להיות שאתם נחמדים, חמודים ואכפתיים, וזה דבר מצויין, אבל הבעיה שאת הדבר הזה לא כתוב לכם המצח ואתם לא מראים את זה באופן חיצוני לכולם. אז הדרך היחידה למשוך בנות מבחינה חיצונית, היא פאקינג להשקיע בחיצוניות שלכם!

Rule number 3 - אובססיביות, קינאה, רדפנות, סמרטוטיות, ונידיות..לא משנה איך תקראו לזה, זה פשוט רע.
    לא יודע מה איתכם, אני לא רוצה להתעורר בבוקר, ללחוץ על הכפתור בית של האייפון ולגלות שקיבלתי 8 סמסים מאותה הבחורה שהולכים ככה:
    בוקר טוב חיימשלי!
    למה אתה עונה??
    מאמי איפה אתה??
    שלחתי את ההודעה האחרונה לפני חצי שעה כבר! תענה!
    תענהההה!!!!!
    אני כועסת עלייך כדאי לך מאד לענות!
    מאמי אתה כאן?
    התעוררת כבר?
    תתעוררררר!!!

אני לא יכול להגיד "אף אחד לא אוהב שרצים אחריו באובססיביות" בגלל שכבר ראיתי כמה מקרים מאד יוצאי דופן בפורום הזה, ויש כמה חבר'ה שפנו לי בפרטי וכבר עשו את הדברים האלה ואפילו יש כאלה שמחפשים את התשומת לב הזאת מבחורות...
    יש כאלה.
    אבל אני כן יכול להגיד, שזה דבר מאד מאד לא מוסרי, זה מציק, זה פריקי לאללה, זה לא בריא וזה מאד מאד מאד מאד לא מושך!!!!
    אם אתם חושבים שזה שאתם שולחים 600 סמסים לבחורה זה יראה לה שאתם חושבים עלייה ורוצים אותה, אתם טועים!
    זה מראה לה שאין לכם חיים, שהיא הדבר היחידי שיש לכם בראש, שאתם לא עושים שומדבר עם עצמכם במשך הזמן והיא ככל הנראה הבחורה היחידה אצלכם בחיים.
    לכל הפאקינג WEIRDOS שמסתובבים בפורום הזה : המשפט למעלה הוא לא דבר טוב! זה לא דבר שמושך בחורות! זה לא הופך אותכם לרומנטיקינים! זה לא גורם לבחורה להתאהב בכם! זה לא עושה אותכם לגברים אמיתיים ואמיצים!
    לא משנה על איזה תיאור חשבתם, זה לא מה שזה עושה אותכם!

ההיגיון בחוק: נשים רוצות גבר נחשק שהרבה בחורות אחרות גם רוצות אותו.
    ככה שאם שאתם עונים תוך 3 שניות לסמס שבחורה שולחת לכם, ככל הנראה שהיא הבחורה היחידה ששלחה לכם סמס ב10 דקות האחרונות, או שפשוט הפלאפון שלכם בתוך הכיס ואין לכם מה לעשות באותו הרגע (שזה גם דבר לא טוב שאתם צריכים לשנות..)
    אם תרדפו אחרי בחורה בטירוף ובאובססיביות (מה זה אובססיביות? - הדוגמא של הסמסים למעלה) זה לא יגרום לה להתאהב בכם, אלה להפך, זה יגרום לה להיגעל ממכם ולברוח.

Rule number 4 - תלמדו לדבר פולטיקאית.
    "מה קורה?"
    "בסדר מה איתך?"
    "אחלה, מה חדש?"
    "כלום, מה אצלך?"
    ואז מה שבא לכתוב זה - כוסאמאאאא שלך יבת זונה מה קשה לך לכתוב משהו מעניין?
    אבל אתם לא מבינים שאתם אלה הבעייתים.

להתחיל עם בחורה בעקיפין זה קצת פחדני, אבל זה מה שנקרא ללכת על בטוח.
    מה הכוונה?
    שמתחילים באופן ישיר עם בחורה, היא בדרך כלל נכנסת לפניקה ולא מבינה מאיפה נפלת עלייה פתאום (אני יודע שזה מטומטם ולא מובן..אבל עזבו, זה ראש של נשים..אל תנסו להבין).
    מה כן אפשר לעשות?
    לקחת את החוק הזה לידיים ולהבין איך כן אפשר להתחיל עם בחורה מבלי שהיא תלחץ ותכנס לפניאקה וככל הנראה הכוס שאתם כל כך מחפשים, לא יברח לכם.

כדוגמא, אתם עומדים על הבר ומחקים שיתפנה אליכם הברמן...
    עד שהבן זונה יגיע אליכם, כנראה יקח קצת יותר מ30 שניות - 2 דקות.
    מה שאפשר לעשות עד שהוא יגיע, זה להעיף מבט ימינה\שמאלה ולראות עם יש בחורה לידכם (מה שככל הנראה כבר עשיתם לפני כשנגשתם לבר, יחרמנים מגעילים).
    ואז במקום להסתכל עליה כמו סוטים מגעילים, אפשר להגיד לה "תגידי תמיד לוקח פה כל כך הרבה הזמן עד שהברמנים האלה מגיעים?"
    ואז לצחוק איתה ולהגיד לה שתעשה לברמן שלום עם היד והוא יגיע כמו כלב..
    ככה אתם מתחילים איתה אבל לא בצורה "מפחידה" כמו שבחורות חושבות.

עכשיו, איך זה קשור לשיחה שכתבתי למעלה בהתחלה?
    אתם צריכים לדעת על איזה נושאים לדבר כדי שהשיחה תיהיה קצת יותר בשרנית.
    אם לדוגמא אתם מתחילים עם מישהי בפייסבוק והיא שזופה בטירוף..אתם יכולים לפתוח על זה שיחה.
    "תקשיבי אני חייב לשאול...איך הגעת לכזה צבע עור?!"

או סתם לדוגמא, אתם מדברים עם ידידה שלכם ורואים שיש לה תמונה בחו"ל איפהשהוא.
    "שמעי אני מחפש בנרות מקום טוב לטוס אליו בזמן הקרוב...ראיתי בתמונות שלך שהיית בXXX, מה את אומרת? ממליצה לי גם?"
    בחלק הזה למשל אתם מכניסים קטע קטן מNLP, שבעצם אתם מדברים עם הבחורה על מקום שיש לה זכרונות ממנו ויש לה המון רגשות מהמקום הזה..מה שבעצם יגרום לה להיזכר במקום הזה, לחוות איזה שהוא רגש ואז היא תרצה לשתף אותכם בטירוף על המקום הזה מרוב פרץ של זכרונות.

ההיגיון בחוק: אף אחד לא אוהב לדבר עם אנשים יבשים.
    "מה קורה, אחי?" - "בסדר".
    אתם רוצים שהחיים שלכם יהיו מלאים ומהנים? תיהיו אנשים מלאים ומהנים..דבר ראשון תלמדו לדבר בצורה מלאה ומהנה.

אני יחשוב על עוד חוקים ויוסיף, וגם אתם יכולים להוסיף

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אהבתי רודני, הכל נכון .

מה שאתה הבאת זה לא פתיחים עקיפים רגילים, אלו פתיחים סיטואציונלים, שלדעתי עדיפים בהרבה.
    פתיחים עקיפים בנאלים ומשעממים זה שייך לכובעים "מי משקר יותר? בנים או בנות?" "אני רוצה לקנות לידידה שלי מתנה ומחפש עצה נשית, מה כדאי לקנות לה ?" "חבר שלי אומר לי שאני ניראה גיי, זה נכון?" וכו' .

עם פתיח סיטואציונלי הרבה יותר קל לפתוח בשיחה מעניינת ולהזרים אותה, אבל הבעיה היא שאלו שכל השיחה הכוס של הבחורה עומד לנגד עיניהם, לא יתעניינו בשיחה והשיחה תיהיה משעממת.
    וכשיגיעו למצב שהם מראים לבחורה עניין בה והיא תגיד להם "יש לי חבר", הם יתבאסו רצח..

צריך להנות מהשיחה עם נשים, לא רק לחפש איך לזיין אותן, כי הרבה פעמים זה לא הולך לקרות ואחר כך סתם מתבאסים מהדחייה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אהבתי רודני, הכל נכון .

מה שאתה הבאת זה לא פתיחים עקיפים רגילים, אלו פתיחים סיטואציונלים, שלדעתי עדיפים בהרבה.
    פתיחים עקיפים בנאלים ומשעממים זה שייך לכובעים "מי משקר יותר? בנים או בנות?" "אני רוצה לקנות לידידה שלי מתנה ומחפש עצה נשית, מה כדאי לקנות לה ?" "חבר שלי אומר לי שאני ניראה גיי, זה נכון?" וכו' .

עם פתיח סיטואציונלי הרבה יותר קל לפתוח בשיחה מעניינת ולהזרים אותה, אבל הבעיה היא שאלו שכל השיחה הכוס של הבחורה עומד לנגד עיניהם, לא יתעניינו בשיחה והשיחה תיהיה משעממת.
    וכשיגיעו למצב שהם מראים לבחורה עניין בה והיא תגיד להם "יש לי חבר", הם יתבאסו רצח..
    גם פה יש בעיה..אם אתה מראה לבחורה ישר עניין בה ואתה שואל עלייה והכל על ההתחלה ואז היא אומרת "יש לי חבר" אז גם הכל נהרס עוד מההתחלה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אם אתה נראה טוב סביר להניח שהיא תזרום אלא אם כן באמת יש לה חבר.

בפסטיבל יותר שהיה לא מזמן, חבר שלי (ניראה 6/10) ניגש לבחורה בגישה הישירה והיא אמרה לו "יש לי חבר"

אחרי שעה ככה ניגשתי אליה בעצמי והיא זרמה איתי בשיחה, אפילו שאלתי אותה "יש לך חבר?", התשובה הייתה שלילית...

לא יצא לי מזה כלום כי היא לא עניינה אותי, נראתה ממוצעת - וטיפה פרחה, אבל סתם כדי להבהיר לחבר שלי את הנקודה שהוא צריך לשפר LMS

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אם אתה נראה טוב סביר להניח שהיא תזרום אלא אם כן באמת יש לה חבר.

בפסטיבל יותר שהיה לא מזמן, חבר שלי (ניראה 6/10) ניגש לבחורה בגישה הישירה והיא אמרה לו "יש לי חבר"

אחרי שעה ככה ניגשתי אליה בעצמי והיא זרמה איתי בשיחה, אפילו שאלתי אותה "יש לך חבר?", התשובה הייתה שלילית...

לא יצא לי מזה כלום כי היא לא עניינה אותי, נראתה ממוצעת - וטיפה פרחה, אבל סתם כדי להבהיר לחבר שלי את הנקודה שהוא צריך לשפר LMS
    TRUE STORY.
    מה גם שזאת דרך לא יעילה להתחיל עם בחורה עם משפט כמו "תגידי יש לך חבר?"
    כי זה מעמיד אותה לבעיה - היא צריכה לחשוב במאית השנייה אם אתה מספיק חתיך כדי שהיא תגיד לא, או שאתה לא נראה לה הכי טוב אז היא תגיד ישר כן.
    אז פשוט אפשר להמנע ממשפטים כאלה ולפתח שיחה שלא מכילה את המשפט "יש לך חבר?" או משהו בסגנון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני לא חסר טאקט, לא באתי אליה "היי, יש לך חבר?", אני לא אוהב להתחיל ככה עם בחורה, זה לגמרי לא יעיל.

אם אני ניגש ישיר "בלה בלה מעוניין להכיר אותך, אני אורן " קודם כל אני שואל אותה קצת על עצמה, בדרך כלל קודם בת כמה היא, אחר כך אם היא פנויה .
    אני שואל אחר כך, כי אם היא זרמה אחרי שאמרתי לה שאני מעוניין להכיר אותה יכולים להיות 2 מצבים:
    1- אין לה חבר באמת, והכל טוב ויפה
    2- יש לה חבר אבל היא לא מיודע מה מבסוטית ממנו, ואני כנראה יותר חתיך ושווה וממנו

כדי לכסות את 2 האופציות, אני מעדיף לשאול בהמשך אחרי שכבר נוצרת מעט כימיה האם יש לה חבר, אני הרי לא טיפוס שמחפש להרוס זוגיות ולא מעוניין להיכנס בין בני זוג לא משנה כמה שווה הבחורה. בחורות שוות לא חסרות.

כמובן שגם עומדת בפניה האפשרות לשקר ולהגיד שהיא פנויה, ואז זה כבר מעבר למצפון שלי, אבל הייתי שוקל פעמיים אם להיכנס איתה למערכת יחסים או לא.

ותתפלא שגם אם אתה פותח ישיר אפשר לפתח אחלה של שיחה, גם אם אתה דוחף פה משהו שקשור לסיטואציה.

כמובן שאתה לא תפתח בגישה הישירה במועדון/דאנס בר/ פאב, זה הרי מפגר.
    לרוב המקומות מתאים פתיח סיטואציונלי, פתיח ישיר שייך ל DAY GAME, שאתה רואה בחורה בבית קפה, על ספסל בטיילת, יושבת עם חברות על דשא וכו' וכו', כשיש לך אפשרות לנהל שיחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

סופסוף קצת חומר על איך לשפר גם את איך שאתה מבפנים ולא רק את איך שאתה מבחוץ כי בהתחלה שנכנסתי לפורום קיבלתי ת'מסר "לך למכון כושר תהפוך להיות סוס ואז יבואו בחורות ותזיין כל יום"
    תודה רודני אתה תותח

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

אחלה מדריך רודני
    הבאת חוקים שכל בנאדם נורמאלי אמור לדעת אותם, תודה.

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

רודני יא תותח כל הכבוד אתה באמת מטפח פה חתיכת פורום

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אני דווקא אוהבת ששולחים לי הודעות כל הזמן... במיוחד אם זה בחור שכבר זרמתי איתו.. הודעות בוקר טוב לילה טוב מה הולך וכל מיני שיחות שטויות ומצחיקות
    בהתחלה חשבתי שזה יציק לי אבל זה היה מה זה כיף לדעת שכיף לו לדבר איתי כל הזמן
    ואני שונאת כשמתעלמים ממני זה גורם לי להרגיש רע ולחשוב שמשהו לא בסדר עם הבחור Oם
    אני אוהבת שמראים לי אהבה בקיצור
    אוף... זה מזכיר לי את הבחור האחרון שיצאתי איתו... איפה כל הגברים האיכותיים איפהההההההה?
    עזבו אני סתם עצובה היום...

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אני דווקא אוהבת ששולחים לי הודעות כל הזמן... במיוחד אם זה בחור שכבר זרמתי איתו.. הודעות בוקר טוב לילה טוב מה הולך וכל מיני שיחות שטויות ומצחיקות
    בהתחלה חשבתי שזה יציק לי אבל זה היה מה זה כיף לדעת שכיף לו לדבר איתי כל הזמן
    ואני שונאת כשמתעלמים ממני זה גורם לי להרגיש רע ולחשוב שמשהו לא בסדר עם הבחור Oם
    אני אוהבת שמראים לי אהבה בקיצור
    אוף... זה מזכיר לי את הבחור האחרון שיצאתי איתו... איפה כל הגברים האיכותיים איפהההההההה?
    עזבו אני סתם עצובה היום...
    מאמי, יש הבדל בין "בוקר טוב מאמי" לבין 16 הודעות בוואסטפ.
    ולא אני לא מגזים..יש בחורות מטורפות שעפות על הוואסטפ וצריכות צומי.

ולא דיברתי על להתעלם ברמה של להתעלם.
    הכוונה היא לשחק את אותו משחק מטומטם של בנות, חזרה.
    כמו שאתן משחקות בקקי כדי להראות לגברים שאתן לא "קלות להשגה" גם גבר צריך לשחק במשחק המטומטם הזה חזרה אם הבחורה מתנהגת ככה.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אה טוב אז בסיידר מסכימה!

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מסכים עם הכל חוץ מהחוק האחרון

לא יודע מה איתך,אבל אני אוהב שבחורות ששולחות לי מהר סמסים וזה לא מוריד לי ממנה בשום צורה.

הייתה איזה בחורה שדפקה לי לאפדנס במסיבה האחרונה שהייתי בה,אחריי זה היא מצאה אותי בפייס והיא הוסיפה אותי,התחילה לדבר איתי ואני איתה,ואני חושב שהיא שולחת לי איזה כל 5 שניות הודעה,ואני זורם עם זה.אם לבחורה לוקח שעה לענות לי,אני יענה לה גם אחריי שעה,אם הבחורה עונה לי מהר,גם אני יענה לה מהר.אני עושה לה את מה שהיא עושה לי.

חוץ מי זה שאני מניח שאם אני אוהב ששולחים לי מהר הודעות,גם הבנות ככה.ושאלתי כבר כמה חברים שבדרך כלל לוקח להם לענות הרבה זמן,רובם אומרים לי שהם עושים את זה בכוונה ולא בגלל שהם "עסוקים".

בקיצור,אני לא אומר לכם לענות לה כל שנייה על הודעה שלה,תסתכלו קודם איך השיחה זורמת,אם היא מגיבה מהר,אם היא בעניין,ואז תענו לפי התגובות שלה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מסכים עם הכל חוץ מהחוק האחרון

לא יודע מה איתך,אבל אני אוהב שבחורות ששולחות לי מהר סמסים וזה לא מוריד לי ממנה בשום צורה.

הייתה איזה בחורה שדפקה לי לאפדנס במסיבה האחרונה שהייתי בה,אחריי זה היא מצאה אותי בפייס והיא הוסיפה אותי,התחילה לדבר איתי ואני איתה,ואני חושב שהיא שולחת לי איזה כל 5 שניות הודעה,ואני זורם עם זה.אם לבחורה לוקח שעה לענות לי,אני יענה לה גם אחריי שעה,אם הבחורה עונה לי מהר,גם אני יענה לה מהר.אני עושה לה את מה שהיא עושה לי.

חוץ מי זה שאני מניח שאם אני אוהב ששולחים לי מהר הודעות,גם הבנות ככה.ושאלתי כבר כמה חברים שבדרך כלל לוקח להם לענות הרבה זמן,רובם אומרים לי שהם עושים את זה בכוונה ולא בגלל שהם "עסוקים".
    אני מסכים איתך בהכל.
    חוץ מהקטע האחרון.
    אם בחורה שולחת לי הודעות מהר, אני לא מחכה 3 דקות על השעון כדי לענות לה כמו איזה כובע..לא באמת.
    אבל אם בחורה עונה לי להודעה שאני שולח אחרי דיי הרבה זמן..אני גם משחק לה את אותו המשחק.

אבל בקטע של לענות אחרי הרבה זמן..יוצא לי הרבה בגלל העבודה שהפלאפון לא עליי בגלל כל מיני חוקים.
    ככה שבאמת אין לי אפשרות לענות לסמסים באופן מידי ולא להודעות בוואסטפ ופייסבוק וחראטות.

אם קיבלת הודעה מבחורה ואתה לא עונה לה בחמש דקות נגיד? בכוונה כאילו, אז זה קצת עלוב...
    כאילו, מה אתה מנסה לעשות רושם של אחד עסוק יעני? או שזה השטויות שמראים בסרטים / מאמרי פיתוי?

נכון שיש כאלה שלוקח להם זמן לענות - אבל למה זה?
    כי לבן אדם תכלס יש חיים. איך הגיב רודני מעלי?

אבל בקטע של לענות אחרי הרבה זמן..יוצא לי הרבה בגלל העבודה שהפלאפון לא עליי בגלל כל מיני חוקים.
    ככה שבאמת אין לי אפשרות לענות לסמסים באופן מידי ולא להודעות בוואסטפ ופייסבוק וחראטות.
    או כי לא ראית (אצלי לפעמים אני מוריד ת'צלצול של ההודעות, כי זה מעצבן כל שניה יש צליל וזה מציק) שהיא שלחה לך הודעה, וקלטת רק בערב נגיד, שגם קורה לי הרבה.

אם יש לך תכלס סיבה, סבבה.

זה כמו היה פה פעם אשכול שמישהו פרסם שלמה בדר"כ אנשים שהם "אלפא" נקרא להם, למה הם בדר"כ מאחרים וכאלה?
    כי אלה אנשים שתכלס תמיד יש להם מה לעשות. הוא בדיוק אצל חבר, בדיוק אצל יזיזה, מסיים פה, בדיוק נזכר שיש מסיבה אז חותך בשניה האחרונה.

ולא כמו איזה מעפן יושב לך ומאחר בכוונה בזמן שבינתיים הוא צופה באיזה כמה סרטונים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect