קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך לענג גבר...גברים מגלים מה עושה להם טוב|18+
    על ידי saidclean בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 19:52
  2. שחכנו איך נראה גבר אמיתי
    על ידי TypeShorT בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-02-2010, 19:07
  3. ניק לחבר נראה לי יצא טוב * נוספה גירסה
    על ידי Perfection בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 16:44
  4. בנות-איך נראה בעינכים הגבר האידיאלי?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 16:08
  5. מישו יכול להראות לי איך נראה מעבד+מאוורר
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

איך נראה גבר שנראה טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך נראה גבר שנראה טוב

רציני אני שואל
    בחורה שאני רואה ישר אני יודע חחח
    אבל גבר בחיים לא ידעתי לפי מה מחליטים שמישהו נראה טוב

רציני שאלתי ושטיילר לא יבוא ויבלבל לי תמוח שהכול עניין של לסת

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אבל זה באמת קשור ללסת חחחחחחחח.. מה אתה רוצה שנגיד שזה לא קשור ללסת? למה לשקר לעצמך..

בקיצור מאפיינים לדעתי:
    1. פני יהלום או משהו שקרוב לזה [הכוונה לא POTATO FACE תבדוק בגוגל מה זה]
    2. עיניים "חודרות".. שזה עיניים של בן אדם שאתה יודע ברגע שאתה מסתכל עליו. קצת מלוכסנות כאלה.. לא עגולות כמו תסמונת דאון יש אנשים שיש להם עיניים וגבות עגולות זה אחד הדברים שהכי משדרים "BETA".
    3. להריח טוב... אצל בחורות אתה חייב להריח טוב
    4. אסתטי. אתה לא יכול להראות כמו שטיח, עם פאות על הציצים ופס שיער כמו שדה תעופה על הבטן.
    5. חיוך.... גברים בלי חיוך זה אחד הדברים הכי מכוערים ומיותרים שראיתי בחיים.. שיניים יפות זה חובה. אחרי שניים יפות צריך לדעת לחייך. מי שאין לו שיניים יפות אין לו מה לעשות.. מי שלא יודע איך לחייך .. לא נורא הוא יסתדר.
    6. תספורת אלפא. לעומת מה שטיילר אומר שצריך להיות שעיר בראש ולהיות ZYZZ STYLE אתה יכול לראות בישראל מלא גברים מושכים עם גלח או קצוץ, זה אותם גברים שיש להם ת'מאפיינים של אלפא עם הפנים גבריות ועור שזוף וכו'.. אתה חייב להיות עם תספורת שתשדר שאתה גבר ולא קוקסינל ..

זהו.. זה הדברים שברגע שאתה תראה אותם בגבר באוטובוס/רחוב/מונית/מועדון אתה תגיד לעצמך "וואלה הוא מזיין בערימות".

לא הכנסתי פה את הקטע של השיזוף/גובה כי יש המון גברים לא שזופים וגם המון גברים נמוכים שמושכים בחורות כמו מגנטים.. זה לא באמת קשור. גובה/שיזוף זה תוספת שתעשה אותך 10/10 במידה ויש לך את כל הדברים שכתבתי למעלה. אבל בלעדיהם, למי שיש את הדברים שכתבתי למעלה הוא עדיין יהיה סופר סטאר בעולם.

ולנושא, מה אתה דפוק? אתה לא ריאת בחיים שלך אנשים שנראים טוב? איך אתה לא יודע מה זה גבר שנראה טוב? כנס לאתרי דוגמנות ותראה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

עזוב שטויות בחורות אוהבות גברים שנראים כמו גוש חרא העיקר תעשה פוזה ויענו כל העולם סובב סביבך

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אבל זה באמת קשור ללסת חחחחחחחח.. מה אתה רוצה שנגיד שזה לא קשור ללסת? למה לשקר לעצמך..בקיצור מאפיינים לדעתי:1. פני יהלום או משהו שקרוב לזה [הכוונה לא POTATO FACE תבדוק בגוגל מה זה]2. עיניים "חודרות".. שזה עיניים של בן אדם שאתה יודע ברגע שאתה מסתכל עליו. קצת מלוכסנות כאלה.. לא עגולות כמו תסמונת דאון יש אנשים שיש להם עיניים וגבות עגולות זה אחד הדברים שהכי משדרים "BETA".3. להריח טוב... אצל בחורות אתה חייב להריח טוב4. אסתטי. אתה לא יכול להראות כמו שטיח, עם פאות על הציצים ופס שיער כמו שדה תעופה על הבטן.5. חיוך.... גברים בלי חיוך זה אחד הדברים הכי מכוערים ומיותרים שראיתי בחיים.. שיניים יפות זה חובה. אחרי שניים יפות צריך לדעת לחייך. מי שאין לו שיניים יפות אין לו מה לעשות.. מי שלא יודע איך לחייך .. לא נורא הוא יסתדר.6. תספורת אלפא. לעומת מה שטיילר אומר שצריך להיות שעיר בראש ולהיות ZYZZ STYLE אתה יכול לראות בישראל מלא גברים מושכים עם גלח או קצוץ, זה אותם גברים שיש להם ת'מאפיינים של אלפא עם הפנים גבריות ועור שזוף וכו'.. אתה חייב להיות עם תספורת שתשדר שאתה גבר ולא קוקסינל ..זהו.. זה הדברים שברגע שאתה תראה אותם בגבר באוטובוס/רחוב/מונית/מועדון אתה תגיד לעצמך "וואלה הוא מזיין בערימות".לא הכנסתי פה את הקטע של השיזוף/גובה כי יש המון גברים לא שזופים וגם המון גברים נמוכים שמושכים בחורות כמו מגנטים.. זה לא באמת קשור. גובה/שיזוף זה תוספת שתעשה אותך 10/10 במידה ויש לך את כל הדברים שכתבתי למעלה. אבל בלעדיהם, למי שיש את הדברים שכתבתי למעלה הוא עדיין יהיה סופר סטאר בעולם.ולנושא, מה אתה דפוק? אתה לא ריאת בחיים שלך אנשים שנראים טוב? איך אתה לא יודע מה זה גבר שנראה טוב? כנס לאתרי דוגמנות ותראה..
    טוב שלא דנת את גורלם של מי שאין להם שיניים יפות לחוסר הצלחה טוטלי בחיים היום יש לך גשר יש לך הלבנות לא חסר דברים מה לעשות אם יש לך כסף לזה ולא הרבה אפילו עם הביטוחים של היום בקלות אתה משדרג מראה של שיניים והינה לך חיוך כובש מליון דולר

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

נ-ע-ר-ך.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אבל זה באמת קשור ללסת חחחחחחחח.. מה אתה רוצה שנגיד שזה לא קשור ללסת? למה לשקר לעצמך..

בקיצור מאפיינים לדעתי:
    1. פני יהלום או משהו שקרוב לזה [הכוונה לא POTATO FACE תבדוק בגוגל מה זה]
    2. עיניים "חודרות".. שזה עיניים של בן אדם שאתה יודע ברגע שאתה מסתכל עליו. קצת מלוכסנות כאלה.. לא עגולות כמו תסמונת דאון יש אנשים שיש להם עיניים וגבות עגולות זה אחד הדברים שהכי משדרים "BETA".
    3. להריח טוב... אצל בחורות אתה חייב להריח טוב
    4. אסתטי. אתה לא יכול להראות כמו שטיח, עם פאות על הציצים ופס שיער כמו שדה תעופה על הבטן.
    5. חיוך.... גברים בלי חיוך זה אחד הדברים הכי מכוערים ומיותרים שראיתי בחיים.. שיניים יפות זה חובה. אחרי שניים יפות צריך לדעת לחייך. מי שאין לו שיניים יפות אין לו מה לעשות.. מי שלא יודע איך לחייך .. לא נורא הוא יסתדר.
    6. תספורת אלפא. לעומת מה שטיילר אומר שצריך להיות שעיר בראש ולהיות ZYZZ STYLE אתה יכול לראות בישראל מלא גברים מושכים עם גלח או קצוץ, זה אותם גברים שיש להם ת'מאפיינים של אלפא עם הפנים גבריות ועור שזוף וכו'.. אתה חייב להיות עם תספורת שתשדר שאתה גבר ולא קוקסינל ..

זהו.. זה הדברים שברגע שאתה תראה אותם בגבר באוטובוס/רחוב/מונית/מועדון אתה תגיד לעצמך "וואלה הוא מזיין בערימות".

לא הכנסתי פה את הקטע של השיזוף/גובה כי יש המון גברים לא שזופים וגם המון גברים נמוכים שמושכים בחורות כמו מגנטים.. זה לא באמת קשור. גובה/שיזוף זה תוספת שתעשה אותך 10/10 במידה ויש לך את כל הדברים שכתבתי למעלה. אבל בלעדיהם, למי שיש את הדברים שכתבתי למעלה הוא עדיין יהיה סופר סטאר בעולם.

ולנושא, מה אתה דפוק? אתה לא ריאת בחיים שלך אנשים שנראים טוב? איך אתה לא יודע מה זה גבר שנראה טוב? כנס לאתרי דוגמנות ותראה..
    מסכים עם הכל חוץ מהחלק על השערות בגוף.
    גבר שיש לו קצת שיער על החזה ופס בבטן זה די סקסי. במיוחד הפס בבטן. מה שכן בחור שיש לו ממש מלא שערות זה כבר מכוער...
    יש לי אח גדול בן 21 השערות שלו בבטן גדלו כמו לא יודע מה, היו לו כבר תלתלים. הוא גילח את זה כמו מפגר עכשיו זה גודל עוד יותר..
    זה כבר מכוער אבל אני וואלה צעיר בן 16 יש לי פס שקוף על הבטן וזה לא דבר בעייתי בכלל
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    מסכים עם הכל חוץ מהחלק על השערות בגוף.
    גבר שיש לו קצת שיער על החזה ופס בבטן זה די סקסי. במיוחד הפס בבטן. מה שכן בחור שיש לו ממש מלא שערות זה כבר מכוער...
    יש לי אח גדול בן 21 השערות שלו בבטן גדלו כמו לא יודע מה, היו לו כבר תלתלים. הוא גילח את זה כמו מפגר עכשיו זה גודל עוד יותר..
    זה כבר מכוער אבל אני וואלה צעיר בן 16 יש לי פס שקוף על הבטן וזה לא דבר בעייתי בכלל
    חבר יקר אני כתבתי "להראות כמו שטיח" = שיער מגעיל על כל הגוף גב כתפיים חזה..
    קצת שיער על החזה או על הבטן זה בסדר זה סביר.. לדעתי זה עדיין לא אסתטי כל כך אבל יש בזה משהו גברי

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

יופי מוגדר כמאפיין שיש בו איזון, פרופורציה, סימטריה - הרמוניה. עם זאת יופי הוא בעיני המתבונן, ובתרבות אחת גבר יהיה מושך ובתרבות שנייה לא.
    אפשר אבל להסיק שזה אותו דבר. באמריקה יש טרנד שגברים עם בייבי פייס וגוף צנום נחשבים למושכים, בזמן שבאיטליה אותם חברה' יאכלו מכות ויחשבו לחנונים.
    בארגנטינה אם אתה לא שזוף אתה מוגדר כמכוער ובאנגליה רב האנשים לא שזופים. לעומתם יש מאפיינים חזותיים שחלים כמעט בכל מקום - אף גדול ועקום הוא לא פרופורציונלי ולכן לא יחשב כיפה.

מה המאפיינים של גבר נאה בחברה, באוכלוסיה שאתה נמצא בה? תגדיר אותם ו"תשיג" אותם.

בשורה התחתונה - תהיה הגרסה הכי טובה שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 12-07-2013 בשעה 13:47.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    יופי מוגדר כמאפיין שיש בו איזון, פרופורציה, סימטריה - הרמוניה. עם זאת יופי הוא בעיני המתבונן, ובתרבות אחת גבר יהיה מושך ובתרבות שנייה לא.
    אפשר אבל להסיק שזה אותו דבר. באמריקה יש טרנד שגברים עם בייבי פייס וגוף צנום נחשבים למושכים, בזמן שבאיטליה אותם חברה' יאכלו מכות ויחשבו לחנונים.
    בארגנטינה אם אתה לא שזוף אתה מוגדר כמכוער ובאנגליה רב האנשים לא שזופים. לעומתם יש מאפיינים חזותיים שחלים כמעט בכל מקום - אף גדול ועקום הוא פרופורציונלי ולכן לא יחשב כיפה.

מה המאפיינים של גבר נאה בחברה, באוכלוסיה שאתה נמצא בה? תגדיר אותם ו"תשיג" אותם.

בשורה התחתונה - תהיה הגרסה הכי טובה שלך.
    מחזק.

בישראל גם גברים עם פנים סבירות - יפות עם גוף לא מפותח שמנמן כזה נחשבים לחתיכים.
    ובכללי יש המון גברים וגם בחורות שאיכשהו הרבה רוצים אותם מסיבות אחרות. בכל בנאדם יש יופי מסוים, וכולם מסתכלים רק עליו.

אני מכיר שמנה אחת דבה רצחחחח אבל יש לה עיניים יפות ופרט חשוב מאוד - יש לה סטייל. היא כל הזמן צובעת את השיער לצבע אחר,
    התמונות שלה יפות באיכות טובה, ואתה רואה מליוןןןןןן בנים עושים לה לייקים מגיבים לה וכל שני וחמישי יש לה חבר חדש!!!
    זה משהו מטורף תחפשו Eden Yaakovi
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    מחזק.

בישראל גם גברים עם פנים סבירות - יפות עם גוף לא מפותח שמנמן כזה נחשבים לחתיכים.
    ובכללי יש המון גברים וגם בחורות שאיכשהו הרבה רוצים אותם מסיבות אחרות. בכל בנאדם יש יופי מסוים, וכולם מסתכלים רק עליו.

אני מכיר שמנה אחת דבה רצחחחח אבל יש לה עיניים יפות ופרט חשוב מאוד - יש לה סטייל. היא כל הזמן צובעת את השיער לצבע אחר,
    התמונות שלה יפות באיכות טובה, ואתה רואה מליוןןןןןן בנים עושים לה לייקים מגיבים לה וכל שני וחמישי יש לה חבר חדש!!!
    זה משהו מטורף תחפשו Eden Yaakovi
    בגלל הקטע שגם אנשים עם פנים סבירות משחקים אותה דוגמנים שאלתי
    מאז הפייסבוק כל אחד בא עושה מעצמו אז אל יווני שבעצם הם מכוערים תחת
    פשוט אמרתי לעצמי אם יש הגדרה או דמות שנגיד וואלה ככה אני רוצה להיות יהיה הרבה יותר קל להגיע למטרה כי אתה יודע מה אתה רוצה

כמו למשל שאתה רואה איזה אחד ואתה אומר הנה אני יעבוד כדי להגיע לגוף כזה זה הרבה יותר קל מאשר לבוא לומר אני מתאמן נגיע לאן שנגיע
    כי אין לך מטרה בראש אז זה הרבה יותר קשה

זה שמעלי, כי פייסבוק זה לא מציאות. קל יותר לזייף שם.

במציאות אתה יכול לכסות את הנקודת חן או מה שלא צץ לך שם - אבל יראו את זה בשלב מסוים.

בפייסבוק אתה עורך את התמונה עם כל מיני תוכנות מיוחדות פוטושופ וכאלה והינה נולדת בלי נקודות חן על הפנים, יש לך אף מושלם, ואפילו הלסת שלך שינתה צורה למרובעת יותר.

אל תאמין לכל מה שאתה רואה בפייסבוק.
    בסופו של דבר מי שיוצר לעצמו רושם בתמונות שהוא חתיך יצטרך להוכיח את זה גם במציאות.
    רק מלדמיין אחד כזה בא למישהי והיא רואה מולה יצור חחחחח הזויי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,784 | הודעות: 8,202,377 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect