רציני אני שואל
בחורה שאני רואה ישר אני יודע חחח
אבל גבר בחיים לא ידעתי לפי מה מחליטים שמישהו נראה טוב
רציני שאלתי ושטיילר לא יבוא ויבלבל לי תמוח שהכול עניין של לסת![]()
רציני אני שואל
בחורה שאני רואה ישר אני יודע חחח
אבל גבר בחיים לא ידעתי לפי מה מחליטים שמישהו נראה טוב
רציני שאלתי ושטיילר לא יבוא ויבלבל לי תמוח שהכול עניין של לסת![]()
|
|
אבל זה באמת קשור ללסת חחחחחחחח.. מה אתה רוצה שנגיד שזה לא קשור ללסת? למה לשקר לעצמך..
בקיצור מאפיינים לדעתי:
1. פני יהלום או משהו שקרוב לזה [הכוונה לא POTATO FACE תבדוק בגוגל מה זה]
2. עיניים "חודרות".. שזה עיניים של בן אדם שאתה יודע ברגע שאתה מסתכל עליו. קצת מלוכסנות כאלה.. לא עגולות כמו תסמונת דאון יש אנשים שיש להם עיניים וגבות עגולות זה אחד הדברים שהכי משדרים "BETA".
3. להריח טוב... אצל בחורות אתה חייב להריח טוב
4. אסתטי. אתה לא יכול להראות כמו שטיח, עם פאות על הציצים ופס שיער כמו שדה תעופה על הבטן.
5. חיוך.... גברים בלי חיוך זה אחד הדברים הכי מכוערים ומיותרים שראיתי בחיים.. שיניים יפות זה חובה. אחרי שניים יפות צריך לדעת לחייך. מי שאין לו שיניים יפות אין לו מה לעשות.. מי שלא יודע איך לחייך .. לא נורא הוא יסתדר.
6. תספורת אלפא. לעומת מה שטיילר אומר שצריך להיות שעיר בראש ולהיות ZYZZ STYLE אתה יכול לראות בישראל מלא גברים מושכים עם גלח או קצוץ, זה אותם גברים שיש להם ת'מאפיינים של אלפא עם הפנים גבריות ועור שזוף וכו'.. אתה חייב להיות עם תספורת שתשדר שאתה גבר ולא קוקסינל ..
זהו.. זה הדברים שברגע שאתה תראה אותם בגבר באוטובוס/רחוב/מונית/מועדון אתה תגיד לעצמך "וואלה הוא מזיין בערימות".
לא הכנסתי פה את הקטע של השיזוף/גובה כי יש המון גברים לא שזופים וגם המון גברים נמוכים שמושכים בחורות כמו מגנטים.. זה לא באמת קשור. גובה/שיזוף זה תוספת שתעשה אותך 10/10 במידה ויש לך את כל הדברים שכתבתי למעלה. אבל בלעדיהם, למי שיש את הדברים שכתבתי למעלה הוא עדיין יהיה סופר סטאר בעולם.
ולנושא, מה אתה דפוק? אתה לא ריאת בחיים שלך אנשים שנראים טוב? איך אתה לא יודע מה זה גבר שנראה טוב? כנס לאתרי דוגמנות ותראה..
עזוב שטויות בחורות אוהבות גברים שנראים כמו גוש חרא העיקר תעשה פוזה ויענו כל העולם סובב סביבך
מסכים עם הכל חוץ מהחלק על השערות בגוף.
גבר שיש לו קצת שיער על החזה ופס בבטן זה די סקסי. במיוחד הפס בבטן. מה שכן בחור שיש לו ממש מלא שערות זה כבר מכוער...
יש לי אח גדול בן 21 השערות שלו בבטן גדלו כמו לא יודע מה, היו לו כבר תלתלים. הוא גילח את זה כמו מפגר עכשיו זה גודל עוד יותר..
זה כבר מכוער אבל אני וואלה צעיר בן 16 יש לי פס שקוף על הבטן וזה לא דבר בעייתי בכלל
..Everyone Loves You When You're Dead..
יופי מוגדר כמאפיין שיש בו איזון, פרופורציה, סימטריה - הרמוניה. עם זאת יופי הוא בעיני המתבונן, ובתרבות אחת גבר יהיה מושך ובתרבות שנייה לא.
אפשר אבל להסיק שזה אותו דבר. באמריקה יש טרנד שגברים עם בייבי פייס וגוף צנום נחשבים למושכים, בזמן שבאיטליה אותם חברה' יאכלו מכות ויחשבו לחנונים.
בארגנטינה אם אתה לא שזוף אתה מוגדר כמכוער ובאנגליה רב האנשים לא שזופים. לעומתם יש מאפיינים חזותיים שחלים כמעט בכל מקום - אף גדול ועקום הוא לא פרופורציונלי ולכן לא יחשב כיפה.
מה המאפיינים של גבר נאה בחברה, באוכלוסיה שאתה נמצא בה? תגדיר אותם ו"תשיג" אותם.
בשורה התחתונה - תהיה הגרסה הכי טובה שלך.
נערך לאחרונה על ידי Lynx; 12-07-2013 בשעה 13:47.
מחזק.
בישראל גם גברים עם פנים סבירות - יפות עם גוף לא מפותח שמנמן כזה נחשבים לחתיכים.
ובכללי יש המון גברים וגם בחורות שאיכשהו הרבה רוצים אותם מסיבות אחרות. בכל בנאדם יש יופי מסוים, וכולם מסתכלים רק עליו.
אני מכיר שמנה אחת דבה רצחחחח אבל יש לה עיניים יפות ופרט חשוב מאוד - יש לה סטייל. היא כל הזמן צובעת את השיער לצבע אחר,
התמונות שלה יפות באיכות טובה, ואתה רואה מליוןןןןןן בנים עושים לה לייקים מגיבים לה וכל שני וחמישי יש לה חבר חדש!!!
זה משהו מטורף תחפשו Eden Yaakovi
..Everyone Loves You When You're Dead..
בגלל הקטע שגם אנשים עם פנים סבירות משחקים אותה דוגמנים שאלתי
מאז הפייסבוק כל אחד בא עושה מעצמו אז אל יווני שבעצם הם מכוערים תחת
פשוט אמרתי לעצמי אם יש הגדרה או דמות שנגיד וואלה ככה אני רוצה להיות יהיה הרבה יותר קל להגיע למטרה כי אתה יודע מה אתה רוצה
כמו למשל שאתה רואה איזה אחד ואתה אומר הנה אני יעבוד כדי להגיע לגוף כזה זה הרבה יותר קל מאשר לבוא לומר אני מתאמן נגיע לאן שנגיע
כי אין לך מטרה בראש אז זה הרבה יותר קשה
זה שמעלי, כי פייסבוק זה לא מציאות. קל יותר לזייף שם.
במציאות אתה יכול לכסות את הנקודת חן או מה שלא צץ לך שם - אבל יראו את זה בשלב מסוים.
בפייסבוק אתה עורך את התמונה עם כל מיני תוכנות מיוחדות פוטושופ וכאלה והינה נולדת בלי נקודות חן על הפנים, יש לך אף מושלם, ואפילו הלסת שלך שינתה צורה למרובעת יותר.
אל תאמין לכל מה שאתה רואה בפייסבוק.
בסופו של דבר מי שיוצר לעצמו רושם בתמונות שהוא חתיך יצטרך להוכיח את זה גם במציאות.
רק מלדמיין אחד כזה בא למישהי והיא רואה מולה יצור חחחחח הזויי