קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] צריבת דיסק של 800
    על ידי Paradise בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 18:29
  2. הוכחה שטייקר לא נשרף בNO MERCY
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 22:34
  3. מישו יכול לתת לי קטע שריי עושה 800 ומשו?
    על ידי KingpiN בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 00:02
  4. [מוכר] 125-709 |800 נקודות מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי LSD בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:13
  5. הוכחה שעברי לידר הומו חחחחחחחח
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

1,800 ש"ח הוכחה מסקינדו - u mirin?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation 1,800 ש"ח הוכחה מסקינדו - u mirin?

תמשיכו להרוויח דולר ביום ולהתחנן לאנשים שיירשמו בשבילכם לאתרים עלובים שגם ככה עושקים אתכם ומביאים לכם 5% מסך ההרשמה.. בהצלחה בתחום!!

u mad?

אממ בקיצור עובד תקופה די ארוכה [מאוד מאוד ארוכה] של 3+ שנים עם החברה. אחלה אנשים, משאבי אנוש, שירות, תשלום בזמן. הכל מעולה.

בזמן האחרון הקמפיינים שלהם נהיו די גרועים, אבל מסתדרים עם מה שיש.
    לפני שנתיים היו המון קמפיינים אטרקטיביים לנוער, אבל בזמנים ההם לא היו לי את הכלים שיש לי היום, ככה שאני לא יכול לנחש כמה הייתי יכול לעשות לפני שנתיים בעזרת הכלים שיש לי היום.

בכ"מ, תקופה של חודש וקצת, עוד לא נסגרה, מאמין שעד סוף החודש אני סוגר את ה2,000 ושולח חשבונית.

u mirin?

אה ולגבי ה250 ש"ח שאתם רואים שם הוצאות על פרסום.. ככה צריכים לעבוד, תלמדו. אתם לא יכולים לצפות להרוויח מיליונים [או במקרה שלכם.. מאות] דולרים בלי להשקיע. תשאלו כל אחד בתחום, אתה לא יכול להצליח עם אתר אם לא השקעת באחסון + דומיין. לעולם לא תצליח בעסק אם לא תשקיע במקום ובשירות .. ככה זה עובד. המטרה היא להשקיע X ולהרוויח 10X. בשביל זה צריך נסיון, הרבה נסיון. וקצת שכל. והרבה מזל.

יש מבין?

אני מדבר כאילו הראתי לכם הרגע חשבונית על סך 10K, ואני לא. אבל אל תדאגו, זה הולך להגיע מתישהו

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    תמשיכו להרוויח דולר ביום ולהתחנן לאנשים שיירשמו בשבילכם לאתרים עלובים שגם ככה עושקים אתכם ומביאים לכם 5% מסך ההרשמה.. בהצלחה בתחום!!

u mad?

אממ בקיצור עובד תקופה די ארוכה [מאוד מאוד ארוכה] של 3+ שנים עם החברה. אחלה אנשים, משאבי אנוש, שירות, תשלום בזמן. הכל מעולה.

בזמן האחרון הקמפיינים שלהם נהיו די גרועים, אבל מסתדרים עם מה שיש.
    לפני שנתיים היו המון קמפיינים אטרקטיביים לנוער, אבל בזמנים ההם לא היו לי את הכלים שיש לי היום, ככה שאני לא יכול לנחש כמה הייתי יכול לעשות לפני שנתיים בעזרת הכלים שיש לי היום.

בכ"מ, תקופה של חודש וקצת, עוד לא נסגרה, מאמין שעד סוף החודש אני סוגר את ה2,000 ושולח חשבונית.

u mirin?

אה ולגבי ה250 ש"ח שאתם רואים שם הוצאות על פרסום.. ככה צריכים לעבוד, תלמדו. אתם לא יכולים לצפות להרוויח מיליונים [או במקרה שלכם.. מאות] דולרים בלי להשקיע. תשאלו כל אחד בתחום, אתה לא יכול להצליח עם אתר אם לא השקעת באחסון + דומיין. לעולם לא תצליח בעסק אם לא תשקיע במקום ובשירות .. ככה זה עובד. המטרה היא להשקיע X ולהרוויח 10X. בשביל זה צריך נסיון, הרבה נסיון. וקצת שכל. והרבה מזל.

יש מבין?

אני מדבר כאילו הראתי לכם הרגע חשבונית על סך 10K, ואני לא. אבל אל תדאגו, זה הולך להגיע מתישהו
    תותח המשך כך! ולאט לאט תפתח עוד אתרים ותעבוד עם עוד תוכניות שותפים ורק תרוויח מזה... אני עובד עם זה כבר שנתיים בערך
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    תותח המשך כך! ולאט לאט תפתח עוד אתרים ותעבוד עם עוד תוכניות שותפים ורק תרוויח מזה... אני עובד עם זה כבר שנתיים בערך
    זה לא הסכום הכי גדול שהרווחתי, כמו שאמרתי אני עובד איתם הרבה זמן.
    אבל עכשיו, בלחץ של לימודים והכל לא היה לי זמן להשקיע ולשבת על המחשב על פרויקטים חדשים, בגלל זה התלהבתי מהפתיחה החזקה שלי החודש כי רק חזרתי לקטע..
    מקווה שזה ימשיך לעלות.

אתה גם עובד עם סקינדו? בצורת לידים? אפלייאט?

אני האמת שיניתי את צורת העבודה שלי עבדתי עם באנרים באתרים הרבה זמן וגיליתי שזה לא מכניס כמו שציפיתי, יש המון צפיות וקליקים אבל יחס לידים מאוד נמוך.

עברתי ללינקים ישירים ומאז הכל דבש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אבל עכשיו, בלחץ של לימודים והכל לא היה לי זמן להשקיע ולשבת על המחשב על פרויקטים חדשים, בגלל זה התלהבתי מהפתיחה החזקה שלי החודש כי רק חזרתי לקטע..
    מקווה שזה ימשיך לעלות.

אני האמת שיניתי את צורת העבודה שלי עבדתי עם באנרים באתרים הרבה זמן וגיליתי שזה לא מכניס כמו שציפיתי, יש המון צפיות וקליקים אבל יחס לידים מאוד נמוך.

מה זאת אומרת לינקים ישירים? איך אתה עובד עם זה?
    וההשקעה שלך של ה- 260 שקל, מזה יצא לך הרווח של 1800 או מה?
    אשמח לדעת

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

כל הכבוד חודש הבא תהפוך את זה ל- 11,800

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

ענק אחי כל הכבוד! אני גם מעוניין להצטרף אליהם עם האתר אבל יש לי שאלה ואשמח אם תוכל לענות - מה אפשרויות התשלומים שלהם? כל העניין של המס חשובנית נשמע לי מסובך מאוד, יש להם אפשרות לשלם דרך חשבון הבנק?

מקווה שזה ימשיך לעלות.

לינקים ישירים זה ה-דבר! שתדע אני הרווחתי בתקופה שהיה לי זמן קרוב ל10 K ... כיום אני עובד בעוד עבודה ולומד במכללה ככה שאין לי כל כך הרבה זמן לזה אני מרוויח בערך 4 בחודש מהבאנרים וכל השטויות שמסביב
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

לפני שנה בערך עבדתי שבועיים עם סקינדו , לקחתי 5 לינקים ישירים של קמפניים שונים ועשיתי לכל אחד פוסט מושקע בפורום שקשור אליו.
    למשל אחד מהקמפיינים על על ביטוח רכב. אז הלכתי לפורום רכבים ופרסמתי שם פוסט מושקע + הלינק.

לקח לי סך הכל שעה וחצי עבודה ובסוף החודש סגרתי מזה 1,100 שקל.

אחרי זה ראיתי את תחום ה-PPD ואמרתי שאני חייב לנסות אותו. ותכלס באותו זמן שהשקעתי בסקינדו הרווחתי כפול ב-PPD.
    מאז אני עובד עם PPD ואני חושב שאפשר להרוויח שם יותר טוב אלא אם כן יש לך אתר טווח בישראל כמו וואלה ,נענע , תפוז כאלה שעובדים
    עם סקינדו , קליקון , וויסל.

אני חושב שלכל אחד יש דרך מישלו לעשות כסף באינרנט וכל אחד השאר איפה שהכי הוא אוהב לעבוד ואיפה שהוא מרוויח הכי הרבה...

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    ענק אחי כל הכבוד! אני גם מעוניין להצטרף אליהם עם האתר אבל יש לי שאלה ואשמח אם תוכל לענות - מה אפשרויות התשלומים שלהם? כל העניין של המס חשובנית נשמע לי מסובך מאוד, יש להם אפשרות לשלם דרך חשבון הבנק?
    קבלת שכיר.. לוקחים לך 4% עמלה וזהו..
    יש אפשרות להפקדה בנקאית אני לא בטוח, תבדוק באתר.

מה שכן אם אתה קטין [רוב הסיכויים] תבקש מאחד ההורים שלך למלא איתך את הבקשה לקבלה, יש שם דברים שתצטרך אותם.

לינקים ישירים זה ה-דבר! שתדע אני הרווחתי בתקופה שהיה לי זמן קרוב ל10 K ... כיום אני עובד בעוד עבודה ולומד במכללה ככה שאין לי כל כך הרבה זמן לזה אני מרוויח בערך 4 בחודש מהבאנרים וכל השטויות שמסביב
    מכובד ביותר, לשם אני שואף. להרוויח פאסיבי בסכומים הללו, הרי אני לא אקדיש את החיים שלי בתקופה הזו לתכניות שותפים. אני מתכנן על כמה פרויקטים בגודל בינוני שיכניסו לי באופן פאסימי את הסכומים שאמרת בסביבות ה5K מבלי מאמץ ישיר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    לפני שנה בערך עבדתי שבועיים עם סקינדו , לקחתי 5 לינקים ישירים של קמפניים שונים ועשיתי לכל אחד פוסט מושקע בפורום שקשור אליו.
    למשל אחד מהקמפיינים על על ביטוח רכב. אז הלכתי לפורום רכבים ופרסמתי שם פוסט מושקע + הלינק.

לקח לי סך הכל שעה וחצי עבודה ובסוף החודש סגרתי מזה 1,100 שקל.

אחרי זה ראיתי את תחום ה-PPD ואמרתי שאני חייב לנסות אותו. ותכלס באותו זמן שהשקעתי בסקינדו הרווחתי כפול ב-PPD.
    מאז אני עובד עם PPD ואני חושב שאפשר להרוויח שם יותר טוב אלא אם כן יש לך אתר טווח בישראל כמו וואלה ,נענע , תפוז כאלה שעובדים
    עם סקינדו , קליקון , וויסל.

אני חושב שלכל אחד יש דרך מישלו לעשות כסף באינרנט וכל אחד השאר איפה שהכי הוא אוהב לעבוד ואיפה שהוא מרוויח הכי הרבה...
    ppd מאוד אבל מאוד גרוע בשבילי.. אין לי מושג איך לשווק הורדות, היום באינטרנט חושדים בכל דבר יש מספיק ספאמרים ומפרסמי וירוסים בפורומים, בפייסבוק, במיילים, אין לי מושג איך אפשר להרוויח מהורדות. הרי מי יוריד קובץ היום משרת שעולה כסף בזמן שהקובץ הזה מפורסם בכל חור אחר?

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

קבלת שכיר.. לוקחים לך 4% עמלה וזהו..
    יש אפשרות להפקדה בנקאית אני לא בטוח, תבדוק באתר.

מה שכן אם אתה קטין [רוב הסיכויים] תבקש מאחד ההורים שלך למלא איתך את הבקשה לקבלה, יש שם דברים שתצטרך אותם.

מכובד ביותר, לשם אני שואף. להרוויח פאסיבי בסכומים הללו, הרי אני לא אקדיש את החיים שלי בתקופה הזו לתכניות שותפים. אני מתכנן על כמה פרויקטים בגודל בינוני שיכניסו לי באופן פאסימי את הסכומים שאמרת בסביבות ה5K מבלי מאמץ ישיר.

ppd מאוד אבל מאוד גרוע בשבילי.. אין לי מושג איך לשווק הורדות, היום באינטרנט חושדים בכל דבר יש מספיק ספאמרים ומפרסמי וירוסים בפורומים, בפייסבוק, במיילים, אין לי מושג איך אפשר להרוויח מהורדות. הרי מי יוריד קובץ היום משרת שעולה כסף בזמן שהקובץ הזה מפורסם בכל חור אחר?

אז אתה לא הבנתה את התחום הזה כמו שצריך.
    המטרה שלך היא למצוא קובץ שאין במקום אחר וקשה מאוד להשיג כך שאדם
    שרואה את הסרטון / אתר / דף הפייסבוק שלך חייב להשלים את הסקר הזה בישביל להוריד את הקובץ.

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

אוכל לדעת מה זאת אומרת "לינקים ישירים"?

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

חחח ואני חשבתי שכל הפורום הזה זה רק ילדים....מברוק על הסכום.
    אגב אני בכיף הייתי הולך לתחום הזה הבעיה שלי שבשונה מPPD פה זה לקהל הישראלי...שאיתו אני לא מתעסק
    ובPPD אני מוכר לעולם...היום למשל 3 הורדות מצרפת שהביאו לי רק הן 75-80$ הרבה יותר קל לשווק לחו"ל.
    בכל מקרה אם יש לך זמן לעזור לי להכנס לתחום אני אשמח.
    נערך לאחרונה על ידי gilade; 12-07-2013 בשעה 23:49.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    אוכל לדעת מה זאת אומרת "לינקים ישירים"?
    לינקים ישירים הכוונה בלי באנרים, פרסומות או כל אמצעי חזותי. אתה משווק את המוצר שלך בעזרת מילים, שכנועים ולינק ישיר להרשמה.
    כלומר במקום לשים באתר שלי באנרים של "סטוצים, היכרויות ובלהבלהלבה" ולחכות שאנשים ילחצו וירשמו, אני משווק את הלינק ישירות. כלומר בלי הבאנר ובלי לחכות, האנשים מקבלים ממני את הלינק בצורה ישירה ונרשמים במידה והם מעוניינים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    אז אתה לא הבנתה את התחום הזה כמו שצריך.
    המטרה שלך היא למצוא קובץ שאין במקום אחר וקשה מאוד להשיג כך שאדם
    שרואה את הסרטון / אתר / דף הפייסבוק שלך חייב להשלים את הסקר הזה בישביל להוריד את הקובץ.
    ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה
    חחח ואני חשבתי שכל הפורום הזה זה רק ילדים....מברוק על הסכום.
    אגב אני בכיף הייתי הולך לתחום הזה הבעיה שלי שבשונה מPPD פה זה לקהל הישראלי...שאיתו אני לא מתעסק
    ובPPD אני מוכר לעולם...היום למשל 3 הורדות מצרפת שהביאו לי רק הן 75-80$ הרבה יותר קל לשווק לחו"ל.
    בכל מקרה אם יש לך זמן לעזור לי להכנס לתחום אני אשמח.
    בתחום הPPD אולי אתה צודק ואולי אתה מרוויח אחלה מאנשים מחו"ל.. אבל אין לי כח וזמן להתעסק בחו"ל, הרבה יותר קשה לפתוח אתר בינלאומי שייכנסו אליו אנשים מכל העולם.. הרבה יותר קל לכוון לקהל ישראלי ולפרסם בפורומים ישראלים ואז לראות איך הכדור מתגלגל ומתפרסם מעצמו.

אבל בתחום שלך ברור שקהל חו"ל עדיף כי ישראלים הם חשדנים + קמצנים. אנחנו לא חיים במדינה שמשלמים פה כסף על שירים, משחקים או תוכנות. לכן כולם חיים במחשבה של "למה שאני אשלם על זה? פחח" בזמן שבשביל אנשים בארה"ב לשלם 50$ בשביל תוכנה זה ברגיל..

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

לינקים ישירים הכוונה בלי באנרים, פרסומות או כל אמצעי חזותי. אתה משווק את המוצר שלך בעזרת מילים, שכנועים ולינק ישיר להרשמה.
    כלומר במקום לשים באתר שלי באנרים של "סטוצים, היכרויות ובלהבלהלבה" ולחכות שאנשים ילחצו וירשמו, אני משווק את הלינק ישירות. כלומר בלי הבאנר ובלי לחכות, האנשים מקבלים ממני את הלינק בצורה ישירה ונרשמים במידה והם מעוניינים.

בתחום הPPD אולי אתה צודק ואולי אתה מרוויח אחלה מאנשים מחו"ל.. אבל אין לי כח וזמן להתעסק בחו"ל, הרבה יותר קשה לפתוח אתר בינלאומי שייכנסו אליו אנשים מכל העולם.. הרבה יותר קל לכוון לקהל ישראלי ולפרסם בפורומים ישראלים ואז לראות איך הכדור מתגלגל ומתפרסם מעצמו.

אבל בתחום שלך ברור שקהל חו"ל עדיף כי ישראלים הם חשדנים + קמצנים. אנחנו לא חיים במדינה שמשלמים פה כסף על שירים, משחקים או תוכנות. לכן כולם חיים במחשבה של "למה שאני אשלם על זה? פחח" בזמן שבשביל אנשים בארה"ב לשלם 50$ בשביל תוכנה זה ברגיל..

איזה סוגי קמפיינים שיווקת? קמפיינים של נוער כמו הדרושים שחקנים/ניצבים/זמרים או למבוגרים יחסית כמו עבודות בחו"ל, קורסים וכאלו
    ואיך השגת תנועה לאתר שלך? על ידי קידום האתר בגוגל או פרסום בפורומים וקניית שטחי פרסום? או בכלל בגוגל אדוורדס?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    איזה סוגי קמפיינים שיווקת? קמפיינים של נוער כמו הדרושים שחקנים/ניצבים/זמרים או למבוגרים יחסית כמו עבודות בחו"ל, קורסים וכאלו
    ואיך השגת תנועה לאתר שלך? על ידי קידום האתר בגוגל או פרסום בפורומים וקניית שטחי פרסום? או בכלל בגוגל אדוורדס?
    בסקינדו האמת כמו שאמרתי נהיו קמפיינים מעפנים אז מסתדרים עם מה שיש..
    עד השנה הלכתי תמיד על נוער כי תמיד חשבתי על ילדים הכי קל למשוך אותם וכו' וכו' אבל גיליתי שדווקא בזמן האחרון כשכל פוץ בן 13 מציף את הפייסבוק עם הפרסומות שלו, אנשים מבוגרים הם דווקא אלה שנמשכים לקמפיינים טובים.
    קמפיינים של חיפוש עבודה וקורסים חזקים מאוד לקהל יוצא צבא בני 24-25+

כמות הלידים מהם מטורפת, הרבה יותר מילדים..

תנועה לאתר הוצאה של 250 ש"ח על קניית שטחי פרסום , ומשם הכל זורם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,516 | הודעות: 8,173,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect