קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] 2 לסביות טועמות אחת את השנייה
    על ידי -עדי- בפורום סרטי סקס ישירים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 15:46
  2. [חידות] אחת חמודה השנייה קשה [נושא: סדרות]
    על ידי DaRk GoD בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 19:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כל התיאוריות מבלבלות ולעתים סותרות אחת את השנייה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל כל התיאוריות מבלבלות ולעתים סותרות אחת את השנייה

מצד אחד,
    גבר מושך זה גבר אדיש, לא אכפת לו, FUCK IT, זין. גבר שלא מתרגש מכל מילה קטנה שהבחורה אומרת לו, גבר שלא נעלב מכל דבר. לא נכנס לפרטים. לא ממש רוצה, לא מציק, לא מנסה, לא מתחנן, לא "מחצלת".

אבל מצד שני,
    גבר מושך זה גבר שיודע בדיוק מה הוא רוצה. לא מתחרט, לא מתלבט. הוא אומר אני רוצה אותה, ואני אמשיך עד שאני אשיג אותה, ואני בסוף אשיג אותה. גבר שדובק במטרה ומשיג אותה.

איכשהו זה ממש מבלבל גם איך כל עולם הפיקאפ כולל סימפל פיקאפ, כולל מאפי, כולל דון ז'ואן כולל סטס וכולל כל המציקים שמסתובבים בדיזינגוף - כולם מצד אחד מסכימים שאתה צריך להיות זה ששואל את השאלות, זה שמוביל, זה שמקדם, זה שמזמין, זה שלוקח אקשן, זה שאומר אני רוצה אותך...אבל מצד שני הם אומרים לא, אתה תהיה אדיש ותתנהג כאילו 1000 בחורות מתקשרות אליך כל יום ושהיא כלום בשבילך!!!! אתה מלך והיא כלום!!! היא צריכה לרדוף אחריך!! תגיד לה אני לא פנוי להיפגש.

עכשיו אני יודע שאתם עכשיו תפציצו אותי בתגובות של בסדר הקטע הזה מתכוון למקרים כאלה והקטע השני מתכוון למשהו אחר...
    אבל בכל זאת, אני בטוח שאיפשהו אתם מסכימים שזה סותר את עצמו קצת, במקום כלשהו. זה מבלבל, זה משגע.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

מסכים אחי אני גם לא מבין כי כל אחד אומר משהו אחר..
    ואיך אפשר להתנהג בצורה אחת ולהיות כאילו ממש אישיות של אדישות וסטלן כזה ועל הדרך גם לדבוק במטרה באמת שזה מבלבל

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נעשה לך קצת סדר בדברים..כי הגעת לנקודה שגם אני הגעתי אליה פעם עד שהבנתי מה נסגר עם הפיקאפ וכל הזבל הזה מסביב.

פיקאפ, מיסטרי, סנייה וכל שאר התחום הזה דוגלים בשיטה שנקראת שיטת הפרס, כמו שאתה מכיר.
    מה זה אומר? שלא משנה איך אתה נראה מי אתה ומה יש לך לתת חזרה, אתה צריך להתנהג לכל הנשים בעולם (גם אם זאת תיהיה מייגן פוקס) כמו אל פח.
    אתה צריך בעצם לא להתייחס ולהראות לה שאתה מלך העולם.

ואז באו כל ה"טיבעיים" למיניהם, כל אותם הסימפל פיקאפ, אלכס, ג'וליין וחיסלו את התאוריה הזאת לגמרי.
    הם בקטע של ראסמי.
    אתה רוצה בחורה? לך תראה לה שאתה גבר ואתה עושה את מה שצריך כדי להשיג בחורה.
    אבל כדי להשיג בחורה, אתה צריך קצת לדעת לדבר, קצת לדעת להתנהג וצריך לדעת מן הסתם מה לעשות כדי למשוך בחורה.

עכשיו...מה ההבדלים בין השתיים?
    כל אותם אומני הפיקאפ שדוגלים בשיטת הפרס ולגרום לבחורה לרדוף אחריך...לא באמת מזיינים.
    הם מזיינים תמוח.
    ראית פעם סרטונים של אומנים כאלה מזיינים? ראית אותם מנשקים בחורות שוות? לא.
    מיסטרי תמיד מזיין תמוח לבחורה איזה שעה וחצי בסרטון ובסוף הוא מתגלגל לנשיקה.
    סנייה מזיין תמוח לאיזה מכוערת בחוף ים, בסוף עושה עלייה איזה רוטינה מפגרת של "איך את חושבת שאני מנשק?" "בואי נראה" ומנשק אותה וחושב שהוא מלך העולם.

ומצד שני...ג'וליאן, סימפל פיקאפ, אלכס וכל השאר...יש עשרות סרטונים שלהם ביוטיוב, בLIVE שהם מזיינים ומתמזמזים עם בחורות תוך כמה דקות.
    עכשיו תעשה לעצמך את החישובים בראש...מה נראלך הגיוני יותר.
    גישת הפרס או LMS + ידע תיאורתי.

אני טוען כמו טיילר וכמו כל שאר הכנופייה...מי שטוען שהוא מצליח להשיג בחורות באיזה שהיא שיטת קסמים..שיוכיח.
    מי שלא מוכיח..מזיין תמוח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

אתה יכול להסתכל על זה כשתי צורות התנהגות שונות, או כמכלול. מי אמר שזה או זה או זה? גבר אלפא יודע לאזן בין המאפיינים שציינת.
    רגע אותו בחור יהיה אדיש לבחורה ולעולם, ואחרי זה הוא יציג כריזמה עם סיפור סוחף, בדיחה או פעולה מסוימת.

קודם תשאל את עצמך מה הופך בן אדם לאלפא. ואז תשאל איך אתה מגיע לזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    אתה יכול להסתכל על זה כשתי צורות התנהגות שונות, או כמכלול. מי אמר שזה או זה או זה? גבר אלפא יודע לאזן בין המאפיינים שציינת.
    רגע אותו בחור יהיה אדיש לבחורה ולעולם, ואחרי זה הוא יציג כריזמה עם סיפור סוחף, בדיחה או פעולה מסוימת.

קודם תשאל את עצמך מה הופך בן אדם לאלפא. ואז תשאל איך אתה מגיע לזה.
    אני חולה על תגובות כאלה.

ת'יודע למה? כי אפילו עיוור היה רואה שהבן אדם לא יודע את התשובה לשאלה, בגלל זה הוא פתח את האשכול. אבל אתה בא עליו יעני פילוסוף.

תענה לו אתה על השאלה שלך, על הדרך תענה גם לי. אני גם רוצה לשמוע את התשובה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נעשה לך קצת סדר בדברים..כי הגעת לנקודה שגם אני הגעתי אליה פעם עד שהבנתי מה נסגר עם הפיקאפ וכל הזבל הזה מסביב.

פיקאפ, מיסטרי, סנייה וכל שאר התחום הזה דוגלים בשיטה שנקראת שיטת הפרס, כמו שאתה מכיר.
    מה זה אומר? שלא משנה איך אתה נראה מי אתה ומה יש לך לתת חזרה, אתה צריך להתנהג לכל הנשים בעולם (גם אם זאת תיהיה מייגן פוקס) כמו אל פח.
    אתה צריך בעצם לא להתייחס ולהראות לה שאתה מלך העולם.

ואז באו כל ה"טיבעיים" למיניהם, כל אותם הסימפל פיקאפ, אלכס, ג'וליין וחיסלו את התאוריה הזאת לגמרי.
    הם בקטע של ראסמי.
    אתה רוצה בחורה? לך תראה לה שאתה גבר ואתה עושה את מה שצריך כדי להשיג בחורה.
    אבל כדי להשיג בחורה, אתה צריך קצת לדעת לדבר, קצת לדעת להתנהג וצריך לדעת מן הסתם מה לעשות כדי למשוך בחורה.

עכשיו...מה ההבדלים בין השתיים?
    כל אותם אומני הפיקאפ שדוגלים בשיטת הפרס ולגרום לבחורה לרדוף אחריך...לא באמת מזיינים.
    הם מזיינים תמוח.
    ראית פעם סרטונים של אומנים כאלה מזיינים? ראית אותם מנשקים בחורות שוות? לא.
    מיסטרי תמיד מזיין תמוח לבחורה איזה שעה וחצי בסרטון ובסוף הוא מתגלגל לנשיקה.
    סנייה מזיין תמוח לאיזה מכוערת בחוף ים, בסוף עושה עלייה איזה רוטינה מפגרת של "איך את חושבת שאני מנשק?" "בואי נראה" ומנשק אותה וחושב שהוא מלך העולם.

ומצד שני...ג'וליאן, סימפל פיקאפ, אלכס וכל השאר...יש עשרות סרטונים שלהם ביוטיוב, בLIVE שהם מזיינים ומתמזמזים עם בחורות תוך כמה דקות.
    עכשיו תעשה לעצמך את החישובים בראש...מה נראלך הגיוני יותר.
    גישת הפרס או LMS + ידע תיאורתי.

אני טוען כמו טיילר וכמו כל שאר הכנופייה...מי שטוען שהוא מצליח להשיג בחורות באיזה שהיא שיטת קסמים..שיוכיח.
    מי שלא מוכיח..מזיין תמוח.
    אני חושב שפותח האשכול בכלל רוצה להתמקד על שאלה אחרת ממה שאמרת..
    לדוגמא בתגובות שלך תמיד אתה אומר זה שאת צריך להתעלם מבחורה ולהראות שאתה לא שם עליה זין.. כי הרי כולם שמים עליה זין והבחורה מחפשת מישהו מיוחד..
    או משהו כזה..

ואז יש את הצד השני שזה אומר באמת לדבר דוגרי..

אז הוא שואל מה הקטע ולמה לשלב בין השתיים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    אני חושב שפותח האשכול בכלל רוצה להתמקד על שאלה אחרת ממה שאמרת..
    לדוגמא בתגובות שלך תמיד אתה אומר זה שאת צריך להתעלם מבחורה ולהראות שאתה לא שם עליה זין.. כי הרי כולם שמים עליה זין והבחורה מחפשת מישהו מיוחד..
    או משהו כזה..

ואז יש את הצד השני שזה אומר באמת לדבר דוגרי..

אז הוא שואל מה הקטע ולמה לשלב בין השתיים
    בן אדם חכם אמור להבין לבד שבחורות זה עם מתסובך שהן רוצות הכל בבת אחת..
    הן רוצות שהגבר שלהן יתעלם מהן במצבים מסויימים ויראה להן שהיא לא כל עולמן..ולפעמים הן צריכות את מלואה הצומי שיש.

הגבר אלפא הזה שאתם כל כך שואפים ומתים להיות..מספיק חכם כדי להבין לבד שהוא צריך לשלב בין השתיים.
    הוא לא חושב על זה באמת שהוא צריך לשלב בין השתיים..זה פשוט ברור.
    כמו למשל, אתה יושב עם בחורה על ספה שמולכם יש שולחן עם בירות, ואז היא עושה לך "תביא לי בירה כפרה עלייך"

תגובה של כובע פיקאפיסטי מגעיל יהיה "למה מי את שמגיע לך?"
    ותגובה של מישהו שמבין משהו מהחיים שלו יגיב "אם אני יקבל משהו שווה בתמורה, אז סבבה "
    זה מה שנקרא..לפתח את הסיטואציה..הבחורה מבינה לבד למה אתה מתכוון..אבל עצם זה שאתה אומר את זה בעקיפין זה מה שגורם לה לחשוב עליך בצורה אחרת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

למון אתה מתעסק בבילבולי ביצים, אם יש סתירה בתיאוריה מסויימת זה אומר שהיא לא נכונה.
    BE A MAN, ACQUIRE LMS AND BE SEXUAL.
    ליהיות גבר הכוונה היא שאתה לא מפחד מהצל של עצמך , אתה יודע מי אתה ואתה לא מתבייש בזה ויותר חשוב אתה לא משקר על זה.
    LMS הכוונה לשפר את האסתטיקה שלך, ללכת למכון כושר, להכיר אנשים, להרוויח כסף, לדעת לרקוד, להתלבש יפה קיצר זה לתת לה אישור חברתי ליהיות איתך.(יותר מיזה ככל שאתה מכיר יותר אנשים יהיה לך יותר אופציות)
    ליהיות מיני הכוונה הרבה יותר היא לשלוט במיניות שלך ולראות מה הנקודת שבירה שלה.. לא לפחד להביע בה עניין, העינין הוא בשפת גוף, במבטים, בקרבה, בהרגשה ביניכם, במגע בינכם, הדבר הכי חשוב שהכל צריך ליהיות הדדי אם משהו לא הדדי אתה תיהיה אנס מגעיל.
    צריך שיהיה בניכם חיבור.. והחיבור הזה נמצא בהרגשה ביניכם ולא במה אתה אומר לה..
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-07-2013 בשעה 15:47.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect