לא בטוח אם פרסמו את זה כבר אבל שיהיה.
בכללי ממליץ לכולם להירשם לערוץ שלהם, יש להם הרבה חומר מעניין בנושא.
לא בטוח אם פרסמו את זה כבר אבל שיהיה.
בכללי ממליץ לכולם להירשם לערוץ שלהם, יש להם הרבה חומר מעניין בנושא.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
|
|
תודה
אין לי זמן לראות עכשיו אני יראה עוד כמה שעות
אבל זה פיקאפ או LMS?
כי אתה מבין שאם זה קשור לפיקאפ אז זה חסר ערך בפורום ?
נ-ע-ר-ך.
מה הקשר??????????????????????????????????????????
פיקאפ זה פיקאפ
כובעים זה כובעים!!!!!!!
פיקאפ זה ביטחון עצמי, NLP, לשחק בראש של הבחורה
כובעים זה להטריד בחורות במקומות ציבוריים בזמן שאתה מכוער , ולנתח כל דבר קטן. דוגמא: "פאק היא אמרה לי שהיא מעדיפה שלא נחזיק ידיים, זה סימן התעניינות?" "היא שלחה לי סמיילי קריצה זה אומר שהיא רואה אותי בתור ידיד" "ידידה שלי אמרה לי שהיא לא רוצה אותי איך אני מפתה אותה" "אתה חייב לשלוח לה סמס אחרי 10 דקות!! לא פחות!!!" "תסתכל לה על האף בזמן שהיא מדברת איתך כדי להפגין ביטחון" "אתה חייב להוריד לה ת'ביטחון לפני שאתה מתחיל איתה בשביל זה תקרא לה שמנה מחוצ'קנת , קוראים לזה נג"
הבנת?!
צריך להכין אשכול ולהפציץ אותו בסרטונים בסגנון ובין היתר להסביר גם במילים, בגלל שאם מסבירים במילים יש הרבה אנשים שלא מבינים על מה מדובר או איך זה נראה במציאות.
וכמו שהוא אומר בסרטון, LMS זה לא הכל, קודם כל אתה צריך להיות בטוח בעצמך ורק אחרי זה כל השאר, ואם רק תלמד תאורטית בלי לנסות את כל מה שלמדת "טסט", כל מה שלמדת לא שווה כלום.
ותכלס זה נכון, צריך לצאת הרבה ולנסות להתחיל עם בחורות בכמויות, נכון ש99% יגידו לך להזדיין מהפנים שלהן, אבל עם הזמן האחוז הזה יפחת ואתה תקבל יותר מספרים והביטחון שלך רק יעלה ויעלה.
בדיוק.
טיילור וכל אלה צודקים שLMS גורם לבחורות לרצות אותך. אבל בטוח קורה מליון פעם שאתם יוצאים עם חברים, יש איזו מישהי שאתם ממש רוצים, והיא חושבת לעצמה וואו איזה חתיך אש הייתי עושה אותו, ואתם פשוט לא ניגשים ולא עושים כלום עם זה.
מה שווה כל ה-LMS המסריח הזה אם לא ניצלת את ההזדמנויות האלה.
..Everyone Loves You When You're Dead..
האם המראה שלכם באמת חשוב ?, עוד הסבר מעולה.
אל תשכח כמה דברים חשובים..
קונג, זה שמדבר על בטחון עצמי, דיי מכוער- והוא זה שמשיג הכי פחות זיונים מכל שאר החבר'ס מסימפל פיקאפ.
נכון, יש לו בטחון, הוא עושה מלא שטויות בזכות הבטחון הזה, אבל זה לא קשור ללהשיג בחורות.
אם תסתכל בסרטונים אתה תראה שהוא לא מצליח להשיג הרבה בחורות..הוא נדחה הרבה פעמים.
מצד שני, ג'ייסון שנראה ממש טוב, יש לו גם בטחון והוא גם נראה טוב..הוא מזיין בלי סוף בחבורה שלהם.
הולך לו בצורה מטורפת עם בחורות...
זה לא העניין, יש לא מעט סרטונים שהם אומרים שלא תמיד מצליח להם, מה שכן הם תמיד מנסים עוד ועוד עד שמצליח להם.
זה בערך כמו הערבים בטיילת באילת, שמציעים לכל בחורה להזדיין איתם, הרוב הגדול אומרות להם לא, ואני עד לזה שלפעמים זה מצליח, אפילו שזאת השיטה המפגרת ביותר שאני מכיר כדי להשיג זיון.
אתה דואג להם ?, הם מזיינים יותר מי כל אחד אחר בIATRAF.
הם פאקינג בקולג', תהיו בטוחים שזה המקום כדי לזיין.