קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 22:22
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 22:03
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 13:31
  4. אנשים בבקשה תעזרו לי !! אני נואש כבר ..
    על ידי oFiRB בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 13:17
  5. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 16:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אני מיואש כבר: אינטרנט איטי, הורדות איטיות, טעינה איטית, פינג גבוה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סטגדיש בום בום

ברירת מחדל אני מיואש כבר: אינטרנט איטי, הורדות איטיות, טעינה איטית, פינג גבוה

מחשב נייד, windows 7 מחשב יחסית חדש, שנה אצלי. חיבור אלחוטי לראוטר asus. יש עוד מחשב ניד שגולש על הרשת בבית, ומחשב נייח אחד שמחובר על הראוטר ישירות אבל הוא מכובה כמעט תמיד. הספקית אינטרנט היא בזק, אינטרנט 5 מגה, שבממוצע בכל זמן נתון מחוברים אליו 2 מחשבים פועלים.
    האינטרנט איטי ובמיוחד וידאו, צפייה וטעינת סרטים ואפילו יוטיוב. כשרואים סרטון ביוטיוב אפילו של 20 שניות צריך לטעון כי אחרת הוא נתקע, והאיכות צפייה משתנה תוך כדי לאיכות נמוכה במיוחד (240 או אפילו 140) ומדי פעם חוזרת לאיכות רגילה ומשתנה חזרה בלי שנוגעים בזה...
    לפני כמה חודשים כשהייתי מוריד איזשהו סרט בטורנט זה היה מוריד לי על 1M או 900KB ובחודשים האחרונים אני בקושי מגרד את ה 20KB 30KB ולפני יומיים זה פתאום חזר להוריד על 600KB והיום שוב על 15KB...
    בנוסף לזה, בכל משחק דפדפן או רשת שאני משחק תמיד אני זה עם הפינג הגבוה שגורם ללאגים...
    האם האינטרנט 5 מגה הוא לא מספיק חזק? לאיזה מהירות כדאי לשנות? יכול להיות שהראוטר הוא הבעייה? הוא די ישן...
    אם לא הבנתם את הבעייה או אם חסר לכם מידע כדי שתוכלו להבין יותר טוב ולעזור לי רק תגידו.
    תודה

2. קישורים ממומנים

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

הבעיה רק במחשב הזה?
    ניסית דפדפן אחר?
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סטגדיש בום בום

הבעייה השתפרה במעט מעצמה... אין לי מושג איך ולמה.
    אבל הופיעה בעייה חדשה, הרבה פעמים שאני נכנס לאתר כלשהו הוא לא עולה, וכתוב לי "לא התקבלו נתונים" ואפשרויות "טען מחדש" ו"עוד".... כשאני לוחץ טען מחדש הדף עולה, אבל למה זה קורה? בנוסף אני לא מצליח להתקין plugin של media player, או כל פלאגין אחר כי כשאני מנסה להתקין אותו כתוב לי בצהוב למעלה "לא ניתן להוסיף יישומים תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה"... וכך אני לא יכול לראות וידאו סרטים וסדרות מכל מיני אתרים שדורשים פלאגינים...

בנוסף, אשמח אם תוכל לתת לי קישור למדריך או להסביר לי איך מעדכנים דפדפן של chrome... כמה חברים אמרו לי שזה יכול להיות המקור של כמה בעיות...

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

בכלל ניסית לדבר על הבעיה הזאת מול בזק?
    תנסה גם לשנות סיסמא לאלחוטי, אולי משתמשים לך ברשת.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי dashdashim צפיה בהודעה
    מחשב נייד, windows 7 מחשב יחסית חדש, שנה אצלי. חיבור אלחוטי לראוטר asus. יש עוד מחשב ניד שגולש על הרשת בבית, ומחשב נייח אחד שמחובר על הראוטר ישירות אבל הוא מכובה כמעט תמיד. הספקית אינטרנט היא בזק, אינטרנט 5 מגה, שבממוצע בכל זמן נתון מחוברים אליו 2 מחשבים פועלים.
    האינטרנט איטי ובמיוחד וידאו, צפייה וטעינת סרטים ואפילו יוטיוב. כשרואים סרטון ביוטיוב אפילו של 20 שניות צריך לטעון כי אחרת הוא נתקע, והאיכות צפייה משתנה תוך כדי לאיכות נמוכה במיוחד (240 או אפילו 140) ומדי פעם חוזרת לאיכות רגילה ומשתנה חזרה בלי שנוגעים בזה...
    לפני כמה חודשים כשהייתי מוריד איזשהו סרט בטורנט זה היה מוריד לי על 1M או 900KB ובחודשים האחרונים אני בקושי מגרד את ה 20KB 30KB ולפני יומיים זה פתאום חזר להוריד על 600KB והיום שוב על 15KB...
    בנוסף לזה, בכל משחק דפדפן או רשת שאני משחק תמיד אני זה עם הפינג הגבוה שגורם ללאגים...
    האם האינטרנט 5 מגה הוא לא מספיק חזק? לאיזה מהירות כדאי לשנות? יכול להיות שהראוטר הוא הבעייה? הוא די ישן...
    אם לא הבנתם את הבעייה או אם חסר לכם מידע כדי שתוכלו להבין יותר טוב ולעזור לי רק תגידו.
    תודה

כמה דברים,
    1. אתה אומר שהאינטרנט 5 מגה ובפועל הורדת ב 1MB? זה לא הגיוני, הקצב המקסימלי להורדה ב 5מגה הוא סביבות ה 625KB
    2. על הנייר זו נשמעת כמו בעיה תשתיתית.
    3. אתה אומר שהמחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר, האם קיים גם מודם באזור? במידה וכן - האם ניסית לחבר ואתו ישירות למחשב?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,448,044 | הודעות: 8,148,626 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect