קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא יודע איך להמשיך.
    על ידי Kitce בפורום איקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2012, 23:19
  2. [שאלה] בניתי מחסה ואני לא יודע איך להמשיך
    על ידי liork1000 בפורום Minecraft
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-05-2012, 21:15
  3. [בעיה] לא יודע איך להמשיך...
    על ידי dammass בפורום כסף ברשת
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 22:06
  4. [בעיה] נתקעתי עם חתימה, לא יודע איך להמשיך =\
    על ידי sPoiled בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 16:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

לא יודע איך להמשיך מכאן, המשך השירות בסיירת (19)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא יודע איך להמשיך מכאן, המשך השירות בסיירת (19)

היי כולם.
    אני נמצא כרגע בדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים עד עכשיו, משהו שמציק לי ויושב לי על הלב כבר כמה חודשים. זה לגבי המשך השירות שלי בצבא.

כמו כולם הייתי מורעל לפני הצבא, שמעתי סיפורים וראיתי סרטונים, עשיתי הרבה כושר והייתי מוכן להכל. התגייסתי לגדוד הגדס"ר, באחת החטיבות, גדוד החוד של החטיבה.
    ידעתי שהולך להיות קשה, אבל לא תיארתי לעצמי שכל כך הרבה דברים ישתנו בי במהלך ההכשרה.

כרגע אני נמצא עוד מעט חמישה חודשים בגדוד, ואני מאוד רוצה לפרוש. אבל זה בכלל לא פשוט כמו שזה נשמע.
    בהתחלה רציתי להיות שם, כן אכלתי המון חרא בטירונות, רצתי בין חת לחת, עשיתי מסעות, זחלתי ב4 בלילה, התייחסו אלי כמו לכלב רחוב, וכבר לפני חודשיים בערך התחיל להמאס לי פשוט, נשבר לי הזין מלסבול את זה יותר.
    אני לא אחד שמוותר לעצמו בחיים, הורדתי 20 קילו לפני הצבא, עשיתי פיתוח גוף, סיימתי בגרויות, רשיון, בחיים לא ויתרתי על משהו. אבל כאן זה פשוט אחרת. כאן, אני לא יודע למה אני עושה את זה, אין לי סיבה.
    קודם כל, אני לא כל כך מסתדר שם עם החברה, הם סגנון שונה 180 מעלות ממני, הם יותר מדי צהובים, ואני יותר מדי פעמים מוצא את עצמי רב עם אנשים שמרגיש חרא אחר כך,
    מנסה להשתנות, מנסה לפתוח את הלב וללכת עם הזרם ופשוט לא מצליח. גם המסגרת הזאת מאוד קשה לי, גם מבחינה פיזית אבל ממש לא בעיקר, מנטלית זה מאוד קשה לי, כן קשה לכולם בזה אין ספק. אבל לי לא טוב פשוט. אני כל הזמן מרגיש רע שם, אני שבוז ברמות מטורפות, ופשוט רע לי מכל הבחינות,

אני נשבר כל שניה, ולהשבר מבחינתי זה משהו שקורה פעם בכמה שנים. ושם? מאז שהתגייסתי עד עכשיו אני לפחות זוכר 5-6 פעמים שהתחלתי לבכות כמו ילד קטן מול כולם, ממש עם דמעות בעניים, בוכה וכמעט אף אחד לא מתייחס. זה קורה בדרך כלל שמעמיסים עלי יותר ממה שאני יכול להכיל, ושהלחץ עלי הוא בלתי נסבל, בעיקר מבחינה חברתית אני נשבר. ואני לא מסוגל יותר, אני לא רוצה להשבר יותר, ואני יודע שזה יקרה עוד הרבה פעמים, המסלול הוא שנה וארבע, שמתוכם רוב הזמן הוא בשטח, המקום הכי שנואי עלי בעולם, והלחצים יגברו ואני לא רוצה להתמודד עם דברים כאלה. כל פעם שאני נשבר אני אומר לעצמי "עד כאן , זהו, אתה לא ממשיך יותר, זה לא שווה את זה" וכמה שעות אחרי זה אני שוכח מה אמרתי ואומר לעצמי "אל תוותר, תנסה עוד פעם, עוד קצת" כל פעם אותו סיפור.

כשכולם אוכלים חרא בייחד, אבל נהנים מהחברות אחד עם השני זה סביל, אבל אני גם אוכל חרא, גם מנותק מכל החברה, וכל היום בכאסח איתם, גם יש לי בעיות קשות בבית עם ת"ש 2, וגם נפרדתי מחברה שלי, הבחורה הראשונה שלי, שנתתי לה את הלב והיא ירקה לי בפנים, ואני שבור כבר כמה שבועות ולא מצליח לשכוח אותה.
    אני מרגיש שזה פשוט בלתי אפשרי, זה לא שווה את זה,
    כן אני מאוד רוצה לסיים בתור לוחם בצה"ל, עם כבוד וגאווה, ולספר לכולם על כמה גיבור אני שאני בסיירת, ולספר לנכדים ולבנים שהייתי בסיירת, וכל אני רוצה להיות יותר מכושל לחיים, ולקבל כלים ושהכל יהיה קטן עלי באזרחות.
    אבל באיזה מחיר? אני פשוט סובל.. אני מרגיש בעצמות שזה לא בשבילי.

כמה שזה נשמע אדיוטי, מה שהכי מפריע לי אם אני ארד לג'וב זה לספר לאנשים שירדתי להיות שק"מיסט, ושירדתי מהיחידה.
    כרגע כולם חופרים לי, "תשאר אתה מסוגל!! אל תוותר!!, אם תרד אתה תתחרט" וכל פעם שמישהו מדבר איתי זה מערער אותי שוב ושוב, ואני חושב אולי כדי שאני אסבול בשלוש שנים האלה בשביל להגיד בסוף ש"הייתי שם".
    אני פשוט נקרע לגזרים, אני מבולבל, אני מצד אחד אני יודע בבירור מה אני רוצה. מצד שני אני יודע מה התדמית של ג'ובניקים בצבא, כמה ל מעריכים אותם, כמה יהיה לי קשה לספר לאנשים שירדתי לג'וב, כמה יהיה לי קשה לספר לילדים שלי.

אז כן, מצד אחד לא כולם יכולים להיות לוחמים, זה פשוט לא מתאים לכל אחד. מצד שני לא רוצה להיות לא מוערך בעני אחרים, ולהיות "הזה שירד מסיירת לג'וב, ועכשיו הוא לא עושה כלום" פשוט יותר מדי קשה לי להתמודד עם זה.

כרגע אני בתהליכים, סירבתי פקודה בשבוע כיתה, קיבלתי 6 ימים מאסר על תנאי, ושוב, כמו כל פעם לא נותנים לי לעזוב, לא מרפים ממני, ואני עדיין באותה יחידה.
    אז.. שבוע הבא אני מגיש בקשה להפוך את הת"ש 2 להת"ש 3, ובמקביל ללכת לקב"ן להוציא סעיף נפשי, כי בדרך המקובלת של שינוי שיבוץ זה לא הולך, כי לא נותנים לי לצאת.
    במקביל כולם מזיינים לי תשכל ומערערים אותי כל מי שמסביבי, שלא לעשות את הטעות הזאת. למרות שאני יודע שזה יהיה טוב בשבילי.

תודה על ההקשבה..
    נערך לאחרונה על ידי mati7; 26-07-2013 בשעה 21:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני יאלץ לחרוג מהמנהגים שלי בפורום לא לספר איפה שירתתי, כי אני רואה שאתה בלחץ ואתה כבר עם חצי רגל בחוץ...אני ינסה לעזור לך.

בתור לוחם בדובדבן שהשתחרר, אני חייב להסכים איתך לגבי הכל, אבל גם המון דברים מאד לא נכונים.
    אני אישית לא שירתתי בדובדבן כדי שאני יוכל לכתוב בפייסבוק "אני בדובדבן" ולקבל 600 לייקים..זה השתחצנות וזה הדבר הכי מגעיל בעולם. אין דבר שפל יותר מיזה.
    לעשות מעשה או לעשות משהו כדי לקבל הערכה..? אין דבר יותר סמרטוטי מזה (ואני יודע שאתה שומע את המילה הזאת הרבה) ודבר יותר מגעיל ומטומטם מזה.
    אני שירתתי בדובדבן כדי להוכיח לעצמי שאני מסוגל להגיע לאן שאני רוצה עם 0 הישגים בחיים.
    מה זה אומר 0 הישגים בחיים?
    סיימתי בצפר בלי בגרות, עם המון בעיות משמעת והמון בעיות עצבים שנאצלתי להתמודד איתם כדי שהעתיד הצבאי שלי יובטח לי (רצו לפתוח לי תיק בגלל האלימות בבצפר, הגעתי לרמות אחרות של אלימות..).
    אז כשהגעתי לגיבוש, רוב החבר'ה שלי אמרו לי "אנחנו מאמינים בך שתצליח ואתה יכול" למרות שידעתי שכולם לא באמת חושבים שאחד כמוני יכול להגיע למקום כזה.
    עובדה..אם לסיים בצפר עם בגרות לא הצלחתי..למה שאני יצליח להגיע לדובדבן?
    לא רציתי להגיע לדובדבן כדי להראות להם את הסיכה שהגעתי לשם.
    רציתי בתוך תוכי להגיע ליחידה כדי לאשר לעצמי שזה באמת נכון...האימרה "אין דבר העומד בפני הרצון".
    כולם חשבו שאני כלום..הראתי לעצמי שאנשים שופטים יותר מידי מהר מבלי לדעת מה יש לאדם לתת מעצמו.

אז נכון, המסלול המזדיין הזה שאתה עובר עכשיו, הוא הדבר הכי נוראי שתוכל לעבור בחיים שלך (חוץ מלהיות הומלס או לראות את אחד הילדים שלך מתאבד..אלה דברים באמת נוראיים), אבל תסתכל על זה בצורה אחרת..ברגע שאתה תשתחרר אתה תוכל לעמוד ביום שחרורך על אזרחי ולהגיד לעצמך "בואנהההה אינעל רא-ראבק ערססססס, אם את החרא הזה הצלחתי לעבור..במשך 3 שנים, יש משהו שאני לא יכול לעבור?!"
    אתה תסתכל על כל דבר בחיים שלך בזווית הרבה יותר שונה מכל אחד אחר שלא ניסה כמוך.
    ג'ובניק שמקבל צעקות מהבוס שלו, ממהר להוריד תראש למטה ולבצע את מה שנאמר לו לעשות.
    אחד כמוך שמחושל קצת ולא מפחד מכל פוץ מטומטם שחושב שהוא יכול לצעוק עליך, אתה תגיד בצורה שונה לגמרי.

אם התגייסת לגדסר כדי להיות "זה שבגדסר" אז זאת בדיוק הטעות שלך וזאת הסיבה שאתה שואל את עצמך "למה אני פה?".
    אם אתה מפחד לרדת לג'וב כי אתה מפחד ממה שאנשים יגידו עלייך, אז, בלי להעליב..זה לא אישי, אתה נמושה.

אני לא עושה דברים מתוך רצון לקבל תהילה מאנשים ומתוך רצון לקבל צ'פכה על השחם של "כל הכבוד!".
    אני עושה דברים כדי להוכיח לעצמי..להראות לעצמי ממה אני עשוי, להראות לעצמי למה אני מסוגל.

אם אתה לא מוצא את עצמך בגדסר ואתה מרגיש שנפשית אתה לא מסוגל להיות שם, אז באמת כדי שתצא כי אתה חייב לשמור על שפיות.
    אבל אם אתה לא מוצא את עצמך בגלל פיזיות וקצת קושי פיזי...זה וויתור עצמי לכל דבר.

שהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-07-2013 בשעה 21:05.

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני יאלץ לחרוג מהמנהגים שלי בפורום לא לספר איפה שירתתי, כי אני רואה שאתה בלחץ ואתה כבר עם חצי רגל בחוץ...אני ינסה לעזור לך.

בתור לוחם בדובדבן שהשתחרר, אני חייב להסכים איתך לגבי הכל, אבל גם המון דברים מאד לא נכונים.
    אני אישית לא שירתתי בדובדבן כדי שאני יוכל לכתוב בפייסבוק "אני בדובדבן" ולקבל 600 לייקים..זה השתחצנות וזה הדבר הכי מגעיל בעולם. אין דבר שפל יותר מיזה.
    לעשות מעשה או לעשות משהו כדי לקבל הערכה..? אין דבר יותר סמרטוטי מזה (ואני יודע שאתה שומע את המילה הזאת הרבה) ודבר יותר מגעיל ומטומטם מזה.
    אני שירתתי בדובדבן כדי להוכיח לעצמי שאני מסוגל להגיע לאן שאני רוצה עם 0 הישגים בחיים.
    מה זה אומר 0 הישגים בחיים?
    סיימתי בצפר בלי בגרות, עם המון בעיות משמעת והמון בעיות עצבים שנאצלתי להתמודד איתם כדי שהעתיד הצבאי שלי יובטח לי (רצו לפתוח לי תיק בגלל האלימות בבצפר, הגעתי לרמות אחרות של אלימות..).
    אז כשהגעתי לגיבוש, רוב החבר'ה שלי אמרו לי "אנחנו מאמינים בך שתצליח ואתה יכול" למרות שידעתי שכולם לא באמת חושבים שאחד כמוני יכול להגיע למקום כזה.
    עובדה..אם לסיים בצפר עם בגרות לא הצלחתי..למה שאני יצליח להגיע לדובדבן?
    לא רציתי להגיע לדובדבן כדי להראות להם את הסיכה שהגעתי לשם.
    רציתי בתוך תוכי להגיע ליחידה כדי לאשר לעצמי שזה באמת נכון...האימרה "אין דבר העומד בפני הרצון".
    כולם חשבו שאני כלום..הראתי לעצמי שאנשים שופטים יותר מידי מהר מבלי לדעת מה יש לאדם לתת מעצמו.

אז נכון, המסלול המזדיין הזה שאתה עובר עכשיו, הוא הדבר הכי נוראי שתוכל לעבור בחיים שלך (חוץ מלהיות הומלס או לראות את אחד הילדים שלך מתאבד..אלה דברים באמת נוראיים), אבל תסתכל על זה בצורה אחרת..ברגע שאתה תשתחרר אתה תוכל לעמוד ביום שחרורך על אזרחי ולהגיד לעצמך "בואנהההה אינעל רא-ראבק ערססססס, אם את החרא הזה הצלחתי לעבור..במשך 3 שנים, יש משהו שאני לא יכול לעבור?!"
    אתה תסתכל על כל דבר בחיים שלך בזווית הרבה יותר שונה מכל אחד אחר שלא ניסה כמוך.
    ג'ובניק שמקבל צעקות מהבוס שלו, ממהר להוריד תראש למטה ולבצע את מה שנאמר לו לעשות.
    אחד כמוך שמחושל קצת ולא מפחד מכל פוץ מטומטם שחושב שהוא יכול לצעוק עליך, אתה תגיד בצורה שונה לגמרי.

אם התגייסת לגדסר כדי להיות "זה שבגדסר" אז זאת בדיוק הטעות שלך וזאת הסיבה שאתה שואל את עצמך "למה אני פה?".
    אם אתה מפחד לרדת לג'וב כי אתה מפחד ממה שאנשים יגידו עלייך, אז, בלי להעליב..זה לא אישי, אתה נמושה.

אני לא עושה דברים מתוך רצון לקבל תהילה מאנשים ומתוך רצון לקבל צ'פכה על השחם של "כל הכבוד!".
    אני עושה דברים כדי להוכיח לעצמי..להראות לעצמי ממה אני עשוי, להראות לעצמי למה אני מסוגל.

אם אתה לא מוצא את עצמך בגדסר ואתה מרגיש שנפשית אתה לא מסוגל להיות שם, אז באמת כדי שתצא כי אתה חייב לשמור על שפיות.
    אבל אם אתה לא מוצא את עצמך בגלל פיזיות וקצת קושי פיזי...זה וויתור עצמי לכל דבר.

שהיה בהצלחה
    לא הגעתי לשם בשביל הערכה, הגעתי לשם מלכתחילה כי חשבתי שאני מסוגל לעמוד בזה ופשוט היה לי מוטיבציה, ועכשיו אין ויותר מזה אני אני בדיכאון לחזור למקום הזה כל פעם. אני לא מחפש הערכה, אבל אני גם לא רוצה להיות מישהו עם תפקיד שאני אתבייש לספר אותו.
    תמיד כזה שכולם מעמיסים איזה תובלתית ואז הג'ובניק יוצא מהמשאית עם החצי ב' והסיגריה כולם מקלחים אותו שיקבל סרטן כי הוא ג'ובניק מסריח.
    לא רוצה להיות אחד כזה. וגם אם הייתי כזה מלחתכילה מילא, אבל לרדת ממקום כל כך גבוה למקום הכי נמוך כי אני פשוט לא מסוגל. אז בעני עצמי זה לא מזיז לי, אני יודע מה אני שווה ואין לי צורך להוכיח כלום לעצמי, אבל כן זה מטומטם אבל מפריע לי התדמית החדשה שיווצר עלי ממשפחה חברים או סתם אנשים שמכירים, ואי אפשר להתחמק מהשאלות.
    אחלה סיפור יש לך אבל כל אחד זה משהו שונה לך היה מטרה להוכיח לעצמך שאתה מסוגל. לי אין שום מטרה ומדהים כמה שהדבר הזה בדיוק משנה כל כך.
    הבנתי שאני מעדיף זמן לעצמי לטפל בבעיות שלי.לחזור לכושר ולריצות שלי. ולקבל את עצמי בחזרה, יותר חשוב לי מהמדינה מה אני יעשה זה האמת.
    ותכלס כן זה יותר כיף לסיים תשירות ולדעת שסיימת במקום כזה אין ספק. אבל אני רואה את זה כבזבוז זמן, שלוקחים לך 97 אחוז מהחיים ומתעללים בהם 3 שנים. אז כן הרווחת בסוף כלים לחיים ואתה יותר חזק מרוב האנשים. אבל סבלת שלוש שנים. אני מעדיף לחיות כמו בן אדם ולהתקדם בקצב שלי בלי לחץ.
    ואני לא נמושה. זה היה מבאס כל אחד לרדת מקרבי ואחר כל להאלץ להסביר לאנשים למה עשית את זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בן אדם בממוצע חי 80 שנה.
    פחות 3 זה 77.
    אתה באמת מאמין לשקר של עצמך שאתה אומר שאתה "מבזבז" את השנים האלה מהחיים?
    מה זה 3 שנים? זה פאקינג נאדה!
    עכשיו זה נראה לך כמו נצח בגלל שאתה עדיין בצבא, אבל כשתשחרר אתה תבין אותי.
    אם לא מזיז לך מהמדינה ואתה לא רוצה לשרת אותה מתוך רצון, אז אתה צודק, אין לך מה לעשות בצבא שלנו.
    ואגב, לא סבלתי 3 שנים...אני סתם מקצין. סבלתי עד האימון מתקדם, ואז כשעלינו לאימון יחידה, הכל השתנה ב180 מעלות..היחס, הת"ש, הפעילות המבצעית..הכל.

דבר אחרון, אם אין לך מטרה להוכיח לעצמך שאתה מסוגל לסיים 3 שנים בגדסר נחל, אז אתה צודק..אני ואתה שונים.
    אם הצבא והקרביות מוציאים אותך מהשפיות אז כדי שתצא.

דבר שנזכרתי עכשיו...בנינו...כל האשכול פריקה הזה, לא בגלל האקסית שלך שנפרדתם כי היא בגדה בך?
    אם כל זה קורה בגלל בחורה...אז אתה יכול להבין כבר מה אני חושב על זה.

לייקים
    23
    נקודות
    50

בן אדם בממוצע חי 80 שנה.
    פחות 3 זה 77.
    אם לא מזיז לך מהמדינה ואתה לא רוצה לשרת אותה מתוך רצון, אז אתה צודק, אין לך מה לעשות בצבא שלנו.
    ואגב, לא סבלתי 3 שנים...אני סתם מקצין. סבלתי עד האימון מתקדם, ואז כשעלינו לאימון יחידה, הכל השתנה ב180 מעלות..היחס, הת"ש, הפעילות המבצעית..הכל.

דבר אחרון, אם אין לך מטרה להוכיח לעצמך שאתה מסוגל לסיים 3 שנים בגדסר נחל, אז אתה צודק..אני ואתה שונים.

דבר שנזכרתי עכשיו...בנינו...כל האשכול פריקה הזה, לא בגלל האקסית שלך שנפרדתם כי היא בגדה בך?
    היא לא בגדה בי
    ולא זה לא קשור אליה. את הדברים האלה הרגשתי הרבה לפני שנפרדנו.
    כולה בחורה. וזה כבר כמעט עבר.

בכל מקרה תודה על העזרה ..

לייקים
    23
    נקודות
    50

בן אדם בממוצע חי 80 שנה.
    פחות 3 זה 77.

היא לא בגדה בי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    היא לא בגדה בי

היא עשתה למישהו ביד, לא? איך זה לא בגידה?

לייקים
    23
    נקודות
    50

היא עשתה למישהו ביד, לא? איך זה לא בגידה?
    היא לא.
    תקרא שוב את האשכול ההוא.
    בכל מקרה על הזין שלי כבר מה היא עשתה אנחנו לא בייחד.. ולמרות שאני עדיין חושב עליה המון ומתגעגע אני שמח שאנחנו לא בייחד

תכלס כן כל הטירונות הייתי איתה והיא דפקה לי הכל. הראש שלי היה מרוכז רק בה. וסבלתי מזה המון הייתי בוכה בלילות עד הבוקר בגלל דברים שהיא הייתה אומרת לי בפלאפון. הייתי שבוי ועיוור, העמסתי על עצמי יותר מדי גם קשר מאוד קשה ומסובך וגם טירונות שואה. אין ספק שזה השפיע.
    אבל אני מאמין שהכל מלמעלה ומה שהיה צריך לקרות קרה, גם אם זה השפיע וגם אם לא.
    אבל בחיים לא הייתי עוזב בגללה לא רק שזה רק בחורה היא גם לא שווה את זה.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ויש לי עוד שאלה אליך אחי היקר. סתם חשבתי על זה

אתה לא מסכים איתי שעצלן וותרן זה אחד שמוותר לעצמו מלחתכילה, מראש הוא אומר בו נהיה ג'ובניק נעשה כמה שפחות . אבל אחד שאומר לעצמו בוא ננסה, נכוון הכי גבוה ויהיה מה שיהיה. למרות שברור, וכולם אמרו לי לפני שהתגייסתי שזה לא בשבילי. אבל בכל זאת הלכתי ונתתי הכל בזמן הזה.
    אתה לא חושב שבן אדם צריך להקשיב רק ללב שלו בסופו של דבר, ולהיות קשוב ליכולות שלו ולמה שהוא מסוגל? ולא ללכת ראש בקיר , עם הזרם, ועם אנשים שאומרים לו תמשיך למרות שהם לא מכירים.
    מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא צריך להוכיח לעצמי שאני מסוגל. ועל הדרך לפגוע בעצמי זה לא שווה את זה.
    זה טוב לשאוף גבוה בחיים, זה מה שתמיד עשיתי אבל אולי לפעמים צריך להנמיך ציפיות ולהקשיב לעצמך יותר.
    נראה לי שאני יותר טוב מהרבה אנשים שלא נתנו צ'אנס ולא באו למקום כזה מלחתכילה.

לפי מה שאני יודע (וידוע בעצם אצל כמעט כולם) זה שאתה תסבול בכל זמן המסלול או הטירונות או מה שזה לא יהיה, לא משנה באיזה יחידה קרבית אתה תשרת.
    תחשוב על זה, לא עדיף לך לנסות ''לשרוד''? לסחוב? רק תסיים את המסלול! את הטירונות! את האימון המתקדם! ואז זה נגמר!
    אתה לא באמת הולך לסבול את החרא הזה שלוש שנים! רק בתקופת האימון!

רק תחשוב על זה. מקסימום, למה לרדת ישר לג'וב? אתה לא יכול לחזור לחטיבה שדרכה הגעת לסיירת?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    ויש לי עוד שאלה אליך אחי היקר. סתם חשבתי על זה

אתה לא מסכים איתי שעצלן וותרן זה אחד שמוותר לעצמו מלחתכילה, מראש הוא אומר בו נהיה ג'ובניק נעשה כמה שפחות . אבל אחד שאומר לעצמו בוא ננסה, נכוון הכי גבוה ויהיה מה שיהיה. למרות שברור, וכולם אמרו לי לפני שהתגייסתי שזה לא בשבילי. אבל בכל זאת הלכתי ונתתי הכל בזמן הזה.
    אתה לא חושב שבן אדם צריך להקשיב רק ללב שלו בסופו של דבר, ולהיות קשוב ליכולות שלו ולמה שהוא מסוגל? ולא ללכת ראש בקיר , עם הזרם, ועם אנשים שאומרים לו תמשיך למרות שהם לא מכירים.
    מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא צריך להוכיח לעצמי שאני מסוגל. ועל הדרך לפגוע בעצמי זה לא שווה את זה.
    זה טוב לשאוף גבוה בחיים, זה מה שתמיד עשיתי אבל אולי לפעמים צריך להנמיך ציפיות ולהקשיב לעצמך יותר.
    נראה לי שאני יותר טוב מהרבה אנשים שלא נתנו צ'אנס ולא באו למקום כזה מלחתכילה.
    יותר גרוע לוותר באמצע המסלול מהבחירה שלך מאשר ללכת ישר לג'וב מתוך בחירה.

תראה, יש כאלה כמו טיילר ושינטין שאם היו בכל זאת הולכים לשרת בצה"ל, הם מתוך אידיאולוגיה לא היו רוצים לשרת בקרבי גם אם היה להם פרופיל 97, ונתונים של טייס קרב.
    הם לא מוותרים לעצמם, הם פשוט מתוך אידאולוגיה לא מתכוונים לתת מעצמם 3 שנים (אם לא יותר..) ליחידה קרבית שלא מתאימה להם לאופי.

אתה כן החלטת שזה מתאים לך, ואז באמצע המסלול אתה אומר "טוב, קשה לי...התנאים לא מתאימים, בוא נפרוש" זה הכוונה האמיתית של וויתור.

זה כמו שיש כאלה שבוחרים מתי ללכת לחדר כושר על סמך ה"כוח" שיש להם באותו הרגע..זה וויתור עצמי!
    לפעמים המוח שלך מתעתע בך..לפעמים המוח שלך מזיין לך תשכל כי כל מה שאתה רוצה זה לשבת רגל על רגל ולא לעשות כלום.
    אבל הבעיה שלשבת רגל על רגל מבלי לעשות כלום, לא נותן לך שומדבר.

"אתה לא חושב שבן אדם צריך להקשיב רק ללב שלו ובסופו ש דבר, להיות קשוב ליכולות שלו ולמה הוא מסוגל?"
    "מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא צריך להוכיח לעצמי שאני מסוגל. ועל הדרך לפגוע בעצמי זה לא שווה את זה"

מה שהלב שלך אומר זה בולשיט...
    ללב צריך להקשיב אך ורק כשמדובר באהבה, וגם אז צריך לעשות את זה בזהירות כדי לא להפגע.

אם עוד לא שמת לב, אתה מסוגל להרבה הרבה, אבל הרבה יותר ממה שאתה חושב שאתה מסוגל, אתה הגוף שלך, ו2 הרגליים האגדיות שיש לך שם למטה.
    הרבה יותר ממה שאתה חושב!
    וזה דבר שלומדים בצה"ל.
    אני כשהתגייסתי עשיתי ריצת אלפיים ב11 דקות.
    בבראור עשיתי אלפיים ב7 וחצי דקות, אולי ככה תבין על מה אני מדבר.

אבל מצד שני, אסור לנו לפגוע בגוף שלנו.
    "אז איך יודעים מתי להקשיב למוח וכן להפסיק"
    זה גם דבר שלמדתי...ברגע שהמוח שלך באמת באמת באמת רוצה שתפסיק את הפעילות הגופנית או לא משנה מה אתה עושה, הוא ידאג לכך.

איך אתה פוגע בעצמך בזה שאתה מנסה להוכיח לעצמך שאתה מסוגל? בזה שטיפה קשה לך? זה לפגוע?
    לפגוע זה לקרוע את הרצועות בברך.
    זה להגיע לפריצת דיסק - זה לפגוע.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect