קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה l בחורות
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 19:16
  2. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

מה בחורות יעדיפו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל מה בחורות יעדיפו?

אני צריך שתענו לי בדחיפות על השאלות האלו זה קריטי!!

1. מה בנות יעדיפו גבר בגובה 1.85 רזה בלי מסת שריר או בחור בגובה 1.70 שרירי וחטוב? (בפנים נגיד שניהם נראים טוב)
    2.מה בנות יעדיפו גבר אשכנזי מתורבת או מזרחי שחום ודפר אבל מצחיק?
    3.מי יותר חתיך טום קשתי או אתם לפי דעתכם?

תודה ותענו על השאלות ברצינות בלי ספאם בבקשה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

11'5 זה גבוה?

עריכה:מצאתי,זה 1.80 מטרים

זה נחשב גבוה?

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

אתה מבין שלכל אחת יש טעם משלה נכון?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה שואל שאלות מצחיקות.
    1 - אם תשים לבחורה 2 גברים לבושים והכל, היא תבחר בגבוה בלי להתבלבל בכלל.
    אבל אם תשים לבחורה את שני הגברים בים בלי חולצות, כשלשניהם יש פנים יפות, יש מצב שהיא תבחר בנמוך.
    לא רק בגלל שהוא שרירי, אלה בגלל שהוא משקיע בעצמו ודואג לעצמו ואיכפת לו מעצמו.

2 - כל בחורה והטעם שלה.
    אני אישית אשכנזי אבל עם לוק מאד מאד מזרחי והתנהגות של מזרחי, ידידה אחת אמרה לי שזה מאד מוריד לה שאני נראה מזרחי עצם זה שאני אשכנזי, כי היא נמשכת לחנונים לבנים כאלה, וידידה אחת מאד מאד נמשכת ללוק שלי והיא תמיד צוחקת עליי שאני בעצם מאומץ כי אין מצב שאני אשכנזי אם איך שאני נראה..כל בחורה ומה שהיא אוהבת.

3 - טום קשתי חתיך בעניי נשים, אבל אם תקרא כמו שצריך את התגובות של נשים אליו, הכל זה יהיה "פנים יפות, רק חבל שאין כלום במוח.."
    כמו גברים, גם נשים צריכות שלגבר יהיה טיפה שכל..שיהיה על מה לדבר איתו. הבן אדם הזה סתום ברמות אחרות לגמרי.

דבר אחרון, תפסיק לשאול שאלות ותפסיק להשוות את עצמך לאחרים..תתרכז בעצמך ותשאף לכמה שיותר רחוק, אל תסתנוור מההצלחות של אחרים.

שמע רודני תלוי איזה לבוש מדובר... אם מישהו 1.85 שחיף ומישהו 1.70 לבושים בחולצה קצרה אז רואים כמה השחיף שחיף חח אבל אם נגיד שתיהם במכופתרת ארוכה אז יש מצב זה פחות יהיה קריטי המסת שריר של הנמוך ולגבוה יהיה יתרון

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

פותח האשכול,שמע אחי

אני תמיד נמשכתי לבחורות נמוכות,ככה שגם אם הייתי נמוך זה לא היה מזיז לי

לא אוהב בחורות גבוהות

אגב 1.80 זה בדיוק ההתחלה של להיות גבוה... כל מה שמעל 1.80 נחשב גבוה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

רק אני חושב שהוא ניסה להטריל באופן מאוד חלש?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע רודני תלוי איזה לבוש מדובר... אם מישהו 1.85 שחיף ומישהו 1.70 לבושים בחולצה קצרה אז רואים כמה השחיף שחיף חח אבל אם נגיד שתיהם במכופתרת ארוכה אז יש מצב זה פחות יהיה קריטי המסת שריר של הנמוך ולגבוה יהיה יתרון
    נכון, וזאת גם הסיבה שאני תמיד אומר שזה לא משנה אם אתה לובש מותגים..זה לא יעשה אותך חתיך.
    צריך להתאים את הבגדים לצורת של הגוף שלך..שהחולצה תשב כמו שצריך.
    ואני דיברתי על מכופתרות..ככה שאי אפשר לראות שרירים וקשה לראות שהוא שחיף.
    ואז הבחורה תלך על הגבוה מבלי לחשוב פעמיים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    פותח האשכול,שמע אחי

אני תמיד נמשכתי לבחורות נמוכות,ככה שגם אם הייתי נמוך זה לא היה מזיז לי

לא אוהב בחורות גבוהות
    כנל.
    לא נמשך לגבוהות..זה אפילו קצת מאיים למען האמת.
    אני נמשך למטר 60 כאלה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אין על להסתובב עם מישהי כוסית שגבוהה מימך.

כולם דופקים לך מבטים של MIRRERS.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה שואל שאלות מצחיקות.
    1 - אם תשים לבחורה 2 גברים לבושים והכל, היא תבחר בגבוה בלי להתבלבל בכלל.
    אבל אם תשים לבחורה את שני הגברים בים בלי חולצות, כשלשניהם יש פנים יפות, יש מצב שהיא תבחר בנמוך.
    לא רק בגלל שהוא שרירי, אלה בגלל שהוא משקיע בעצמו ודואג לעצמו ואיכפת לו מעצמו.

2 - כל בחורה והטעם שלה.
    אני אישית אשכנזי אבל עם לוק מאד מאד מזרחי והתנהגות של מזרחי, ידידה אחת אמרה לי שזה מאד מוריד לה שאני נראה מזרחי עצם זה שאני אשכנזי, כי היא נמשכת לחנונים לבנים כאלה, וידידה אחת מאד מאד נמשכת ללוק שלי והיא תמיד צוחקת עליי שאני בעצם מאומץ כי אין מצב שאני אשכנזי אם איך שאני נראה..כל בחורה ומה שהיא אוהבת.

3 - טום קשתי חתיך בעניי נשים, אבל אם תקרא כמו שצריך את התגובות של נשים אליו, הכל זה יהיה "פנים יפות, רק חבל שאין כלום במוח.."
    כמו גברים, גם נשים צריכות שלגבר יהיה טיפה שכל..שיהיה על מה לדבר איתו. הבן אדם הזה סתום ברמות אחרות לגמרי.

דבר אחרון, תפסיק לשאול שאלות ותפסיק להשוות את עצמך לאחרים..תתרכז בעצמך ותשאף לכמה שיותר רחוק, אל תסתנוור מההצלחות של אחרים.
    No homo brah אבל אתה זיינת פה תשכל ואני חייב לצאת להגנתו של תום קשתי, אחד הגברים (ממה שראיתי בטלוויזיה) דבר ראשון אתה לא יכול לקבוע מה יש לו במוח על סמך הטלוויזיה ותוכניות הריאלטי שאוהבות להוציא אנשים דביליים, דבר שני לא מאמין שיש בנות שכתבו תגובות כאלה אבל אם יש אני זין אם הן לא היו זורמות איתו, או שהן בכלל מכוערות שאף גבר לא מסתכל עליהן ואז הן מרשות לעצמן לחפש תירוצים ופגמים באחרים בשביל לא להרגיש סמרטטת.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יאללה כבר כמה הייטרים אפשר להיות מאיפה קבעתם שלטום קשתי אין כלום במוח? אתם מכירים אותו? אתם יודעים מה הוא, מה הוא עושה? חלאס כבר כל בנאדם שהוא לא שמן מקריח ונמוך עם צבע עור של אשכנזי או תימני הוא אוטומטית מפגר כי ככה הוציאה אותו תוכנית של הייטרים משועממים??

אתם מזכירים לי תמסכנים ששונאים את ג'סטין ביבר שתכלס שמתי לב רק מכוערים שמנים שלא מביאים בנות שונאים אותו, כואב להם לראות בנאדם מצליח ויפה שעושה מה שבא לו בחיים והוא לא זונת מערכת מקריחה.

וואלה אני מעדיף להיות ביבר/קשתי/כל אחד אחר עם הייטרים מאשר ההייטר הממוצע של הבנאדם הזה שהוא לרוב מטאליסט מכוער כזה עם קוקו מתולתל שלובש חולצות מהשוק ובוכה למה בנות לא זורמות איתו

והבנות שכתבו תחרא הזה יותר צבועות מצבועות זה כמו הכונפות ששונאות את בר רפאלי כי היא דוגמנית מצליחה שיוצאת עם שחקנים ואנשי עסקים מצליחים והן תקועות בשכונת התקווה עם הבעל הנהג מונית השמן והמקריח שלהן אז הנחמה היחידה שיש להן זה להגיב תגובות נאצה בMAKO ואז לחזור למציאות שבה הסודני גנב לילד שלה תאופניים כי היא פוסטמה שנשואה לפסולת אנושית שלא יכולה להרשות לעצמה לגור במקום נורמלי איפה שגרים אנשים ולא השוליים של החברה אבל מהההההה העיקר עשית צבא יבת זונה תהני מהחיים שבישלת לעצמך ותמשיכי לשנוא אנשים שאת לא מגיעה להן לבוהן בכללללל

HATERS GONNA HATE SWAGGERS GONNA SWAG
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 27-07-2013 בשעה 22:25.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    No homo brah אבל אתה זיינת פה תשכל ואני חייב לצאת להגנתו של תום קשתי, אחד הגברים (ממה שראיתי בטלוויזיה) דבר ראשון אתה לא יכול לקבוע מה יש לו במוח על סמך הטלוויזיה ותוכניות הריאלטי שאוהבות להוציא אנשים דביליים, דבר שני לא מאמין שיש בנות שכתבו תגובות כאלה אבל אם יש אני זין אם הן לא היו זורמות איתו, או שהן בכלל מכוערות שאף גבר לא מסתכל עליהן ואז הן מרשות לעצמן לחפש תירוצים ופגמים באחרים בשביל לא להרגיש סמרטטת.
    איזה גבר??!!! הבן אדם נרקסיסט מטומטם!
    אני לא ישכח שהוא אמר "איזה יצירת מופת של אלוהים אני, אה?" פשוט הייתי בשוק מכמה שבן אדם יכול להיות אפס באופי שלו!

הבן אדם מטומטם ואני קובע את זה על סמך עובדות.

אני לא אמרתי שהן לא היו זורמות איתו...כמו שאמרתי, הבן אדם חתיך, זאת עובדה.
    בחורות נדלקות על תוך שנייה, אבל מספיק לשבת עם בן אדם כזה דקה וחצי ואתה מבין שאתה מדבר עם תוכי שזוכר מילים "שלא נדע מטומע".
    הוא גבר שמתאים לסטוצים, בדיוק כמו שיש נשים כמו אור מהאח הגדול שהיא מתאימה אך ורק לסטוצים!
    היא מפגרת ברמות אחרות, אבל היא פצצת על שרק מלראות אותה מסרקת את השיער עומד לי הזין..מודה באשמה - היא כוסית מטורפת!
    אבל מפגרת כמוה עוד לא ראיתי בחיים שלי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    יאללה כבר כמה הייטרים אפשר להיות מאיפה קבעתם שלטום קשתי אין כלום במוח? אתם מכירים אותו? אתם יודעים מה הוא, מה הוא עושה? חלאס כבר כל בנאדם שהוא לא שמן מקריח ונמוך עם צבע עור של אשכנזי או תימני הוא אוטומטית מפגר כי ככה הוציאה אותו תוכנית של הייטרים משועממים??

אתם מזכירים לי תמסכנים ששונאים את ג'סטין ביבר שתכלס שמתי לב רק מכוערים שמנים שלא מביאים בנות שונאים אותו, כואב להם לראות בנאדם מצליח ויפה שעושה מה שבא לו בחיים והוא לא זונת מערכת מקריחה.

וואלה אני מעדיף להיות ביבר/קשתי/כל אחד אחר עם הייטרים מאשר ההייטר הממוצע של הבנאדם הזה שהוא לרוב מטאליסט מכוער כזה עם קוקו מתולתל שלובש חולצות מהשוק ובוכה למה בנות לא זורמות איתו

והבנות שכתבו תחרא הזה יותר צבועות מצבועות זה כמו הכונפות ששונאות את בר רפאלי כי היא דוגמנית מצליחה שיוצאת עם שחקנים ואנשי עסקים מצליחים והן תקועות בשכונת התקווה עם הבעל הנהג מונית השמן והמקריח שלהן אז הנחמה היחידה שיש להן זה להגיב תגובות נאצה בMAKO ואז לחזור למציאות שבה הסודני גנב לילד שלה תאופניים כי היא פוסטמה שנשואה לפסולת אנושית שלא יכולה להרשות לעצמה לגור במקום נורמלי איפה שגרים אנשים ולא השוליים של החברה אבל מהההההה העיקר עשית צבא יבת זונה תהני מהחיים שבישלת לעצמך ותמשיכי לשנוא אנשים שאת לא מגיעה להן לבוהן בכללללל

כן אני יודע מי הוא ומה עושה.
    הוא סתום על.
    אל תבלבל תמוח, טיילר..כמו שאמרת "מי שלא יודע, שלא ידבר" נכון? אז אתה לא יודע, אז שב בשקט.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה גבר??!!! הבן אדם נרקסיסט מטומטם!
    אני לא ישכח שהוא אמר "איזה יצירת מופת של אלוהים אני, אה?" פשוט הייתי בשוק מכמה שבן אדם יכול להיות אפס באופי שלו!

הבן אדם מטומטם ואני קובע את זה על סמך עובדות.

אני לא אמרתי שהן לא היו זורמות איתו...כמו שאמרתי, הבן אדם חתיך, זאת עובדה.
    בחורות נדלקות על תוך שנייה, אבל מספיק לשבת עם בן אדם כזה דקה וחצי ואתה מבין שאתה מדבר עם תוכי שזוכר מילים "שלא נדע מטומע".
    הוא גבר שמתאים לסטוצים, בדיוק כמו שיש נשים כמו אור מהאח הגדול שהיא מתאימה אך ורק לסטוצים!
    היא מפגרת ברמות אחרות, אבל היא פצצת על שרק מלראות אותה מסרקת את השיער עומד לי הזין..מודה באשמה - היא כוסית מטורפת!
    אבל מפגרת כמוה עוד לא ראיתי בחיים שלי.

כן אני יודע מי הוא ומה עושה.
    הוא סתום על.
    אל תבלבל תמוח, טיילר..כמו שאמרת "מי שלא יודע, שלא ידבר" נכון? אז אתה לא יודע, אז שב בשקט.
    אפס לא הייתי אומר, זה שהוא מודע לעצמו והוא מרשה לעצמו להגיד ככה זה רק מראה שהביטחון שלו בשמיים.
    שוב פעם אני חוזר למה שכתבתי למעלה, אתה פשוט שופט את הבן אדם מהר מדי. מה שראית לגביו בטלוויזיה אני בטוח ב90% שאם תעשה איתו שיחה אחד על אחד הוא לא יגיד תמשפטים שהוא אמר בטלוויזיה. הרי שוב זו טלוויזיה וזו תכנית ריאלטי שמטרתה להביא רייטינג. אז לבוא ולהגיד עליו חסר השכלה וזה לא בחור לחתונה אלא רק לסטוץ וואלה זה בול התנהגות של הייטרים. באמת שהבן אדם נראה טוב יעני חתיך על אולי הביטחון שלו מביא אותו לשחצנות אבל וואלה מה לעשות הוא לא סניה שמביא אותך לביטחון מזויף עם עצמך.

"אני חתיך" = וואלה צודק

סניה = "אתה חתיך תאמין בזה"
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

AHUYET

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect