אוקיי אני חדש פה אז אם טעיתי בקטגוריה תגידו לי חחח
וככה שאני מעשן סיגריה (אני מעשן כבר שלושה שבועות) מתחיל להסתובב לי הראש ממש ואני חייב לשבת יש לזה סיבה ?
אוקיי אני חדש פה אז אם טעיתי בקטגוריה תגידו לי חחח
וככה שאני מעשן סיגריה (אני מעשן כבר שלושה שבועות) מתחיל להסתובב לי הראש ממש ואני חייב לשבת יש לזה סיבה ?
|
|
אתה נושם יותר מדי עשן לעומת אוויר. תפסיק לעשן.
התחלת לעשן לפני שלושה שבועות? מה אתה בסדר?
יותר זול להסניף הרואין היום חחחחחחחח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אני מפחד ממך!
זה תלוי איך אתה מפסיק
הפסקתי לעשן כי פשוט הגעיל אותי כבר והתחילו לי בחילות אחרי כל סיגריה שהייתי מעשן, וזה לא היה מי יודע מה קשה כי פשוט הייתי נחוש להפסיק
לא עישנתי משהו כמו שנה ועכשיו עוד פעם חזרתי לעשן כשאני שותה או בעבודה
אם תבאמת רוצה להפסיק, זה לא אמור להיות קשה בטירוף. הטיפ שאני יכול לתת זה לא להפסיק במכה אלא להוריד בכמות, נגיד להגביל את עצמך ל3-4 סיגריות ביום, ואז לאט לאט להוריד עד שתמפסיק... זה מה שאני עשיתי בכל אופן וזה עבד.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הורדות מוזיקה:
הורדות מוזיקה:
הורדות מוזיקה: