מישהו יכול לתת לי שיטה להרוויח הרבה ובמהירות?
אני בנתיים משתמשים עם Hitleap בחשבון Premium Lite ומרוויח לא הרבה, יש עוד שיטות להרוויח מהר?
מישהו יכול לתת לי שיטה להרוויח הרבה ובמהירות?
אני בנתיים משתמשים עם Hitleap בחשבון Premium Lite ומרוויח לא הרבה, יש עוד שיטות להרוויח מהר?
|
|
;בחרת ללכת לתוכנות אוטומטית ובחרת ללכת ל HITLEAP, טעות אחי הם גרועים בלשמור על הזהות שלהם כאילו על הקישור מפנה
אבל שמתי את זה על כניסות אנונימיות, זה גם לא טוב?
אם אתה רוצה להרוויח באמת כסף אמיתי בלינק באקס זה עבודה קשה אבל משתלמת תראה מה תעשה.
תצטרך לגלוש בפורומים אמריקאים ולחפש 5 סדרות איכותיות שממש כל ארה"ב צופה בהם וליצור לכל סדרה 20 סרטונים של promo.
כל סרטון צריך להיות חצי דקה והוא יכללול תמונה של הסדרה + כיתוב של "לינק בתיאור" + המוזיקה של הסדרה. אמור לקחת לך 5 דקות הכנה לכל סרטוון.
אחרי שתעשה את זה אמורים להיות לך 100 סרטונים ואם לקחתה סדרות ממש מבוקשות ומצליחות אמור להיות לך כ100 צפיות לכל סרטון. אם ככה יהיה
אז יהיה לך 10 אלף צפיות כל יום כפול 2.5 $ לאלף צפיות זה אומר 25 $ ביום . זה בערך מה שיהיה אבל זה די הרבה עבודה.. הזמן הזה הייתי ממליץ לעסוק בPPD
צריך שאנשים יראו את זה ובשביל זה לקדם את הסרטונים זאת הבעיה.
וחוץ מזה הרייטים לארצות הברית הם כ- 4.8$ משהו כזה פי 2 מישראל אז זה יותר קל.
אם אתה רוצה שיטה טובה תעבוד עם 2 אתרים של קיצורים למשל adf ו- לינק באקס ואז תעשה ככה:
תחפש סרט טוב שעומד לצאת ותעשה לו סרטון ביוטיוב ותרשום הסרט להורדה.
תקדם אותו עם כמה אלפי צפיות שהיה ראשון.
לסרטים מהסוג הזה יש עשרות אלפי חיפושים וקצת תחרות.
בלינק תעשה שרשרת של לינקים 10 של לינק באקס ו- 10 של adf נגיד ואז כל אחד שנכנס אתה מרוויח 20 כניסות!
עם הרייטים זה 5$ אז יוצא לך 0.1 לאדם ואז על כל 1000 כניסות של כל הלינקים תרוויח כ- 100$ (בשתי האתרים ביחד ).
תעשה את זה ל- 10 סרטים טובים ותרוויח טוב. תתפלא אבל רוב האנשים ישלימו את כל הסקרים תרשום download the full movie ובערות למטה תרשום זה ייקח לכם רק 2 דקות ולא תוכלו למצוא את זה בשום מקום אחר, הקובץ הוא בלעדי וכו'..