קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 69
    הודעה אחרונה: 29-06-2009, 13:04
  2. [עזרה] הפסקתי לעשן בגלל חברה שלי והיא לא מאמינה לי
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-12-2008, 00:34
  3. [תלונה] Twix - מקלל אותי בגלל האמונה שלי
    על ידי משה הגרוזיני בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 21:31
  4. אל תמחקו אותי בגלל השם שלי...
    על ידי G2up.NeT בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 14:59
  5. לא נהנה בגלל החברים שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 00:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מתוסכל בגלל הפאסיביות שלי (18)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מתוסכל בגלל הפאסיביות שלי (18)

לפני שאני פותח את ההתבכיינות שלי אני רוצה לציין שניסיתי לפרוק בקהילה אחרת וזה פעם ראשונה שלי פה כי ראיתי שאנשים פה גם יותר בוגרים מבפנים ומבחוץ וגם מדברים לעניין ונותנים עצות יותר שימושיות ופרקטיות.
    בכל מקרה, בואו ניגש לעניין עצמו.
    סיימתי השנה תיכון, והייתה ילדה שהייתה איתי בכיתה מכיתה י' אבל רק מתחילת כיתה יב' התחלתי להידלק עליה.
    האמת, התחלתי להידלק עליה בצורה חזקה אחרי שהיא סתם פתאום התחילה לדבר איתי פעם בכמה זמן, למרות שלא הייתה שום היכרות קודמת ביננו.
    כל כמה זמן היא פשוט הייתה פונה אליי ומדברת אליי סתם ככה, ולא יודע, פשוט קיבלתי מסר מסוים שהיא בעניין שלי.

עכשיו מה שעוד לא סיפרתי זה שאני, בוא נגיד, חסר נסיון בצורה מוחלטת בענייני אהבה ובכלל בקשר אנושי עם המין היפה. בוא נגיד שהפסגה הכי גבוהה שהגעתי אליה היא שיח חסר תכלית עם ילדות פה ושם (על סוגיות לימודיות בבית הספר, לא משהו מעבר).
    בשורה התחתונה, אין לי שום עבר עם נשים.
    הייתי בעניין של כמה ילדות בעברי הקצר, אבל כל פעם לא אזרתי אומץ אפילו לפתוח בשיח איתן לא לדבר על להפוך למכר בחוג החברתי שלהן, דבר שהביא תמיד איתו תסכול רב ועצב מכמה שאני פאסיבי וחסר עמוד שדרה.

בכל מקרה, במהלך השנה היא דיברה איתי כמה פעמים והיו לי אינספור הזדמנויות לדבר איתה ואף פעם לא ניצלתי אותן.
    לקראת סוף שנה, שכבר כמעט ולא באנו לבית הספר מפאת לחץ המגנים והבגרויות, לא ראיתי אותה הרבה מה שהכניס אותי קצת לדיכאון.
    יכולתי ממש לספור את הפעמים האחרונות שאני אזכה לראות אותה פנים מול פנים.
    עד לפני שבוע הייתי בבאסה מטורפת שלא יצא לי לראות אותה יותר אבל לפני כמה ימים היה איזה מפגש חברתי שאיחד את המעגל החברתי שאני מסתובב בו עם המעגל שלה ועוד כמה אנשים ויצא לי לראות אותה פעם נוספת.
    כמו הטיפש הפתטי שאני, חשבתי שהפעם אני אוכל לדבר איתה ולהתקרב אליה מספיק כדי שלפחות נתחבר קצת ואז נוכל להמשיך לדבר בפלאפון ולקבוע להיפגש וכן הלאה והלאה.
    לבסוף, ללא הפתעה, נשארתי ב-"comfort zone" ודיברתי עם חברים שלי ולא העזתי אפילו לסובב את המבט לעברה.
    בסוף הערב כל אחד הלך לדרכו והרגשתי כאילו קיבלתי סנוקרת לפרצוף שחזרתי הביתה.
    עד עכשיו אני בבאסה מטורפת ואני לא מסוגל להוציא אותה מהמחשבות שלי.

אז קודם כל אני רוצה לומר כל הכבוד לשורדים (אם יש כאלה) שצלחו ועברו את תלאות הטקסט שהצבתי להם פה.
    הנה השאלה שלי- יש לי אותה בפייסבוק ויש לי את המספר שלה, ושוב אני מציין, אנחנו לא ידידים בכלל, איך אני בכל זאת מתחיל לדבר איתה בלי שזה יראה פתטי לגמרי? אני לא ממש מאמין בשיחות כתובות, אני מעדיף שיחות פנים מול פנים.
    האם זה יראה כזה נורא אם אני אשלח לה הודעה בפייסבוק? אם כן, מה לכתוב בדיוק מבלי להיראות נואש?
    אני יודע שאני יחסית צעיר והבעיות שלי בטח מתגמדות לבעיות של אחרים אומללים פה, אבל בכל זאת אם תוכלו לעזור לי אני יותר מאשמח.

*נ.ב: סליחה על קיר הטקסט שבניתי פה, הייתי חייב לכתוב את זה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה כותב בצורה מאד בוגרת.
    מניסיוני למדתי שאם אתה מעוניין אז תגיד. אל תחשוב שזה פתטי,
    זה מחמיא לה ואתה מנסה להשיג דבר שאתה רוצה.
    מקסימום, לא יסתדר, ותדע שלפחות ניסית.
    ומי יודע אולי היא כן תהיה מעוניינת.
    בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect