היי,שמעו עוד מעט מתחילה שנת לימודים חדשה נשאר איזה שבועיים ככה,אני עולה ל-י"ב השנה אז זאת השנה האחרונה שלי בתור תלמיד.
בקיצור מאז שאני בתיכון אין לי שום קשר עם בנות,ז"א משהו רציני,היה לי כל הזמן הזה 2 ידידות והן די זרקו אותי וניתקו את הקשר הייתי פגועה אבל אין מה לעשות,אין לי שום קשר עם בחורות כרגע ואני מרגיש שזה חסר לי מאוד כי הייתי בקרבה של בחורות לפני כמה שנים ובאחת ממש התאהבתי אבל בדיוק שבאתי להגיד לה מה אני חושב היא כבר הייתה עם מישהו אחר,אין לי הרבה ניסיון עם בחורות והבנות שהייתי איתן בקשר זה בנות שהתחילו איתי כי ביופי אני התברכתי אבל מה זה יופי שאין לי שום דבר אחר מעבר לזה? זה לא עוזר...אני רוצה להתחיל עם בנות אבל אני לא יודע איך,כאילו אני יודע איך אבל מפחד מדחייה או כישלון או אכזבה כי היו לי כאלו רגעים בחיים.בעיקר ראיתי מדריכים בפורום פיקאפ איך להתחיל עם בנות אבל אין לי את האומץ ליישם את זה.
גם חברים אין לי הרבה יש לי איזה 4 חברים אבל הם במצב שלי גם כן גם להם אין ידידות ,הם בעיקר מדברים על משחקי מחשב ושטויות.
אני חייב לעשות עם עצמי משהו השנה....יש לי גם בכיתה ילדה ממש חמודה שבא לי להכיר ואני לא יודע איך..אני תלמיד מצטיין אין לי בעיות בלימודים והיא רוב הזמן מסתובבת עם ערסים או עם ילדים שמתהגים כמו *** לאחרים...
קיצר יצא לי קצת מבולגן אז אני יקצר:
1)איך להתקרב ולהכיר את הילדה הזאת מהכיתה?
2)איך לשפר את המעמד החברתי שלי?
3)איך להתחיל עם בבנות למרות הפחד?
אשמח לעזרה ממכם..