slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 20:13.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
טיילר
תסביר לי משהו
איך זה שכל החיים שלי נשמתי מהפה (אני זוכר את אבא שלי אומר לי לנשום מהאף) ועדיין יש לי לסת חזקה?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני נשמתי מהאף והיא עדיין רפויה![]()
אל תדאג אחי.
אתה צריך לשדר בטחון ולהיות מקובל.
לדוגמא:
תגיד לכולם שלום במועדון גם אם אתה לא מכיר אותם.
אם אתה מדבר עם בחורה תגיד שאמרת שהולכים למועדון 20 חברים ישר קפצו (אשכרה משהו שראיתי במדריך של כובעים)
אם בחורה זורמת איתך תגיד לה שתחכה לך באוטו כי אתה צריך עוד 2 לפחות כי רק אחת לא תספק אותך.
ככה אתה תצליח ואל תשכח לעשות DC הכי טוב זה ללכת לאמהות ככה אתה מקבל ניסיון גם עם MILF וגם עם צעירות ככה הAA ירד הכי מהר שאפשר.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
הכי חשוב שתשדר ביטחון
תבוא בזווית של 30 מעלות תסתכל לה רק על העין השמאלית ותמיד תעקוץ ותראה שאתה האלפה שלא תחשוב שאתה רוצה אותה
אתה הפרס אתה עושה לה טובה
טיילר מה עם המכון אני זוכר שדיברת על זה פה הרבה אתה עדין מתאמן יש התקדמות? שתף
אין התקדמות
שוקל 80 קילו על 40 אחוז שומן נראה כמו דוב גריזלי לקראת שנת חורף
השרירים נעלמו
השומנים נשארו
מתאמן חצי שנה מרים רק 60 קילו דדליפט
והלסת...הלסת רפויה![]()
אפילו זה שמעלי מציע לי להתאבד
לסת נסוגה=חרא
לסת רפויה, חלשה ונסוגה=מוות
טיילר, אפשר להתאבד איתך? יש לי גם לסת נסוגה אבל אין לי תביצים להתאבד![]()
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
Come to Hermes nought! ist ein Gedenk-Spiel, das louis vuitton handbags escape online Borse Louis Vuitton Prezzi pile up trade handtaschen einen leichten Herzens Ansatz Louis Vuitton Outlet Italia nimmt vanish sehr ernste Sac Louis Vuitton Pas Cher Ereignisse der Finanzkrise. Das louis vuitton deutschland Spiel erm?glicht es den Spielern zu Louis Vuitton Bags erleben, bite the dust Anspannung, Angst Herve Leger Bandage Dress und zweite Vermutung durch diese verr??ckte Zeit in der Geschichte gepr?gt. Als das globale Finanzsystem begann im Jahr 2007 br?ckeln, wurde es erschreckend deutlich, wie prek?r ihrer Gr??ndung hatte go to Louis Vuitton Outlet Canada anybody's return ganze Zeit gewesen. Cheap Herve Leger Louis Vuitton 艩谩tek Louis Vuitton Online Store http://www.wideopendesign.com/About.aspx