מיקרוסופט מאשרת: ווינדוס 8.1 יושק ב-17 לאוקטובר

מיקרוסופט השיקה לא מזמן את גרסת ה-Preview לעדכון החדש של ווינדוס 8 הנקרא ווינדוס 8.1. היום
מיקרוסופט מודיעה שהווינדוס החדש יושק ב-17 לאוקטובר. הגרסה החדשה תכלול מגוון רחב של אפשריות חדשות ושיפורים לממשק האריחים החדש, ונגישות לטובת משתמשי העכבר והמקלדת. אחד מהשיפורים שמיקרוספוט הוסיפו לטובת משתמשי העכבר והמקלדת היא האפשרות לעלייה ישר לשולחן העבודה, שזאת, לדעתי, אופציה נהדרת. בתור משתמש ווינדוס 8, זה דיי מעצבן אותי שאחרי שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ על האריח של שולחן העבודה ורק אז לחכות ששולחן העבודה יטען לי. עוד אחד מהדברים שמיקרוסופט שיפרו הוא התאמה אישית, כלומר תוכל לעצב את ממשק האריחים, תוכלו לבחור כל צבע שבא לכם לממשק האריחים, גם עכשיו תוכלו לבחור יותר עיצובים. אופציה זאת, לדעתי, הייתה ממש חסרה עד עכשיו, כי היו עד עכשיו רק ערכות צבעים המוכנות מראש, לא הייתי יכול לבחור צבע רקע אחר ואת הצבע של האריחים עצמם בנפרד. עוד אפשרות נחמדה מאוד שמיקרוסופט הוסיפו בגרסה זו היא אפשרות לשנות את גודל האריח לכמה גדלים שונים. לסיום הכתבה אני רוצה לכתוב כמה מילים על המערכת עצמה בתור משתמש שלה: לפי הרבה אנשים ששמעתי, הרבה אומרים שהרבה משחקים לא תומכים במערכת, אז אני רוצה להגיד לכם שבתור אחד שאוהב לשחק הרבה במחשב לא נתקלתי במשחק אחד שלא תמך במחשב שלי!

המערכת...

- - - - - - -

אנו מזמינים אתכם לדף הפייסבוק של צוות עדכוני מולטימדיה לקבלת עדכונים שוטפים גם בפייסבוק.