אז לפני יותר מחצי שנה עשיתי טסט על אופנוע 125 סמ''ק...לקח לי מלא זמן להשיג את הכסף (גם אני צריך להשיג את זה בעצמי, ואני גם תלמיד פנימייה) ונכשלתי.
נכשלתי על משהו מפגר...הטסטר לא הסביר לי ברור לאן לפנות (הייתי מוביל) ואז לא עליתי בכוונה על נתיב לפנייה שמאלה (שבעצם הייתי צריך לעלות, כדי ללכת שמאלה) כדי להמשיך ישר ואז רק לפנות (בשטח, שהוא הסביר זה היה נראה שהוא רצה שאני יעשה כך)
ועל זה הוא הכשיל אותי...לא היה לי כל כך מה לעשות ושהאחרים שנבחנו איתי הסבירו למורה שלי מה קרה, הוא אמר גם שזה לא צודק אבל אין לו מה לעשות..
בקיצור, אחרי המון זמן, חיפושי עבודה, מציאת עבודה זמנית פה ושם, עד שאספתי קצת כסף מספיק לשלושה שיעורים וטסט שוב, לפני שבועיים, הלכתי לשיעור נהיגה אחד ביום שני, אחד ברביעי, ובחמישי עוד שיעור והטסט. (זה היום של הטסטים) אז ניגשתי שוב לטסט, זה היה אותו טסטר (זה אחד שכשאנחנו רואים אותו מגיע, כולם מדברים על כמה הוא נאצי ובקושי עוברים אצלו..90 אחוז לא עוברים אצלו, זה עובדה.) ובקיצור, לא עברתי. הוא רשם שלא עברתי בגלל שלא הסתכלתי (מה שאני עושה כבר כמו רובוט, כי המורה שלי חפר לי על זה, אני מזיז את הראש לצדדים מתי שצריך, תמיד, והכל...), ולא נזהרתי ועל השתלבות בתנועה..לא יודע מה הוא רוצה. היה לי בסדר, לא התפרצתי והייתי זהיר מאוד (לא רק בגלל הטסט, אני זהיר בכללי).
בקיצור.. אז הלך לי כל הכסף שקרעתי את התחת והגב והיידים בעבודה זמנית של שבועיים בשיפוצים...ואני אמרתי למורה שלי, ששבוע הבא אני אבוא לטסט שוב, הצלחתי למצוא איזה עבודה, גם זמנית, ככה עד שיגמר החופש ויהיה לי קצת כסף.. אז אמרתי שבגלל שאני בטווח זמן קצר מהטסט האחרון אני פשוט יעשה איזה שיעור אחד - שתיים מקסימום כי אני כבר זוכר הכל תכלס...
בקיצור, אני בדכאון שהחרא הזה לא הולך לי..שיכול להיות שהכסף שעבדתי בשבילו כל החופש ילך סתם שוב, ובזמן הלימודים לא ישאר לי שקל וזה כאילו לא עשיתי כלום בחופש :/ ...
אני גם בלחץ רצח מהטסט הבא..אני מפחד במיוחד להוריד רגל בשמיניות או בפס של ה 30...זה הפחד הכי גדול שלי לעשות את זה...
זה כל כך דפוק שהמדינה לוקחת כזה הרבה כסף על ניסיון מבחן...זה שוב עוד משהו שאומרים לך ''אם אתה לא עשיר, זויינת''...
סליחה על החפירה.. אני פשוט בלחץ ודכאון...

ציטוט ההודעה