הוא מנסה לקחת לך את האופי והאישיות הוא מנסה להפוך את כל החיילים לרובוטים ומשרתים של המערכת אז הוא לוקח כל דבר שמבדיל ביניהם והופך אותם מאינדיבידואלים לקולקטיב חסר אופי שהוא סתם בורג במערכת שמשרת את האליטה.
להמחשה:
חיילים
עבדים:
מצא את ההבדלים
הוא מנסה לקחת לך את האופי והאישיות הוא מנסה להפוך את כל החיילים לרובוטים ומשרתים של המערכת אז הוא לוקח כל דבר שמבדיל ביניהם והופך אותם מאינדיבידואלים לקולקטיב חסר אופי שהוא סתם בורג במערכת שמשרת את האליטה.
להמחשה:
חיילים
עבדים:
מצא את ההבדלים
|
|
בונא מזה החרא הזה שהבאת ייטינגר איך אחד מהם לא לקח אבן ולא דפק לבני זונות האלה בראש? מה הם ילדי כאפות שלהם? הם איזה 40 על 5 מפקדים יכלו לזיין להם תצורה
שלא נדברעל זה שכל הרסרים האלה שמנים עם כרס בעיטה אחת הם מתקפלים...
אין אין אני לא מעכל את זה איך אנשים עושים לעצמם תדברים האלה איךךךךךך זה כבר מזוכיזם זה כבר מחלת נפש קשה ברמות
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
דוד שלי סיפר לי שבערך לפני ככה 30 שנה הצבא היה בלאגנים והיו הרבה מכות ומפקד שתפס מעצמו קיבל פנסים איברים שבורים מה שאתם רוצים
תראו מה קרה היום
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כי הוא לא רוצה שתבוא עם התספורת אוחצ'ה ועם הנעלי בובה שלך למקום תרבותי שמתעסקים בו בבטחון המדינה
..Everyone Loves You When You're Dead..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תספורת אוחצ'ה ונעלי בובה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי זה מזכיר לי שהכרתי איזה אוחצ'ה מחוק מהתחת בן 19-18 שהיה צריך להתגייס קיצר שמע שאני משתמט נהיה MIRER שלי
הוא כזה אומר לי "לא התגייסתי אני בורח להם לא בא לי להסתפר" חחחחחחחחחחח בסוף נראה לי תפסו תמשוגע הזה. תכלס משוגע ככל שיהיה הוא מהשפויים היחידים שנשארו במדינה, נראה לי יבוא לטירונות מסטול יעשה בלאגן כמו שצריךךךךךך מילה צריך יותר אנשים כמוהו בעולם אני חולה על אנשים כאלה
הקסדה זה בשביל שהשיער לא יתפס
וכן אחי אני בטוח הכל מזימה של האילומינטי לשעבד את כולם
בס''ד
החיילים מגנים על המדינה שלך מפני הטרור הערבי האיום והנורא. כל ה420 מליון ערבים בעולם רוצים להרוג אותנו ומכיוון שאנחנו כ''כ חזקים אנחנו חיים.
העבדים סודנים. לפולש הכושי אין זכויות.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-08-2013 בשעה 16:13.