זה למהירי החלטה
סט גאלן - ספרטק מוסקבה 2 יחס 1.6
רייקה - שטוטגרט 2 יחס 1.7
השקעה
1000
רווח
2720
אמיתי
תהנו
זה למהירי החלטה
סט גאלן - ספרטק מוסקבה 2 יחס 1.6
רייקה - שטוטגרט 2 יחס 1.7
השקעה
1000
רווח
2720
אמיתי
תהנו
|
|
בזבוז כסף
#הייתיבווגאס
#לאנכנסתילקזינו
#הימוריםזהחרא
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
זה לא קזינו
זה כמו שאני אגיד לך שהמסחר במניות שלך זה הימורים
אני מהמר לפאן כי לא חסר לי כסף, לפעמים יש משחקים שאני יכול לבוא להגיד לך וואלה זה משחק ש90% X מנצחים.
פעם הימרתי מלאאאא וגם הרווחתי בויקטור צנדלר אבל יום אחד החזירו לי את הכסף וחסמו אותי מהאתר.
מסחר זה הדבר הכי רחוק שקיים היום מהימורים. עבודה ופנסיה אם כבר זה הימורים.
בכל מקרה, זאת סתם אידיאולוגיה שלי ואני סתם אוהב לזרוק תמיד שהייתי בווגאס ולא הימרתי שקל. כולם מסתכלים עלי מוזר BUT I KNOW THEY MIRIN
אם הייתי בווגאס גם אני לא הייתי מהמר
לא מבין מה הקטע בלזרוק כסף בידיעה שאתה מפסיד 100%. לא 99%, אלא 100%. כי כל הטמבלים שמרווחים משהו במזל אחר כך מפסידים את זה מההתלהבות.
יש הבדל עצום בין להמר על משחק כדורגל לבין להמר על מכונות או משחקי קלפים (כל עוד אתה לא תותח שיודע לחשב את ההסתברות של כל יד נתונה לנצח במשחק ספציפי)
בשביל לגרום לי להמר אני צריך להבין בדיוק איך זה פועל ולחשב את הסיכויים שלי במדויק
מי האדיוט שהולך למכונות מזל האלה עם ה3 תמונות וזורק כסף על החרא הזה שמתוכנת להרוויח מלא כסף?
עזוב אחי אתה לא יודע מה הולך שם
ממה שהבנתי מאנשים שנכנסו לשם, יש שם כוסיות שמחלקות לך אלכוהול חינם ואז אתה משתכר ונהיה יותר עצבני ורוצה יעני "לזיין תמכונות" וזורק את כל הכסף שלך וחוזר בלי תחתונים
נשבע שאם אני יכנס לקזינו זה יהיה רק כדי לשבת שם ולהסתכל על כל העניים שמהמרים בחרא הזה ולצחוק ולהטריל את הבנות שמציעות לי לשתות
אני כ''כ חייב לעשות את זה לפני שאני מת ממליץ גם לך נחוי זה חתיכת חוויה וזה טרולינג על כל הקזינו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה נכנס רואה מישהו עצבני על הפסד של 5000$ ברולטה
אתה בא לו כזה: U MAD BRO? עם חיוך מרוח לך על הפרצוף
מת לראות פרצוף של בנאדם כזה בזמן אמת חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סעמק למה לא נכנסתי לקזינו יכולתי לספק לעצמי הרבה צחוקים
ונחוי אם בא לך עוד משחק טוב לך על נורקופינג יחס 1.85 90% תפיסה
You feel intimidated asshole?