היי כולם
אחרי לילה שהרגשתי שאני צריך להיות קצת יותר פתוח עם עצמי
דומים
נחמד, אוהב, מצחיק, אהוב, פדחן, חברותי, רגיש, טיפש, חכם, מטורף, משוגע, מטורלל, לא נורמלי, סקרן, צבעוני, רועש ומנסה כמה שיותר לאהוב את החיים.
זה מה שאני והוא הצליח לתאר אותי באותה צורה
תסלחו לי על הכתיבה הכבדה אני בדרך כלל יותר שמח , קמתי עכשיו
אז ככה , יצאתי בארון לראשונה מול ידידה שלי , שאני לא ישכח את זה בחיים.
לפני שיצאתי מהארון היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי , יש לי מעט רגשות כלפייה , אבל הם חלפו אחרי מה שקרה
באותו יום , שלחתי לה הודעה , אני לא בדיוק זוכר מה רשמתי , אחרי שהיא קראה את זה , במשך שעתיים + היא לא ענתה
שלחתי מליון הודעות , כולם , אחרי השעתיים האלה שרציתי למות ידידה שלה שלחה לי הודעה והיא אומרת עידן מה קרה מה עשיתה לשיר
היא בוכה פה כבר שעתיים , פה קיבלתי שוק , לא ידעתי מה לעשות עם עצמי , בכול מקרה בערב היא אמרה לי שהיא נרגעה ואם אני רוצה לדבר איתה זה הזמן
לא היה לי מה לגיד לה , רק פחדתי שלא תספר , אבל למרות הכול תמיד חשבתי שהיא ילדה אמינה , לא מספרת כלום והיא באמת לא סיפרה לחברה שלה כלום
ואז חזרנו להיות בקשר , היינו חברים ממש טובים , ופתאום בום , רבנו על כלום - כלום פשוט , סיפרתי לה על כול דבר שהיה לי וכן היו לי כמה סטוצים קטנים ..
והיא החליטה שהיא מספרת לכמה ילדים , איך גילתי את זה ? שאחד הילדים שהיא סיפרה להם , אומר לי משהו דפוק .
ומאז סיפרתי לעוד שלוש ידידות שלי..
--
חח תודה על הקריאה
ואני רוצה לספר עוד קצת על עצמי
אני חושב ש gay_gaga_guy ואני ממש דומים מבחינת הסיפורים ומבחינת הבגרות הנפשית
נממ סורי על הפיגור , אני עייף ולא ידעתי מה הכי לרשום על עצמי
ואתם יודעים , יש ימים של חוסר מצב רוח .. חח
תודה על הקריאה , ודרך אגב יש לי פה עוד משתמש הראשי שלי , אני מעדיף שלא לצאת מהארון עדיין
אבל לפחות בנתיים יהיה לי דרך לדבר עם אנשים ולהכיר את האנשים המדהימים שיש פה באמת כול אחד ואחד מפה ממש חמוד
שוב פעם תודה על הקריאה <3![]()

ציטוט ההודעה