קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דו"ח פיק אפ אני חדש בפורומים וכל השיט הזה אז תרחמו עליי
    על ידי avichay5 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-04-2014, 23:33
  2. מסובך קצת :S ידידות אהבה וכל החרא הזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-10-2007, 18:04
  3. סיפור + כמה שאלות כזה :P עצות קטנות ידידים חברים וכל החרא הזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 09:12
  4. טוב באמת אין מחר מגנים וכל השיט הזה
    על ידי Ansem בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-04-2007, 17:38
  5. מה זה השיט הזה....
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-12-2006, 19:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שוק ההון, מניות וכל השיט הזה שאנלא מבין בו

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל שוק ההון, מניות וכל השיט הזה שאנלא מבין בו

טיילר
    זה טוב למתחילים זה?
    http://thepiratebay.sx/torrent/82339...Edition_Retail

נגיד שיש לי 10K$ שלא אכפת לי לשרוף בשביל לקבל יידע

שתף אותנו בטורנטים ולינקים

שמעת עליהם? https://www.thinkorswim.com/tos/client/index.jsp
    ועליהם? https://www.scottrade.com/
    אגב האתר שאתה משתמש בו יש לאבא שלי חבר (ישראלי) שגם הוא משתמש בו, אז זה לא רק לתושבי ארה"ב.. שווה ללכת עליו?
    תסביר קצת על המחירים שם

למה הבחור הזה: http://bursa4u.com/archives/572 אומר שכל מה שאתה משקיע בו זה חרא?

אם אתה עונה על זה ברצינות (כמו שניסיתי לעזור לך על מזרח אירופה) אתה יוצא אכבר גבר

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

הבחור הזה אומר שלא כדאי להשקיע כי הבחור הזה יותר חכם מילד חסר השכלה ומטומטם שמעשן OG KUSH, כותב שירים בפורומים וחי בסרט שהוא הולך לעשות הון ממסחר.

עוד שאלות?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    הבחור הזה אומר שלא כדאי להשקיע כי הבחור הזה יותר חכם מילד חסר השכלה ומטומטם שמעשן OG KUSH, כותב שירים בפורומים וחי בסרט שהוא הולך לעשות הון ממסחר.

עוד שאלות?
    אני קראתי על זה המון, יש קונצנזוס שמה שטיילר עושה (מסחר יומי) זה משהו שצריך להתרחק ממנו כמו מאש.
    אני לא מתכוון גם להיכנס למסחר יומי, לא רק בגלל שזה מסוכן אלא גם כי פשוט אין לי זמן לזה. יש לי עסק.

אני קורא ומתעניין בשביל השקעות לטווח ארוך יותר. ממש אין לי זין להיות כל היום על המחשב.
    אני סוגר 2 לקוחות זה כבר איזה 10K$ לכן זה גם לא קריטי עבורי.

אני רוצה מידע על הכלללל
    ואחר כך אני אכנס להשקעות לטווח ארוך יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No woman no cry :)

אני גם מתעניין בנושא והשקעות לטווח הארוך בשוק ההון זה צעד חכם.. סיכון נמוך , ורווח גדול יותר מפקדון שמקבלים על חסכון בבנק.
    בכל מקרה איך אנשים מצליחים לחיות נטו רק מהשקעות ומסחר בבורסה ולקבל הכנסה חודשית מבלי לחכות כמה שנים לרווח?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי MelanchoIy צפיה בהודעה
    אני גם מתעניין בנושא והשקעות לטווח הארוך בשוק ההון זה צעד חכם.. סיכון נמוך , ורווח גדול יותר מפקדון שמקבלים על חסכון בבנק.
    בכל מקרה איך אנשים מצליחים לחיות נטו רק מהשקעות ומסחר בבורסה ולקבל הכנסה חודשית מבלי לחכות כמה שנים לרווח?
    ניסית קופת גמל?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יאללה אחי נצא גבר איתך ונגיב לך תגובה רצינית למה ההומואים העניים מטעים את כולם וזה משגע אותי החוסר נסיון שלו, קרא איזה ספר וחש את עצמו מומחה, ביצה שלי ההומו הזה

איזה שרלטן ישראלי עם מינוס בבנק פתח לי בלוג נוסח הבלוג של סניה פרסם תתיק השקעות המעפן מאוד שלו חשוב לציין חש את עצמו מומחה אני חותך תזין אם הוא בכלל היה בשוק לשניה

אז בוא נתחיל מזה - מסחר יומי זה לא "מסוכן" אם אתה יודע איך לשלוט בעצמך וברגשות שלך. אין דבר כזה "מסוכן", יש דבר כזה "חוסר ידע". שזה מה שיש לבעל הבלוג. אני סוחר במניות DAY TRADING ולא היו לי הפסדים אסטורונומיים שהוא מזיין עליהם תשכל. ההפסד הכי גדול שלי היה כ150 דולר (ליום) והרווחים היו הרבה יותר גדולים במילים עדינות. פשוט צריך הרבה כסף כדי להרים תעניין. שמתי בחשבון שלי 25K דולר.

זה גם מתבסס על ה-מ-ו-ן ניתוח טכני אבל המון, ככה שזה "מסוכן" אם אתה טמבל שקורים לו ינון אריאלי שלא יודע לעשות ניתוח טכני. כמובן שגם FUNDAMENTAL ANALYSIS משחק בו תפקיד לא קטן אבל אנחנו מסתמכים בעיקר על ניתוח טכני.

אופציות לטווח קצר זה נכון חלקית נגיד אופציות בינאריות זה הימורים לכל דבר ועניין ואנלא נוגע בזה. מה גם שאופציות זולות לטווח של חודש סתם חרא, אופציות זה טוב לטווח ארוך יותר. אפילו ששמעתי (מכאלה שבאמת מבינים מהחיים שלהם ולא כמוהו) שאפשר לסחור בזה יומית אבל לא נכנסתי לזה עדיין כי טוב לי עם המסחר יומי.

מניות זולות זה חרא וזה ידוע הוא לא מחדש שום דבר.

חוזים עתידיים? מסחר במטבעות? שילך שילך לישון הוא עושה לעצמו פדיחות....אני אישית לא מתעסק בזה (עדיין) אבל הוא נשמע בור.

קיצר תפסיק להקשיב לשרלטנים נוסח סניה באינטרנט.

עלק ינון אריאלי רואים מהכתיבה שלו שהוא קוקסינל חסר נסיון מעשי שיחפש מי שינענע אותו בשביל שכר מינימום גם כן עוד PEASANT חרטטן מסכן

לשאלות האחרות:

לא מכיר את SCOTTRADE אבל שמעתי
    אני סוחר דרך THINKORSWIM, פלטפורמה מושלמת רק יש לי חוסר בHOTKEYS אבל חוצמזה הכי טובה היום בשוק לדעתי. גם הCOMISSIONS סבבה. זה ממש לא רק לתושבי ארה''ב, אבל שוב, תשאל את חבר של אבא שלך שלא הכי קל בעולם לפתוח שם חשבון אבל אפשרי מאוד. אני יודע שעושים שם בעיות לרוסיה ולבלרוס אז תזהר.

בהצלחה אחי ואל תקשיב לחרטטנים שלא היו יום אחד בשוק
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב אני אישית בעיניים שלי ראיתי מישו עושה 300 דולר בשניות ספורות ממסחר יומי על מניה לא הכי יקרה וסוגר ביום 1K-2K דולר בכיף. 10 ימים כאלה בחודש זה בממוצע 15K דולר. שזה מעל 40 אלף שקל. בואו תמצאו לי מי עושה 40K שקל במדינה הזאת מישיבה מול המחשב ולחיצה על כפתורים. ועוד לא דיברתי על מסחר באופציות ומטבעות וCOMMODITIES שזה עוד הכנסה לא קטנה (שוב, כשאתה יודע מה אתה עושה)

אני עדיין לא ברמה הזאת, אבל זה מאוד נפוץ בתחום הזה. כשאתה יודע מה אתה עושה וכל אחד שבאמת היה בשוק אי פעם בחיים שלו ומכיר תנושא יסכים איתי וגם יגיד שזה כסף קטן ה300 דולר האלה.

יש אנשים מקצועיים ותותחים בזה (שוב אני לא קרוב לרמה הזאת זה נסיון של עשרות שנים) שעושים 100K שקל בחודש בכיף. זה כסף שאף אחד פה לא יעשה משום תואר שבעולם ושום עבודה שבעולם. והם התחילו בדיוק כמוני ועבדו מאוד קשה והאמינו בעצמם והצליחו שזה מה שאני מתכוון לעשות. וכל ההייטרים והעניים על הזין.

בניגוד לעניים שממציאים סיפורי אלף לילה ולילה ומסתמכים על שמועות המערכת מפיצה.
    שלא תבינו לא נכון, יש גם הפסדים, לכל אחד יש, אבל כשאתה מצמצם אותם ועושה לעצמך STOP LOSS (בין אם הוא פיזי או מנטלי) אתה תפסיד את מה שקבעת שתפסיד. אם תהמר כמו טמבל ותגיד "יאללה נחכה שזה יקפוץ לX"ותשבור תכללים של עצמך, ותתן לרגשות לשלוט בך, אתה תפסיד את כל הכסף ביומיים.

זה למה מרבית האנשים נכשלים בזה. הם מחפשים להיות מליונרים אחרי שבוע, וזה לא עובד ככה. צריך אופי מאוד מאוד חזק למסחר יומי לרוב האנשים יש אופי של ילדה בגן.

מסחר זה מאוד פשוט תכלס. אבל זה לא קל.. ממש ממש לא קל. זה הדבר הכי רחוק שקיים מהמונח "כסף קל" שהמציאו כל מיני סניות עם אתרי פירמידה. זה עסק רציני לכל דבר וצריך לדעת לתפעל אותו בצורה רצינית ומי שלוקח את זה בתור משחק נופל.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-09-2013 בשעה 02:33.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לפני שאני יקרע פה מצחוק על המטומטם שהבאת, נחוי, אני מציע לך ללמוד LEAP OPTIONS. שזה אופציות לטווח ארוך. שמעתי שזה אחלה כסף אבל לא ניסיתי את זה. מה שכן, אתה עדיין צריך לדעת ניתוח טכני ברמה גבוהה.
    זה הנושא שמתאים לך. חפש על זה מידע בטורנטים ובגוגל אני בטוח שילך לך, תן בראש.

ועכשיו נעבור לפינת ינון אריאלי הליצן:

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

מן הסתם הוא יגיד שמסחר יומי חוזים עתידיים מט''ח וכו' זה חרטא

הוא רוצה שאנשים ישקיעו בחרא שלו!!!!!!

חתיכת שרלטן, רמאי, גנב, נוכל, אפס, מושתן, הוא הסניה של שוק ההון. אנלא יתפלא אם הוא וסניה משתפים פעולה

די די אני לא מאמין אני פשוט יושב פה וצוחק על טמטום והבורות שנשפכת ממנו בכמויות שלא יביישו אף זונת מערכת עם מינוס בבנק (אופס, זה מה שהוא)

רק מה"הרצאה" הזאת אני מבין שהוא שרלטן. ורק ההתחלה נשמעת כמו זיון שכל אחד גדול. "השוק עובד רק על טווח ארוך"

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooool

"ככה המשקיעים הגדולים עושים" (רק שלמשקיעים הגדולים יש מידע פנימי שאין לשרלטן הזה וכסף שבחיים לא יהיה לו)

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooool

כל מי שמבין משו במסחר פשוט ישב ויצחק איתי בקול על 2 השורות האלה

די הוא לא אמיתי זה השיא של ישראל? זה ה"מלכים" של שוק ההון? אנלא רואה אותם ממטרררררררררר חחחחחחחחחח ואני כלום אני אפס לעומת המלכים האמיתיים

מאיפה הבאתם תיצור הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיצר אם אתם רוצים להשכיל קצת ולהפסיק להקשיב לליצנים, תראו את הסדרה WALL STREET WARRIORS (אגב יש שם סוחרים תוך יומיים שעושים כסף שינון הזה לא יעשה בחיים). יש שם אנשים שהגיעו מ0, מנהגי מוניות לכרישי וול סטריט וזה סדרה באמת מעוררת השראה על אנשים מצליחים בחיים. לא כל מיני שרלטנים מסריחים.

שלבן שלי יהיה יומולדת אני יזמין את ינון אריאלי בתור ליצן.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-09-2013 בשעה 10:52.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    קיצר אם אתם רוצים להשכיל קצת ולהפסיק להקשיב לליצנים, תראו את הסדרה WALL STREET WARRIORS (אגב יש שם סוחרים תוך יומיים שעושים כסף שינון הזה לא יעשה בחיים). יש שם אנשים שהגיעו מ0, מנהגי מוניות לכרישי וול סטריט וזה סדרה באמת מעוררת השראה על אנשים מצליחים בחיים. לא כל מיני שרלטנים מסריחים.

שלבן שלי יהיה יומולדת אני יזמין את ינון אריאלי בתור ליצן.
    על הפרק הראשון האבא אומר לילד שלו שאם הוא רוצה לעשות כסף הוא צריך ציונים טובים ולעשות תואר. אתה מנסה להטריל?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect