בוטרגה ופטוצי'ני ברוטב אדום:
תושבי סרדיניה וסיציליה מאד גאים בפסטה עםבוטרגה שהם מכינים. גם אני מכור למאכל זה, אבל יום אחד החלטתי לגוון והוספתי עגבניות, שוםופטרוזיליה, בקיצור לקחתי את כל המרכיבים של דרוםאיטליה וגיוונתי את המנה
מתכון: יוג'ין וולף

מצרכים:
למנה אחת
כף שמן זית
שן שום כתושה
1.5 כף פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
2 עגבניות בשלות מגורדות
פלפל חריף קצוץ דק, לפי הטעם
1 קן פסטה מסוג פטוצ'יני, מבושל לפי הוראות היצרן
1 כף בוטרגה מגורדת
אופן ההכנה:
במחבת רחבה ועמוקה מאדים את השום בשמן הזית, מפזרים פטרוזיליה, מערבבים ולאחר חצי דקה מפלפלים.
מוסיפים עגבניות ופלפל חריף, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את הפטוצ'יני המבושל ומערבבים לעוד דקה.מגישים עם הבוטרגה המגורדת מעל ומלווים ביין לבן יבש