פעם כל הפורום הזה היה רק על הנושא של 1000 הורדות, עכשיו כולם עברו לPPD רגיל או איך שתקראו לזה.
יש פה עדין מישהו שעוסק בנושאים כמו פעם?
|
|
כולם עזבו את זה ובצדק.. תחשוב שנגיד אני מקבל הורדה של דולר אחד ( נחשב הורדה נמוכה )
זה כיאלו עשיתי 100 הורדות מישראל לא יותר שווה ? אני לא מאמין שתמצא מישהו שעוסק בזה עדיין..
אבל אם יש לך שאלה שאל אני יענה לך שנה שלמה הייתי עוסק בזה..
בשביל הPPD שאתם עוסקים בו צריך לחשוב על רעיון, צריך לעשות סרטונים שלו, לפתוח דף אנטרנט.
אם יש לך אתר הורדות כמו שהיה פעם הורדות.נט אתה מעלה סרטים DVDRIP של איזה 1GB ואתה מקבל 100 הורדות ביום במקרה הרע..
אם אתה מביא סרטים איכותיים אתה יכול לקבל הרבה יותר.
אני לא אומר שבPPD שלך אי אפשר להרוויח הרבה ואני בהחלט אומר שאפשר להרוויח שם המון, אבל גם בל1000 הורדות אפשר ויש כאלה שמרוויחים המון ואפילו יותר מרוב הPPD.
ותכלס אפשר גם וגם.
מאוד קשור לפה..
שמה אני בטוח במיליון אחוז ואני מוכן לחתום לך שאם תכנס לPPD תרוויח יותר אבל ההחלטה היא שלך. בהצלחה![]()
אני פרשתי בגלל איזה אחד זבל שהשתלט על העסק ואם אתה בעניינים אז אתה יודע על מי אני מדבר...
אמממ לא ממש :\ מי?
נסיתי פעם, אני לא מצליח להכין סרטונים ממש טובים ואין לי כוח לחכות שבוע גם אם 99% שאני ירווח, אני מעדיף לראות את הכסף כמה שיותר מהר ולפי דעתי אם יש לך מקורות טובים אתה יכול להרוויח בשיטה של 1000 הורדות הרבה יותר מPPD.
ויש לי שאלה אחת,
לגבי Desposit Files.
האם מותר לעלות לשם תכנים של 18+? לא לעלות סרטים של ילדים קטנים כי זה אני יודע שאסור אבל תכני 18+ רגילים מותר?
התעסקתי בזה המון פעם ועשיתי כמה מאות שקלים, PPD עדיף לדעתי