שלום רציתי לשאול האם בתאר probux אני יכול לקנות מהכסף שיש לי בפייפאל מופנים שכוריםו ולא לחכות עד שיהיה לי 0.60 דולר מפרסומות ולקנות,אפשר לקנות מהפייפאל?? תודה לעונים
שלום רציתי לשאול האם בתאר probux אני יכול לקנות מהכסף שיש לי בפייפאל מופנים שכוריםו ולא לחכות עד שיהיה לי 0.60 דולר מפרסומות ולקנות,אפשר לקנות מהפייפאל?? תודה לעונים
|
|
כן אני חושב שכן, תקנה בחוכמה
אתה בהחלט יכול להפקיד ב- probux כמה כסף שאתה רוצה ולקנות בהם כמה מופנים שכורים שאתה רוצה....אבל שים לב!! באתר ptc investigation תימצא בגוגל סיקור על probux...שמצביע על כך שהאתר לא אמין....ועוד המון תגובות על חברים באתר שהגיע ל 5 דולר מינימום משיכה ואז חסמו אותם......או כאלו ששידרגו וקנו מופנים והמופנים לא לחצו בכלל!!!! באתר שאמרתי לך זה נחשב היום לאתר מספר אחת בסיקורים של אתרי ptc ואתרים מבקשים ממנו שהוא יעשה להם סיקור.....בכל אופן אני כרגע באתר ואני מנסה אותו .....לא מתכוון להשקיע בכלל עד שאני יראה שאפשר למשוך מהם כסף.......כי יש גם תגובות שאומרות שהתאר תקין....אז אני מציע לך להסתכל על היתרונות והחסרונות לפני שאתה משקיע.......גם הייתי ממליץ לך לנסות בנאובאקס....אתר מספר אחת היום באמינות....ויש אתר חדש שגם עושה רושם טוב....ניקרא פמלי קליק....אני אישית כבר מורווח ב 2 האתרים האלו.....גם אם תירצה עוד אתרים טובים דבר איתי בפרטי אשמח לעזור לך...בהצלחה!!!