Google AdWords Keyword Tool
[New]
הקדמה
שמתי לב שחלק מחברי הפורום קצת לא מסתדרים עם השינויים אז החלטתי להכין מדריך קצרצר שבזכותו השינויים לא יגרמו לפגיעה ברווחים שלכם.
השינוי
אז כמו שהבנו הכלי שעד כה נעזרנו בו ישתנה, בואו ננסה להבין על מה אנחנו מדברים.
ההודעה הרשמית של Google AdWords לגבי השינויים של Keyword Tool.
ספוילר:
כפי שאתם רואים "כלי מליות המפתח אינו זמין עוד." אומנם הכלי שעד כה נעזרו בו אינו זמין, אך זה לא אומר שלא נוכל להשתמש בכלי החדש בכדי להגיע לתוצאות זהות של הכלי הישן. אז איך עושים את זה?
מדריך
1. תתחברו לחשבון Google שלכם דרך האתר של הכלי Keyword Tool.
2. סרגל הכלים הירוק למעלה < כלים וניתוח < מתכנן מילות המפתח.
ראו תמונה:
ספוילר:
3. תבחרו "הזן או העלה מילות מפתח כדי לראות את נתוני הביצועים שלהן"
ראו תמונה:
ספוילר:
4. תכניסו בתיבה את מילות המפתח ותבחרו באפשרות "קבל נפח חיפוש".
ראו תמונה:
ספוילר:
5. שימו לב למספר החיפושים החודשיים! בתמונה למשל המספר הוא 12,100. אבל זה המספר האמיתי? לא, וזאת הטעות שלכם.
ראו תמונה :
ספוילר:
המספר הוא די מתוסבך, ממוצע של חיפושים חודשיים ביחס לממוצע חיפושים חודשיים בשנה.
מספר החיפושים החודשיים למילות מפתח מסוימות משתנה מדי חודש, אומנם ברוב הפעמים לא בצורה משמעותית.
שתבינו נתן דוגמה קיצונית: משחק מסוים היה לו 100 אלף חיפושים חודשיים לממוצע חיפושים חודשיים בשנה.
יום אחד המשחק קרס החברה נפלה ובמהלך חודש אחד המשחק ירד מאוד בביקוש ויצא משחק חדש דומה לו וכולם עברו אליו.
שתחפשו את מילת המפתח לא תשימו לב לירידה הזאת כי היא כמעט ולא תורגש כי היא משפיעה רק על 1/12.
יהיו עכשיו למשל 90 ומשהו אלף חיפושים חודשיים ביחס לחיפושים חודשיים בשנה, למרות שבקושי 10 אלף חיפשו אותו.
אז את המספר 12,100 נכפיל ב- 12, יוצא 145,200.
כלומר הממוצע החיפושים החודשיים בשנה האחרונה של מילות המפתח שהקלדתי כ- 145,200.
המספר שאנחנו צריכים בשביל לדעת את הביקוש למילות המפתח הוא בעצם 145,200 ולא 12,100.
שימו לב!
1. בדיוק כמו פעם המספר אינו תמיד מדויק!
2. ב-7 נישות שבדקתי התוצאות היו זהות +- [כמה אלפים הפרש] אך בחלק זהות לחלוטין.
תהנו
זמן עבודה כולל על הכנת המדריך: 90 דקות.
אם המדריך הזה חידש/ עזר לכם בכל צורה כלשהי אני יותר מאשמח אם בסך הכל תלחצו לייק על הפוסט הזה
כך אני יבין שהצלחתי לעזור/ לחדש למישהו ואני יכין עוד בזמן הפנוי.

ספוילר: 

ציטוט ההודעה