יש אתר שמשלם לכניסות לבלוג של גוגל על 1000 כניסות במחירים טובים?
נערך לאחרונה על ידי shoka; 04-09-2013 בשעה 01:51.
נכתב במקור על ידי shoka יש אתר שמשלם לכניסות לבלוג של גוגל על 1000 כניסות במחירים טובים? למה שמישהו ישלם לך על כניסות לבלוג שלך?
מנהל כסף ברשת לפניות: (SKYPE: (popobhEmail: popocontactinfo@mail.com
נכתב במקור על ידי KillaPlaya למה שמישהו ישלם לך על כניסות לבלוג שלך? תתפלה יש מספיק שמשלמים
tapuz משלם כמה שקלים.
נכתב במקור על ידי Guide4U תתפלה יש מספיק שמשלמים הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה כמו שLeverage אמר שזה תפוז אבל זה לא כזה טוב אם אני לא טועה זה 8 שקל לאלף כניסות. והוא ביקש של גוגל
נכתב במקור על ידי Guide4U תתפלה יש מספיק שמשלמים אף אחד לא ישלם לך ולא ירוויח מזה כלום. אלא אם כן אתה מפרסם פרסומת בבלוג ואנשים צופים בבלוג אז אתה תרוויח.
נכתב במקור על ידי KillaPlaya אף אחד לא ישלם לך ולא ירוויח מזה כלום. אלא אם כן אתה מפרסם פרסומת בבלוג ואנשים צופים בבלוג אז אתה תרוויח. תתפלא.. אני לא אומר לך את זה סתם.. ולזה התכוונתי, הנחת באנרים ופרסומות בבלוג\אתר
נכתב במקור על ידי Guide4U תתפלא.. אני לא אומר לך את זה סתם.. ולזה התכוונתי, הנחת באנרים ופרסומות בבלוג\אתר רשמת כניסות! לזה יש תוכניות שותפים זה נקרא.
יש את תפוז (Tapuz) שנותן 6 שקל לכל 1,000 צפיות.
נכתב במקור על ידי Strider יש את תפוז (Tapuz) שנותן 6 שקל לכל 1,000 צפיות. יש לי גם בלוג בתפוז עם 100 ומשהו כניסות ביום והם בקושי נותנים 3 שקל ל1000 יש איזה תכנית שותפים לבלוג בגוגל שמשלמת על כניסות?
נכתב במקור על ידי shoka יש לי גם בלוג בתפוז עם 100 ומשהו כניסות ביום והם בקושי נותנים 3 שקל ל1000 יש איזה תכנית שותפים לבלוג בגוגל שמשלמת על כניסות? חד וחלק - לא.
נכתב במקור על ידי Strider חד וחלק - לא. תודה
ננעל
חוקי הפורום