קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו פעם קנה מ Ebay?
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 20:12
  2. נכנסתי למשתמש של EBAY!!!
    על ידי Caesar Augustus בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 17:08
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 22:39
  4. EBAY עזרה
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 14:42
  5. eBAY קנו את סקייפ ב-4.1 מילארד דולר
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

EBAY

ברירת מחדל EBAY

שלום מישהו קנה ממני משהו באיביי ב 4.5$ עכשיו לא קיבלתי את הסכום לפייפאל איפה אני רואה אותו ?
    כי אני רוצה להיות בטוח שאני יקבל את הכסף ושאני לא ישלח לו סתם ?
    איך זה עובד ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי super1234 צפיה בהודעה
    שלום מישהו קנה ממני משהו באיביי ב 4.5$ עכשיו לא קיבלתי את הסכום לפייפאל איפה אני רואה אותו ?
    כי אני רוצה להיות בטוח שאני יקבל את הכסף ושאני לא ישלח לו סתם ?
    איך זה עובד ?
    כבר שאלו פה. אחרי שמישהו קונה ממך ואתה משתמש חדש אתה תקבל את הכסף רק אחרי 21 יום...
    למענה מהיר- צטטו אותי

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    כבר שאלו פה. אחרי שמישהו קונה ממך ואתה משתמש חדש אתה תקבל את הכסף רק אחרי 21 יום...
    אוקי אבל איפה אני רואה סימן שהכסף קיים ? וחוץ מזה הוא לא שלח לי לאן לשלוח לו ..

מה זה אומר ??
    You did it! Your item sold. Please ship this item to the buyer after your buyer pays. As soon as your buyer pays, print your eBay shipping label.
    Complete one of the following:
    • Print a shipping label Avoid a trip to the post office, print and pay for your label at home. Printing shipping labels on eBay also offers you reduced pricing on some shipping services, and when you print shipping labels on eBay, your tracking information is uploaded automatically.
    • Provide shipping and tracking information. When you upload tracking information to eBay, we'll send it to your buyer and let them know the item is on its way. This will save you time, and may result in fewer questions from buyers and higher detailed seller ratings.
    • Mark your item as shipped in My eBay. Do this, and we'll let your buyer know the item is on its way. This will save you time, and may result in fewer questions from buyers and higher detailed seller
    נערך לאחרונה על ידי super1234; 09-09-2013 בשעה 22:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

אוקי אבל איפה אני רואה סימן שהכסף קיים ? וחוץ מזה הוא לא שלח לי לאן לשלוח לו ..

מה זה אומר ??
    You did it! Your item sold. Please ship this item to the buyer after your buyer pays. As soon as your buyer pays, print your eBay shipping label.
    Complete one of the following:
    • Print a shipping label Avoid a trip to the post office, print and pay for your label at home. Printing shipping labels on eBay also offers you reduced pricing on some shipping services, and when you print shipping labels on eBay, your tracking information is uploaded automatically.
    • Provide shipping and tracking information. When you upload tracking information to eBay, we'll send it to your buyer and let them know the item is on its way. This will save you time, and may result in fewer questions from buyers and higher detailed seller ratings.
    • Mark your item as shipped in My eBay. Do this, and we'll let your buyer know the item is on its way. This will save you time, and may result in fewer questions from buyers and higher detailed seller
    מישהו קנה את המוצר חכה שהוא ישלם ואז תשלח לו אותו

ציטוט נכתב במקור על ידי shoka צפיה בהודעה
    מישהו קנה את המוצר חכה שהוא ישלם ואז תשלח לו אותו
    .
    אחרי שהוא משלם הכסף נמצא אצלי בפייפאל כאילו אני רואה את הכסף אבל אני לא יכול להשתמש בו ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

.
    אחרי שהוא משלם הכסף נמצא אצלי בפייפאל כאילו אני רואה את הכסף אבל אני לא יכול להשתמש בו ?
    כן..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,155 | הודעות: 8,173,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect