שלום,
אני מחפש לאתר שלי ספקי פרסומות על משחקים בלבד ורצוי מאוד שהם יהיו רק על משחקים שיש ל PC.
כי פשוט אם זה משחק הוא בלעדי לקונסולה מסויימת אז רוב הסיכויים שהמשתמש לא ילחץ על הפרסומת.

מאוד מאוד רצוי גם שרוב הפרסומות יהיו פרסומות מסוג PRE ORDER NOW או BUY NOW אבל בהחלט יש מקום גם לפרסומות מסוג של הפניות לסיקורים על משחקים ועוד(כל עוד מדובר כמובן במשחקים).

עדיפות ראשונה: פרסומות מסוג PRE ORDER NOW או BUY NOW למשחקי מחשב ורצוי למשחק מחשב בלבד.
כי אם יש את המשחק למחשב אז יש יותר סיכויים שהמשתמש ילחץ על הפרסומת כי ל 100% משתמשים שיראו את הפרסומת יש מחשב והם יוכלו לחשוב על לקנות את המשחק. לעומת זאת לא ל 100% יש קונסולה אז פרסומת לקניית גרסה לקונסולה היא עם פחות סיכויים שתהיה קנייה דרכה.
עדיפות שנייה: סוג אחר(על נושא משחקים בלבד)

אני מעוניין שהספק ייתן לי תשלום בונוס במידה והמשתמש קנה או ביצע הזמנה למשחק כלשהו דרך הפרסומות.
בנוסף לכך אני מאוד רוצה לקבל תשלום על הצגת הפרסומת בלבד ותשלום נוסף על לחיצה על הפרסומת.

לכל פרסומת חשוב שיהיה לוגו או תמונה ולא כיתוב והיא תהיה בפורמט HTML.

זה סוג הפרסומות שאני מחפש.

בנוסף לכך, הפרוייקט זקוק גם לדרך תרומה הבאה:
לינק לתרומה שלא מצריכה מהמשתמש להוציא כסף מכיסו כדי לבצע את התרומה.
התרומה תהיה על ידי ביצוע survey כל שהו. רצוי מאוד שהנושא של survey גם יעסוק במשחקים.
אך במידה ואין survey שכזה באותה המדינה שהמשתמש נמצא, יהיה survey אחר בנושא אחר.

את התשלום מספק ה survey וספק הפרסומות אני רוצה לקבל לבנק אמין יותר מ paypal כיוון ששמעתי ש paypal יכולים לחסום את החשבון אם יש סוכמי כסף גדולים.
אשמח לקבל המלצה על בנק שכזה שהוא אמין.

תודה לעוזרים