אז מה זה בעצם Navizon?
Navizon היא חברה אשר מספקת ללקוחותיה מגוון של שירותים וביניהם שירות GPS.
שירות ה-GPS של Navizon מספק את מקומו של המכשיר ממנו אתם מפעילים את האפליקציה, מיקום החברים שלכם שמשתמשים באפליקציה, התראה כאשר אחד מהחברים שלכם נכנס לטווח שלכם (אני לא בטוח עדיין איך האפשרות הזאת עובדת לא בדקתי אותה עדיין) ואפשרות של GPS Tracker
שמראה לכם את הדרך שבה הלכתם עם המכשיר.
אז איך מרוויחים עם Navizon?
על מנת לקבל דיוק גדול יותר של אות ה-GPS יש צורך בשימוש ברשת טלפונית וWiFi. החברה החליטה לשלם למשתמשים אשר ימפו עבורה את הרשתות.
מה זה אומר? אתם הולכים והאפליקציה מזהה רשתות וממפה אותם. על כל רשת טלפונית חדשה (שלא מיפו אותה עדיין) תקבלו 15 נקודות, על כל רשת WiFi חדשה תקבלו 3 נקודות. על כל רשת טלפונית ישנה (שכבר מיפו אותה בעבר) תקבלו 2 נקודות ועל כל רשת WiFi ישנה תקבלו 1 נקודה. כאשר תגיעו ל-10,000 נקודות בפעם הראשונה יהיו לכם שתי אפשרויות או להוציא את הכסף ל-PayPal או להפוך לחברי Premium בחברה (חברות ה-Premium היא לכל הזמן).
על כל 10,000 נקודות תקבלו 10$. חברות ה-Premium גם היא עולה 10$ למה היא עולה בדיוק אותו סכום שצריך על מנת למשוך? כי ה-10$ האלו עוברים לאנשים הבאים שמרוויחים 10,000 נקודות וכן הלאה. הקאץ' הוא שאחרי שקיבלתם את הפרס הראשון בתור חברי ניסיון תהיו חייבים להיות חברי Premium על מנת להמשיך לאסוף נקודות ולהרוויח מהן.
על כל המופנים שיש תחתייכם אתם מקבלים 20% נקודות ממה שהם עושים.
ואו! 10,000 נקודות?! זה יותר מדי למה שאני אשקיע כל כך הרבה זמן ומאמץ על כלום כסף!?
ופה זה הדבר הכי טוב. אין כאן שום מאמץ להרוויח את הנקודות האלו כל עוד אתם מהאנשים שמסתובבים כל הזמן עם הסמארטפון (ואני די בטוח שבימים אלו רוב האנשים הם כאלו). כל מה שצריך לעשות זה רק להפעיל את האפליקציה, להפעיל את הGPS (ניתן גם להפעיל את הWiFi לא חובה אבל מאוד רצוי על מנת לאסוף יותר נקודות) ופשוט לשכוח שהיא עובדת. אתמול לדוגמא עשיתי כ1,400 נקודות רק מזה שהשארתי אותה פועלת ושכחתי שהיא קיימת והלכתי לסידורים וכו'.
אז נכון זה לא כסף ענק כמו שמרוויחים כאן הרבה אנשים בפורום אבל זה כסף טוב למי שרוצה להתחיל מאפס ואין לו אפשרות להשקיע או שמפחד שאם הוא ישקיע כסף מהכיס האישי שלו הוא יפסיד.
אוקיי, קראתי עד לפה ואני רוצה להתחיל איך עושים את זה?
נרשמים באתר שלהם (קישור בסוף המדריך) ועושים את השלבים הבאים:
1- שם המשתמש שתרצו
2- הסיסמה שלכם +חזרה על הסיסמה פעם נוספת
3- לא חובה לסמן אלא אם כן תרצו לראות את חברים שלכם בBuddy Tracker
4- אימייל שלכם
5- מספר טלפון (לא חובה אני לא כתבתי)
6- לסמן את התיבה
7- במה המכשיר שממנו אתם מפעילים את האפליקציה מכיל (WiFi Phone או שניהם)
8- מי הפנה אותכם לאתר (מי שרוצה להיות נחמד אני אביא את הקוד שלי גם על יד הקישור להרשמה
אחרי שלחצתם Register תתחברו לאתר ואז תלחצו על "Set my home area" לפי מה שהבנתי אין ממש חשיבות לאיפה אתם מגדירים את האזור הזה כי בכל מקרה גם באזור הזה תוכלו לאסוף נקודות.
נפתחת לכם מפה ואז אתם יוצרים ריבוע על ידי שתי לחיצות: לחיצה אחת לפינה שמאלית למעלה ולחיצה שנייה לפינה ימינית תחתונה וזה כבר מראה לכם ריבוע בצבע כחול
אחרי שעשיתם את זה כל מה שנשאר זה להוריד את האפליקציה.
באפליקציה עצמה כנסו לתפריט -> Mapping ואז לוחצים על הכפתור GPS on רואים שהGPS עובד ומתחילים להרוויח נקודות. אם הנקודות לא עולות באופן אוטומטי (הן עולות
באופן אוטומטי אחרי זמן מסויים) אתם יכולים להעלות אותם באופן ידני. נכנסים שוב לתפריט-> Mapping ואז שם נכנסים לתפריט הנוסף ולוחצים על Upload
לכניסה לתפריט במכשירי אנדרואיד זה פשוט ללחוץ על הלחצן (הפיזי או הלחצן של המסך) של התפריט הרגיל למשתמשי אייפון וכו' מצטער אני לא יודע אני לא מתמצא בזה.
כרגע לי אין הוכחות תשלום אבל יש כמה וכמה הוכחות תשלום ברשת ורק בגלל זה אני מפרסם את המדריך הזה. בכל מקרה ברגע שתהיה לי הוכחת תשלום אעדכן את האשכול.
קישור להרשמה: http://my.navizon.com/Webapps/UserAdmin/register.aspx
קוד ההפנייה שלי: 5E5A5B5F585B5E
קישור להורדת האפליקציה למשתמשי אנדרואיד: https://play.google.com/store/apps/d...ndroid.navizon
קישור להורדת האפליקציה למשתמשי אייפון: https://itunes.apple.com/app/navizon/id291017250
לכל מי שיש מערכת הפעלה שונה (וכמובן סמארטפון) ורוצה להרשם ולהוריד שישלח לי ה"פ עם המייל שלו ואני אשלח לו למייל את האפליקציה (כמובן מהאתר הרשמי של החברה לא פריצה שלי או משהו)
אם יש לכם שאלות מוזמנים לשאול פה או בפרטי
מדריך ראשון שלי שהכנתי אז מקווה שעזרתי לאנשים

ציטוט ההודעה