קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים מה עזבתם תמירק תחזרו לשם ומיייייד
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 30-11-2007, 15:48
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 12:16
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 12-12-2006, 13:58
  4. השפלה או חזרה למציאות ?
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 01:56
  5. יאלההה תחזרו למירקקקקק
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:29
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

תחזרו למציאות

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ברירת מחדל תחזרו למציאות

טיילר עשה לכם פה שטיפת מוח
    דיבר איתכם על מה טוב ומה לא וראיתי שכולם פה אחריו... כמה אופייני ללוזרים עלובים חסרי עמוד שדרה

נתחיל מרעיונות הפשע שהוא החדיר לכם, הוא וחבר שלו awake1
    אני קראתי אשכול שלו על זה שהוא ברח במונית ולא שילם והתחיל לרוץ כמו קוקסינל (למרות שאף אחד לא רדף אחריו)
    ואז בא לפה בהתלהבות וסיפר על כמה זה מחזק קשר בין חברים וכמה האנדרנלין עולה...
    ואז בתגובות רואים את טיילר מלך הפורום ואפילו את רודני שאמור להיות השוטר הטוב מתלהבים ממה שקרה וטיילר בנאומו האלים כרגיל התלהב פתח גם אשכול על איך צריך להנות מהחיים וכל מיני רעיונות פשע והסתה החדיר שם שאני כבר לא זוכר..
    וואלה זה באמת כיף לעשות את הדברים האלה ומודה שגם אני מידי פעם עושה דברים כאלה עם חברים (לא ברמה של לברוח ממונית כי אני לא אפס חסר כסף וכבוד עצמי) אבל החיים שלכם רק יהרסו בגלל זה ואני אומר לכם מנסיון לא שלי אבל של אנשים שאני מכיר.
    אנשים שמתדרדרים לדברים כאלה ימצאו את עצמם תוך כמה חודשים/שנים או דקורים ברחוב או יושבים בכלא.. לא פלא שבכסף שחלקם הקטן משיג הם שמים זונות בבית שיתרוצצו סביבם וחיים כמו מלך, כי הם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שלא יהיה להם. אבל אם אתם חושבים שאתם תהיו כאלה שיושבים בוילה שלכם וזונות עליכם אתם חיים בסרטט אתם סתם אפס מאופס בעולם הזה ועדיף שתצאו כי או שנולדים לשם עם האנשים המתאימים או שלא ומי שינסה להצטרף ימצא את עצמו מתחנן על חייו כמו קוקסינל שמרגיש גבר שברח ממונית

שמתי לב פה גם על הקטע שטיילר המלך אסר על להיות בעל תואר או עטודאי
    הוא הסית לכם תשכל שמדובר באנשים עלובים
    תפסיקו לחשוב שמדובר בשמנים מקריחים שחיים עם אישה שמנה שצועקת עליהם כל החיים. צריך להיות מטומטם רציני בשביל זה.
    בעולם שאנחנו חיים צריך ללמוד בשביל להתקדם אלא אם יש לנו מזל ופיתחנו איזה סטארטאפ או זכינו בלוטו
    אתם תראו את טיילר.. הוא לא ילמד כלום, והוא גם לא יעשה כסף כי לא יכול להיות שאדם כמוהו יעשה כסף ממשהו, בטח לא כסף גדול.. אז אתם תראו את טיילר עובד קשה בעבודות בנייה ואז הוא יתפקח ויבין שהוא טעה.. אני יודע שעכשיו אני נשמע לכם כמו איזה אשכנזי שמן מקריח כי אתם כבר שטופי מוח אחושילינג אבל וואלה אני מדבר אמת... צריך לשרוד איכשהו וזאת הדרך.... על הדרך תעשו תכסף הגדול אבל אם לא תצליחו לפחות שיהיה לכם משהו ביד, עדיין אפשר להישאר חתיכים עם אישה יפה אפילו כשיש משכורת של 10 אלף.
    חוץ מזה אני תמיד בעד השכלה וזה מה שמקדם גם את העולם.. אני יודע שאתם אגואיסטים וחושבים על עצמכם אז עזבו תשורה הזאת

ולסיום, משהו שמשותףף לכל חברי הפורום.. החומרנות הקיצונית
    אתם האנשים שצריכים להיזהר מהם. כל היום חושבים על הכסף סטאטוס עוד שניה לוקחים אקדח ומתאבדים כי אין לכם את זה וגם בחיים אפסים כמוכם לא ישיגו.
    אני אדבר כמו טיילר
    תסתכלו על כל העשירים שאתם כל כך מעריצים
    נראה לכם שכשהם היו קטנים הם התבכיינו על זה שהם רוצים להיות מיליארדים או דברים כאלה? או חשבו על לבנות איזה מוצר למרות שאין להם שום ידע באיך לבנות? מה אתם חושבים שאתם שמיגים אנשים שיעשו תעבודה? אם אין לכם רעיון טוב ובסיס כלכלי רציני אתם סתם אפסים אפילו לרשום רעיון במשרד הפטנטים אתם לא יכולים כי זה עולה כמה אלפי דולרים.
    העשירים שאתם מעריצים למדו משהו והתקדמו בזכותו או שהיו עברייני צמרת (מה שאתם אף פעם לא תהיו, לכן עדיף לכם להתחיל ללמוד וקשה).
    או שהם נולדו למשפחה המתאימה והייתה להם ירושה.
    אבל אתם? סעמק אתם שום דבר לא ממה שציינתי. לא נולדתם למשפחה הנכונה, אתם סתם קוקסינלים שחושבים שלברוח ממונית ולעשות פשע זה החיים הטובים, ואתם לא לומדים כי הקשבתם לטיילר שהוא בעצמו מודה שהוא אפס.
    עדיף להיות כובע מאשר להיות אתם
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 09:15.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מזה האינסל רייג' הזה נראה לי אתה הולך סודיני ביום כיפור.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מזה האינסל רייג' הזה נראה לי אתה הולך סודיני ביום כיפור.
    אם תדבר איתי בעברית ולא בכובעית אני אוכל לענות לך.. מה זה אינסל רייג'?

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אל תיקח קשה הפורום הזה אוהב להגזים, מה שכן אני מודה טיילר פתח לי את העיניים.

סתכל החוצה לעולם, אנשים הם עלובים מבחינה חומרית וזה משפיע גם על הנפשית, אחרי הודעות של טיילר אתה מבין שאתה פשוט השארת את עצמך תקוע באותו מקום.
    זה הרגשה מתסכלת, והתסכול גורם לך ללכת אל המטרה שלך. בכל. הכוח.

אני לא מקשיב להרבה שטויות שרצות כאן בפורום כי זה לא מעניין אותי ולא חשוב לי. אגב, זה סך הכל פורום אתה יכול לעשות מה שבאלך אפילו לקלל את המפקח ולהציק לו והוא יצחק עליך בחזרה בלי להתרגש.

קיצר, עשה מה שבאלך לאפחד לא אכפת ואם אני חושב שטיילר בנאדם חכם ושווה ללמוד ממנו מה תעשה? אז יאללה עוף מכאן יסטלן לך תעשה חיים (אני מתכוון לך תזיין, ורק כוסיות לא כונפות שמעלות תמונות שלהן מוצצות למישו וזה מלהיב אותך כי התרגלת לפורנו)
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 13-09-2013 בשעה 09:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אל תיקח קשה הפורום הזה אוהב להגזים, מה שכן אני מודה טיילר פתח לי את העיניים.

סתכל החוצה לעולם, אנשים הם עלובים מבחינה חומרית וזה משפיע גם על הנפשית, אחרי הודעות של טיילר אתה מבין שאתה פשוט השארת את עצמך תקוע באותו מקום.
    זה הרגשה מתסכלת, והתסכול גורם לך ללכת אל המטרה שלך. בכל. הכוח.

אני לא מקשיב להרבה שטויות שרצות כאן בפורום כי זה לא מעניין אותי ולא חשוב לי. אגב, זה סך הכל פורום אתה יכול לעשות מה שבאלך אפילו לקלל את המפקח ולהציק לו והוא יצחק עליך בחזרה בלי להתרגש.

קיצר, עשה מה שבאלך לאפחד לא אכפת ואם אני חושב שטיילר בנאדם חכם ושווה ללמוד ממנו מה תעשה? אז יאללה עוף מכאן יסטלן לך תעשה חיים (אני מתכוון לך תזיין, ורק כוסיות לא כונפות שמעלות תמונות שלהן מוצצות למישו וזה מלהיב אותך כי התרגלת לפורנו)
    מה שטיילר עשה לך אם הקשבת לכל מה שהוא אמר זה שהוא מצד אחד פתח לך תעיניים ומצד שני הראה לך הזיה אופטית
    זה כמו שרופא יטפל בחולה וירפא אותו מהמחלה אבל יגרום לו למחלה אחרת
    אני דיברתי על זה שצריך ללכת אל המטרה בכל הכוח? מישהו אמר שזה לא נכון? או כל שאר הדברים שאמרת?
    ואם טיילר הוא זה שפתח לך תעיניים בנושא הזה אז מצבך קשה אחי אני מגיל 0 ידעתי את זה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

1. תואר זה לעניים.
    למה רמי לוי לא שולח את הילדים שלו למכללת אפקה לעשות תואר? כי הם לא עניים.
    תואר זה לאנשים בינוניים שרוצים טיפה להעלות את המעמד שלהם ממישהו עני שעובד מקדונלדס\עבודות בניין\טכנאי מזגנים למישהו עני אחר כמו עורך דין\מתכנת\מורה.

2. השאיפה שלי שנה מהיום זה לקנות וילה
    ושיתרוצצו לי 5 זונות בין הרגליים כל הזמן

כן, זאת השאיפה שלי בחיים.
    חושב שאני חיי בסרט? על הזין שלי
    כן, אני רדוד. ואני שמח שאני רדוד ושטחי.

בזמן שישנתי היום עשיתי יותר כסף ממה שתעשה ב-9 שעות עבודה שלך אם היית עובד היום במקום לבלבל את המוח.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-09-2013 בשעה 10:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    1. תואר זה לעניים.
    למה רמי לוי לא שולח את הילדים שלו למכללת אפקה לעשות תואר? כי הם לא עניים.
    תואר זה לאנשים בינוניים שרוצים טיפה להעלות את המעמד שלהם ממישהו עני שעובד מקדונלדס\עבודות בניין\טכנאי מזגנים למישהו עני אחר כמו עורך דין\מתכנת\מורה.

2. השאיפה שלי שנה מהיום זה לקנות וילה
    ושיתרוצצו לי 5 זונות בין הרגליים כל הזמן

כן, זאת השאיפה שלי בחיים.
    חושב שאני חיי בסרט? על הזין שלי
    כן, אני רדוד. ואני שמח שאני רדוד ושטחי.

בזמן שישנתי היום עשיתי יותר כסף ממה שתעשה ב-9 שעות עבודה שלך אם היית עובד היום במקום לבלבל את המוח.
    1. ואתה עני. אז תעשה תואר.

2. החלום של כולם זה וילה עם זונות. ההבדל הוא שאתה לא תשיג אותו, ואם אתה עושה יותר כסף ממישהו שעובד 9 שעות עבודה, כל הכבוד לך. אבל אתה לא, ולזרוק סתם סיסמאות לא יעזרו לך. אתה לא עושה כסף, אתה סתם עלוב, ואתה חושב שאם אתה אומר את זה אז אתה גבר. אולי אתה עושה כסף כרגע, אבל לא הרבה. ואתה ממה שאני מכיר אותך למדת בשביל זה אז מה כוסעמקערס אתה מזיין תשכל מה? אתה מתכנת לא?!
    ומהכסף שאתה עושה אתה לא תהיה יותר טוב מעורך דין, בטח לא מליונר שגר בוילה.
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 11:00.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    1. ואתה עני. אז תעשה תואר.

2. החלום של כולם זה וילה עם זונות. ההבדל הוא שאתה לא תשיג אותו, ואם אתה עושה יותר כסף ממישהו שעובד 9 שעות עבודה, כל הכבוד לך. אבל אתה לא, ולזרוק סתם סיסמאות לא יעזרו לך. אתה לא עושה כסף, אתה סתם עלוב, ואתה חושב שאם אתה אומר את זה אז אתה גבר. אולי אתה עושה כסף כרגע כסף, אבל לא הרבה. ואתה ממה שאני מכיר אותך למדת בשביל זה אז מה כוסעמקערס אתה מזיין תשכל מה אתה מתכנת לא?!
    בהתחלה חשבתי לצלם לך הוכחה. אבל במחשבה שנייה.. אין לי כח.

וכן אני מתכנת פי 10 על רוב המתכנתים שעבדתי איתם שיש להם נייר והם בני 30+, ההבדל הוא שלא למדתי בשום מוסד שמחלק ניירות לבוגרים שלו.
    אבל אני לא עובד שם יותר. פיטרו אותי כי אני משתמט

אין לי לא תואר ולא עבודה מסודרת. הולי שיט, פתחת לי את העיניים אחי.
    אני חייב לעשות עם עצמי משהו.
    יש לך המלצות באיזה מכללה שווה ללמוד תואר ראשון בגיאוגרפיה?
    התנאי היחיד שחשוב לי שמקבלים כובע כזה מגניב שמעיד שאני חכם שזורקים אותו למעלה
    כזה:
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-09-2013 בשעה 11:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    בהתחלה חשבתי לצלם לך הוכחה. אבל במחשבה שנייה.. אין לי כח.

וכן אני מתכנת פי 10 על רוב המתכנתים שעבדתי איתם שיש להם נייר והם בני 30+, ההבדל הוא שלא למדתי בשום מוסד שמחלק ניירות לבוגרים שלו.
    אבל אני לא עובד שם יותר. פיטרו אותי כי אני משתמט

אין לי לא תואר ולא עבודה מסודרת. הולי שיט, פתחת לי את העיניים אחי.
    אני חייב לעשות עם עצמי משהו.
    יש לך המלצות באיזה מכללה שווה ללמוד תואר ראשון בגיאוגרפיה?
    התנאי היחיד שחשוב לי שמקבלים כובע כזה מגניב שמעיד שאני חכם שזורקים אותו למעלה
    כזה:
    אני לא צריך הוכחה, אני מאמין שאתה מרוויח קצת פה ושם. אבל התלהבת חחחחחח אתה מרוויח כמו כל עני שאתה שונא, איך אתה יותר טוב
    ווואלה מי קבע שאתה יותר טוב מהם? אתה? אתה רואה אתה לא מודע לעצמך אפילו זה מראה תבעיה שלך ושל אנשים כמוך
    אתה חושב שאתה טוב כי טיילר הכניס לך מה לא טוב אבל אתה אפילו לא עומד במה שטיילר אמר ואתה חושב שאתה טוב
    מה נסגר סעמק מהה יא משתמט מסריח

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

אני מסכים איתך. פעם אחת כמה חברים שלי ברחו ממונית הנהג מונית רדף אחריהם תפס אחד מהחברים שלי ורצה לזיין אותו מכות הם פשוט באו והתחננו שהוא לא יעשה כלום והביאו לו כסף והתחילו לבכות כמו כוסיות. בסוף הם יפלו על מישהו לא נכון
    ועצוב שההגדרה של להנות מהחים אצלם זה לברוח ממוניות זה באמת מושפל חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

מה שטיילר עשה לך אם הקשבת לכל מה שהוא אמר זה שהוא מצד אחד פתח לך תעיניים ומצד שני הראה לך הזיה אופטית
    זה כמו שרופא יטפל בחולה וירפא אותו מהמחלה אבל יגרום לו למחלה אחרת
    אני דיברתי על זה שצריך ללכת אל המטרה בכל הכוח? מישהו אמר שזה לא נכון? או כל שאר הדברים שאמרת?
    ואם טיילר הוא זה שפתח לך תעיניים בנושא הזה אז מצבך קשה אחי אני מגיל 0 ידעתי את זה.
    כע אחי הייתי במצב קשה, למה אתה חושב שאנשים שכאן הם כאן כי הם תמיד היו מצליחים ותמיד עשו תכלס.
    אני הייתי גרוע היום אני ממש לא איפה שהייתי קודם אבל יש עוד הרבה לעבור. ואגב כולם יודעים את זה מגיל 0 השאלה אם יש את הכוח לעשות את זה
    אגב, אם אתה נדלק ממכוערות ומאונן על מכוערות המצב שלך הרבה יותר גרוע.

טיילר תרם לכאן הרבה יותר ממה שאתה יודע אתה כאן רק מהחודש הזה.
    לאמשנה תחזור להזיות שלך והדברים האלה אה תראה שבסוף תמות בתול

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

טיילר זה אח

אני חייב לו הרבה על הידע שהוא תרם לי

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    כע אחי הייתי במצב קשה, למה אתה חושב שאנשים שכאן הם כאן כי הם תמיד היו מצליחים ותמיד עשו תכלס.
    אני הייתי גרוע היום אני ממש לא איפה שהייתי קודם אבל יש עוד הרבה לעבור. ואגב כולם יודעים את זה מגיל 0 השאלה אם יש את הכוח לעשות את זה
    אגב, אם אתה נדלק ממכוערות ומאונן על מכוערות המצב שלך הרבה יותר גרוע.

טיילר תרם לכאן הרבה יותר ממה שאתה יודע אתה כאן רק מהחודש הזה.
    לאמשנה תחזור להזיות שלך והדברים האלה אה תראה שבסוף תמות בתול
    מי נמשך למכוערות ושמנות יא מטומטם מי חחחחחחחחחחחח בואנה אנשים פה הוזים
    חחחחחחחחח אמות בתול חחחחחחעעעעע עזוב אתה אפס מידי בשביל להגיב לי יאללה לך למצוץ לטיילר שבורח מנהג מונית עכשיו ובגלל זה הוא לא פה
    היית במצב קשה ונשארת כזה
    רק למדת מה צריךל בשביל להצליח אבל אין לך שום נתון בשביל זה
    אתה מכוער
    אתה שחיף
    אתה עני
    ואין לך חברים ובגלל זה אתה מתחנף לטיילר כדי להרגיש שייך לאנשהו
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 12:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    טיילר זה אח

אני חייב לו הרבה על הידע שהוא תרם לי
    קרא תאשכול מה אכפת לי מה טיילר תרם או לא
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 13:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ואי ואי אנשים כאן כאלה לוזרים בחיי ידעתי שאתם שטופי מוח אבל לא חשבתי ברמה כזאת
    מה הקשר?? טיילר באמת אח והוא תרם הרבה לפורום הזה בזכותו גם התחלתי להשתנות אתה לא יודע על מה אתה מדבר

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect