ערב טוב.
בעבר כתבתי כאן מספר פעמים בנוגע לבת שאני אוהב כבר כמעט שנתיים,אך לא נראה לי שהיא מודעת לכך בכלל.
הנה הלינק למי שרוצה לקבל יותר רקע:
http://atraf-f.net/showthread.php?t=154744
לענייננו.מאז שכתבתי את ההודעה ההיא,אני מנסה בכל דרך אפשרית לדבר איתה,להצחיק אותה,להסב את תשומת ליבה כלפיי.לפעמים זה עובד,לפעמים היא לא שמה לב.אבל אני חושב שזה אולי בגלל שהיא לא יודעת מה אני חושב כלפייה.
אנחנו לא באותה הכיתה,אבל אנחנו בכיתות סמוכות ולרוב אנחנו ביחד בטיולים ובפעילויות בית סיפריות.
גם לדבר עם חברות שלה ניסיתי(ברור שלא עליה),רק בשביל לנסות להתקרב אלייה.רק חבר אחד שלי יודע על אהבתי כלפייה.
אז,עכשיו כשהיא רואה אותי ברחוב,אז יש "שלום,מה קורה",וגם כשהולכים הביתה ברגל.אבל אני רוצה הרבה יותר מזה.
לפעמים זה פשוט מסתכל אותי,היא ילדה שכמעט הכל בינינו משותף.
אז חשבתי מה אני יכול לעשות,כי לשבת בחיבוק ידיים זה הדבר האחרון שאני חותר אליו.ובכן,חשבתי וחשבתי,ולבסוף רציתי לשתף אותכם בסוגייה:האם כדאי להתוודות כלפיה באהבתי ביום האחרון של השנה,כדי שיהיה לה את כל החופש לחשוב על זה?
אני חייב לשמוע את עצותיכם,כי מצד אחד זה יכול לסלול לי את הדרך על השטיח האדום,ומצד שני זה יכול להוביל אותי לכך שהיא בכלל לא תרצה לראות אותי.
היא לא ילדה סנובית,היא לא מתנשאת,היא ילדה טובה נחמדה ואדיבה.בטח יגידו לי פה:"תהיה גבר ותציע לה,מאקסימום תדע שניסית ויהיה לך בטחון לפעמים הבאות",אבל אני לא רוצה לאבד אותה,היא מתאימה לי כמו כפפה לי.
אשמח לשמוע עצותיכם.
תודה מראש,
רועי

ציטוט ההודעה