קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו תראו כמה בדיחות יש פה - הפצצה
    על ידי CrAzY_BoY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 01:01
  2. כמה בדיחות..
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 16:37
  3. כמה בדיחות (מקווה שלא מוכרות)
    על ידי יעל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:29
  4. כמה בדיחות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 22:54
  5. כמה בדיחות משו סופני
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 13:15
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כמה בדיחות :)

ברירת מחדל כמה בדיחות :)

איזה אתיופי וישראלי הולכים לדוג הם מחכים איזה שלוש שעות ולא יוצא להם כלום פתאום הם מרגישים משהו בחקה הם מושכים חזק ופתאום הם רואים דג ענקי אבל הבעיה שהו נתפס בשתיי החקות הם מתחילים לריב מכות רצח וצועקים זה שלייי זה שליי.. פתאום האתיופי אומר יש לי רעיון בוא נעשה התערבות בוא נזיין אחד את השני בתחת ומי שצועק הוא מפסיד את הדג הישראלי חושב ובסוף אני מסכים האתיופי אומר אני ראשון הוא מתחיל לזיין את הישראלי בתחת איזה שעתיים הישראלי מתעפק לא לצעוק ואז האתיופי אומר זהו אני לא יכול יותר... הישראלי אומר לו יאללה עכשיו תורי האתיופי עונה לא עזוב אותי אני בכלל לא רציתי את הדג....

רומני ישראלי ו ערבי הולכים בג'ונגל פתאום תופס אותם שבט אינדיאנים בא עלייהם הצ'יף ואומר להם אתם הולכים למות עכשיו אז הם מתחננים בפני הצ'יף שלא יהרוג אותם אז הצ'יף חושב לעצמו ובסוף עונה להם אם אתם לא רוצים למות כל אחד ממכם צריך לעשות 2 מסיומות הראשונה אתם צריכים למצוא 100 פירות ולהביא לפה.. ככה אחרי 3שעות כלום חוזרים אם 100 פירות הצ'יף אומר להם המסימה השנייה שלכם היא להכניס את כל 100 הפירות לתוח התחת ! הוא בא אל הרומני ואומר לו איזה פירות יש לך הוא עונה לו תותים הצ'יף מכניס לו 100 תותים לתחת ואז הוא יוצא לחופשי אז מגיע התור של הישראלי הוא שואל אותו איזה פירות יש לך הוא עונה לו דובדבנים הצ'ף מכניס לו 100 דובדבנים לתחת ואז הוא יוצא לחופשי ובסוף הוא בא אל הערבי ושאול אותו איזה פירות יש לך הערבי עונה לו הבטיחים...

3 זבובים נוכתים על חרה ומתחילים לאכול פתאום זבוב אחד תוקע גרפס אז הזבוב השני אומר לו מה אתה לא מתבייש אנחנו הוכלים פה...

3 זבובים עושים מסכמים ביינהם "אנחנו עכשיו נכנסים לגוף של האישה חיים שם שבוע וחוזרים לפה" 3 הזבובים עפים למכומות שונים בגוף של האישה ככה אחריי שבוע הם נפגשים הזבוב הראשון אומר אווו.. אווו הגוף של האישה כל כך מסריחחחח.. אז הם שואלים מה איפה ההיתה אז הוא עונה בבית השחי של... טוב הזבוב השני עונה אוו אוו הגוף של האישה כל כך צהוב אז הם השואליםמה איפה ההיתה אז הוא עונה להם באוזן של האישה... הזבוב השלישי אומר אתם לא יודעים מה קרה לי הם שואלים אותו ספר מה קרה הוא עונה להם היה שם משהו מאוד מוזר הוא נכנס יצא נכנס יצא ירק עליי וברח

תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לכל בעיה יש פיתרון ואם אין לה פיתרון היא לא בעיה

:נעול:

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,588 | הודעות: 8,151,170 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect