תיראו, אני בחדר כושר שבועיים מתחילת הלימודים עד עכשיו. בכיתה ח' (שנה שעברה) הייתי מטר 68-69, ובאמצע החופש הגדול איכשהו גבהתי למטר 72. קיצר היום אני מטר 76 ולא יודע.. אני מרגיש שמאז אני בחדר כושר אני לא גובהה.. וחבר שלי שהוא בערך בגובה שלי או קצת יותר גם לא גבה מאז.. אז קיצר אני ממש מפחד שבגלל החדר כושר אני לא גובה, ורק בשבועות הראשונים הרמתי סתם מישקולות של 4 קילו בעמידה, ואמרו לי מי שמרים מישקולות בעמידה זה יכול ליפגוע בגדילה. קיצר הפסקתי ואני עושה הכול בישיבה.. ואני לא ממש מרים מישקולות הרבה.. קיצר אני רוצה לדעת אם חדר כושר פוגע בגדילה?! כי אחד אמר לי שאם מרימים דברים כבדים זה מה שגורים לפגיעה.. אבל לא יודע.. ותיראו בגנים זה ככה:
אבא שלי מטר 75-76 אם שלי מאוד נמוכה מטר 57.. אבל סבא של אמא שלי היה ממש גבוה ובני דודים של אמא שלי מאוד גבוהים (85 ומעלה) וגם דודים שלה.. ואני לא יודע אם אני ממש אוכל טוב.. אני אוכל בבוקר כל יום קוטג', אני אוכל הרבה בננות ולעיתים קצת תפוחים.. אממ בערב זה שווארמה חח.. אני יודע שלא ברי אבל אמרו שיש חלבונים אבל לא בגלל זה, בגלל שזה טעים..
טוב ותיראו אני בן 15 ואני בכיתה ט' ואני מטר 76 ושוקל 75 לפעמים 76 לפעמים 77.. ושקלתי אפילו 73.. אבל עליתי.. טוב קיצר לא משנה.. תמליצו על הדברים החיוניים שעוזרים לגדילה ולתזונה נכונה.. על תישלחו אתרים או משהו, סתם תגידו לי מה לאכול בבוקר, בצוהריים, בערב.. ותגידו לי לאכול או לעשות דברים שעוזרים לך ליגבוה. תודה לעוזרים!

ציטוט ההודעה