אני יודע שכבר שאלתי מישהו על זה (נראה לי משה)
אבל נכון אחד המזונות שאוכלים הכי הרבה בתקופת החדר כושר זה חזה עוף?
אז איך אתם מכינים את החזה עוף שלכם? יוצא לי בטעם של סוליה
אני מכין:
חותך בצל, שם במחבת, הבצל ניהיה זהוב כזה, שם חזה עוף עם מלח פלפל ותבלין לעוף, מחכה שיהיה מוכן, ווואלה הסוליה מוכנה...
אני בחיטוב (עוד 5 קילו מזדיינים), אז אני לא יכול לשים את כל הדברים הטעימים על החזה עוף
תודה לעוזרים, ואם היה אסור לי לפתוח את האשכול הזה אז אני מצטער ותנעלו




ציטוט ההודעה



