אין דבר כזה חבר לדעתי תמיד הוא ידפוק לא משנה מתי מה קרה איך איפה
חבר זה דבר חרא אי אפשר לסמוך עליו בגרוש תמיד הוא ידפוק אותך לא משנה מתי
אין דבר כזה חבר
מניסיון
מה אתם אומרים על זה?
אין דבר כזה חבר לדעתי תמיד הוא ידפוק לא משנה מתי מה קרה איך איפה
חבר זה דבר חרא אי אפשר לסמוך עליו בגרוש תמיד הוא ידפוק אותך לא משנה מתי
אין דבר כזה חבר
מניסיון
מה אתם אומרים על זה?
נערך לאחרונה על ידי שלומי.; 18-06-2009 בשעה 22:54.
|
|
כל מילה כואבת לי שאני קורא את זה כי אני יודע שזה נכון.
עם הזמן לומדים להתעלם מהחסרונות ולהסתכל רק על היתרונות .
בטח שיש חברים אמיתיים.חוצמזה אין דבר כזה בנאדם שלא עשה מעשה רע בחיים שלו, אם חבר עשה לך משהו רע, תלמד להבליג וזהו. לא צריך סתם לשלול,אתה יוצא המופסד בסופו של דבר ><
אם אתה אמר שחברים שלך דופקים אותך בכל הזדמנות אתה כנראה לא יודע לבחור חברים..
ואללה לא נכון מה שאתה אומר אחי ונאי יגיד לך למה נתחיל באיזה בזה שלפי סטטיסטיקה :אדם אחד מתוך חמישה זכה בחבר אמת אחי ..יצא שאני אחד מתוך החמישה האלה
ותאמין לי הבחור הציל לי תחיים שהיה לי קשה וההפך ולא בגלל אינטרס אחי ..בקיצור אחי זה חבר שיודע עלי הכל ואני עליו ויש מה לדעת ...דברים שאחרים לא יודעים אפילו האנשים הקרובים עלי(משפחה)חבר שכשכואב לי כואב לו וההפך חבר שכשרואה שהוא לא רואה אתי איזה יורת מ 4 שעות הוא מתחיל לדאוג ומתקשרי חבר אמת חבר שלא מעניין אותו בחורות כסף וכל השטויות והוא זורק אחת אחת בגללי וההפך חבר תומך חבר סוד אחי בקיצור אדם שהוא חשוב לי אם לא יותר מאח שלי ...ונאי רואה בו משפחה
בקיצור אחי יש דפקנים וזה רק עניין של זמן עד שאתה חווה את זה על הבשר שלך מאחד אחד מהם אבל יש גם את החברים אחי שאותם קשה למצוא (ורואים את זה בחיים האימתיים שכל אחד שתשאל אותו יגיד לך אןי כזה דבר ובצדק!!) אבל ברגע שאתה מוצא אדם כזה אתה מבין מהיא משמעות של חברות
וכן זה קיטשי אלב מילה מילה בסלע אחי
נ.ב. חולה עליך איש שייטת !!!!ברוך ה' לפני כמה שבועות מצאתי את האדם השני שאני יכול לקרוא לו חבר..איזה חבר, אח !!!אתה אח שלי איש צפרדע חולה עליך אחי אין לך מושג כמה אני מודה לאלוקים שהכיר בנינו אחי אנשים כמוך מוצאים רק במילניום כמוך וכמו הטייס ^^
חחח..
בוא נגיד לדוגמא, יש לי חבר טוב חבר ילדות .
ידענו אחד על השני סודות הכל, אנחנו חופשיים.
ותמיד שאנחנו רבים כזה על שטויות אחי, הוא פותח הכל ואני לא פותח מילה עליו ..
אתה מדבר על חברים חארות,כאלה שברגע שאפשר לנצל אותך לטובתם האישים הם יעשו את זה ממש מהר בלי לחשוב יותר מידי..
מכל החברים שלי יש לי רק חבר אחד שאני יודע ובטוח בעצמי שלא ינסה לנצל אותי בכלל,ובנינו,הוא לא פראייר...
חבר אמיתי קשה למצוא וכשאתה מוצא אל תעזוב...
נכון מאוד שיש חברים שהם בני זונות
היה לי חבר הכי טוב כל החטיבה והתיכון ובסוף הוא דפק אותי ויצא בן זונה בצורה שלא תיאמן
אבל יש לי גם חברים שאני אחטוף כדור בשבילם והם בשבילי, הוכיחו את עצמם בהרבה הרבה מקרים
אנשים שאני יכול להתקשר אליהם ב4 בבוקר יבואו עם האוטו לאסוף אותי רק כדי לדבר,
חבר טוב זה יקר המציאות, אבל לא בלתי אפשרי להשיג.
ואתה יודע מה אחי, עדיף באמת 4-5 חברים טובים בצורה יוצאת מן הכלל מאשר 30 חבר'ה חרא
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אתה לא בדיוק צודק
יש לי חבר טוב שדפק אותי מלא פעמים והפקיר אבל תמיד שיש לי בעיה הוא לצידי
ואני לא חבר טוב טוב שלו כמו שהינו ואני לא מבקש ת'עזרה שלו כשאני מסתבך
הוא בא אליי לבד ונותן בלי שאני מבקש כי הוא יודע שהוא יצא ילד מאנייק
והוא לא יכול להודות בזה אז הוא מנסה לכפר על המעשים שלו
חברי אמת הם לא רק חברי סוד זה נכלל אבל לא כולל את כל העניין
וכמו שאמר סנופקין חבר אמת זה לא אחד שיפתח עליך פה ברגע שיכול ויספר את כל הסודות שלך "כאלה שברגע שאפשר לנצל אותך לטובתם האישים הם יעשו את זה ממש מהר"
ודרך אגב חבר ילדות זה לא חבר אמת המון אנשים טועים בזה , הנה סתם דוגמה : יש לי חבר ילדות שאני מכיר אותו כבר 17שנה ואני חיי 18 מגיל שנה אנחנו ביחד ..ובכל פעם שיכל לדפוק אותי הוא דפק למרות שהגנתי ונילחמתי עליו בשיניים בכל סיטואציה שהיה צריך אותי שם להפך מהחבר אמת שלי שאותו אני מכיר מכיתה ח' שזה היום חמש שנים ופעם אחת פעם אחת הוא לא דפק תמיד היה יד תומכת תמיד בא ועזר (וזה לא חד צדדי כמובן שאני מביא מעצמי הכל בדיוק כמוהוואפילו יותר) זה חבר אמת אחד שמביא לך מעצמו הכל ואתה נותן לו הכל מעצמך בלי אינטרסים שקרים ורמאויות ...
ובורך ה' יצא לי להכיר עוד איזה אחד שפיץ לפני כמה שבועות שהתברר גם כאחד האנשים שמוצאים רק במילניום אם אתה ורהא את זה חאי תדע שניא חולה עליך אחי!!! )
נערך לאחרונה על ידי keddan; 19-06-2009 בשעה 01:23.
צודק ב100% אין כזה דבר חבר טוב!!
פעם חשבתי שיש לי חבר \ חברים טובים אבל היום אני כאילו לא סומך על אף אחד כמו שפעם הרגשתי
אין את ההרגשה של הביטחון שאתה יכול להרגיש ולהגיד אין מצב שהוא לא ידפוק אותי
שמע כמו שאמרתי היום זה קשה כי יכולים לדפוק אותך בככה ובנינו בשביל מה? בשביל בחורה בשביל קצת כסף או סתם בשביל הקטע/שאר החבר'ה ..ההרגשה הזאת מוצדקת ואין לך מושג כמה ,אבל שוב שזה יגיע זה יגיע אתה תבטח בו וגם אם יגידו לך שמע אתה מוכן לשים תחיים שלך בידיים שלו גם אז אתה תבטח בו ותגיד כן
אחד כזה שתכיר מההתחלה אתה תקלוט שהוא שונה אחי אתה תראה את זה בעיינים ושאני אומר תכיר זה לא אחד שתבוא תכיר ואם הזמן אתה תקלוט אני יכל לבטוח בו ..(אלב אל תשלול גם זה יכול לקרות .רוב הסיכויים שלא כי אם מההתחלה לא התחברת אליו זה יהיה דיי קשה )...אתם תכיר ישר אתה תקלוט זה אחלה בן אדם בשיחה אחת של עשר או 20 דקות אתה תוכל אפילו לחתום על זה !!
ואללה אחי מקווה שתמצא איזה אחד שתוכל לבטוח בו אחי !! שתמצא חבר אמת