קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-04-2012, 19:11
  2. נפקדות עריקות והשתמטות הסברים וענישה !
    על ידי Mr. Ingidao בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 14:34
  3. [עזרה] פרופיל 21 עריקות ..
    על ידי benben96 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-03-2011, 08:13
  4. שאלה בקשר לנפקדות/ עריקות?
    על ידי pigi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-12-2008, 17:35
  5. עריקות/נפקדות - סטי"לים חיל הים...
    על ידי galgal18 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 00:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

עריקות

משתמש מכור האוואטר של xXtamirXx
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    143
    משפט מחץ
    Winner Winner Chicken Dinner

ברירת מחדל עריקות

שלום לכולם.

חבר שלי התגייס לפני כ4-5 חודשים (לא זוכר בדיוק), הוא עשה טירונות 02 + קורס של חודש (לא יודע מה בדיוק).
    הוא הגיע ליחידה שלו ומשם שלחו אותו לקורס. הוא סיים את הקורס עם פזם של 3 וחצי חודשים בערך אם הבנתי אותו נכון.

כשהוא חזר ליחידה הוא לא יכל להשאר שם ממלא בחינות (רפואיות, חברתיות וגם תפקיד חרא - הרפואיות לא הוציאו אותו משם גם לפי שדעתי שהוא צודק אבל לא משנה עכשיו)..

הוא לקח את הרגליים והלך משם והוא נמצא בבית כחודשיים כבר.

אני לא יודע מה הוא עושה בבית אבל אני מבין שהוא משועמם ואין לו כל כך מה לעשות. המפקד בא אליו, דרגה בכירה של הבסיס באה אליו גם והוא נשאר עדיין בבית, לא הצליחו לשכנע אותו לחזור.

ביררתי לו כל מיני בירורים ומצאתי שזה אפשרי שהוא יהיה עריק גם יותר מחצי שנה והוא לא רוצה את זה, הוא רוצה שיבואו לקחת אותו כבר עכשיו והוא לא יודע איך לעשות את זה כדי לא לבזבז לו זמן מיותר..

הוא גר ברמת גן והוא כל יום ראשון צריך לחזור קרוב לסוריה שם בצפון באיזה חור, הוא רוצה לעבור למרכז.

מה הוא יכול לעשות? להסגיר את עצמו למשטרה צבאית? (מה היתרונות ומה החסרונות בהסגרה עצמית?) לחזור לבסיס הוא לא יחזור כי זה גם סוג של חור הוא אומר לי.. הוא רוצה כבר להכנס לכלא ולראות מה הולך שם כדי לראות אם זה יסתדר לו דרך הכלא.

מה אתם מייצעים לו? תגידו לי ואני אסביר לו בפשטות כמה שיותר אפשרי. תודה לכל העוזרים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

חבר שלך חיי בסרט עצבני!!
    להכנס לכלא לראות מה הולך שם כדי לראות אם זה יסתדר לו דרך הכלא?

חבר שלך נפקד ולפי מה שאתה אומר אפילו עריק.
    במוקדם או במאוחר הוא יבוא בפני שופט שישפוט אותו לתקופת מאסר באחד מבתי הכלא הצבאיים.
    במוקדם אם הוא חוזר על דעת עצמו מה שיקל עליו מבחינת בית המשפט.
    במאוחר עד שלוכדי עריקים יבואו לקטוף אותו מהבית בצורה לא נעימה בכלל ואז השופט רק יחמיר איתו בגלל שצה"ל השקיע משאבים גם בהחזרת החייל.

אני מייעץ לחבר העבריין שלך שיתקשר למפקד שלו וישאל אותו מה עושים.
    המפקד שלו יגיד לו שהוא יחזור אליו עוד מעט כי צריך לברר דרך השלישות מה עושים כי הוא נפלט מהיחידה במקרה של עריקות.

אני מאוד ממליץ לו שיארגן ציוד ויסע לבסיס.

הצבא זאת מערכת אכזרית, במקום להיות אכזריים לאוייבים שלנו אנחנו אכזריים לחיילים שלנו

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

איך ניהיה אכזריים לאויבים שלנו אם כל אחד מהחיילים שלנו ירצה לשרת 20 דקות מהבית באוטובוס כדי לאכול את הקוסקוס של אמא ב3 בצהרים?

זה צבא. אם הייתה לו סיבה מוצדקת ולא קטע של פינוק הוא היה יוצא מהיחידה הזאת ועובר קרוב לבית.
    אם כל אחד יקבל את מה שהוא רוצה כי הוא רוצה להעביר את ה3 שנים שלו ככה ולא אחרת, אנחנו לא נגיע לשום
    מקום.

כל העניין הזה של לפתור את הבעיות ע"י הצבת אולטימטום "אני לא חוזר" זה מפגר. אתה לא עושה בעיות למפקד שלך (חוץ מהבאסה שבחובה לסוע אליך הביתה ולשכנע אותך לחזור, שגם זה לא תמיד באסה לי יצא לצאת הביתה בפנאן באמצע השבוע בשביל להגיד לחייל שזה לא שווה ושיחזור), אתה עושה בעיות לעצמך. תוקע לעצמך עוד חודשים לשירות. ולמה? במקום זה, הוא היה יכול להגיש בקשות, לדבר עם המפקדים עד שהוא מגיע למפקד מספיק בכיר ולהסביר את הסיטואציה שלו, להגיד שיש לו בעיות חברתיות, שהוא לא מסתדר עם האנשים בבסיס, שהוא מרגיש שהוא לא ממצה את עצמו בתפקיד שהוא עושה, וכו וכו..

לפי דעתי יגידו לו "תמשיך תמשיך יא צעיר ותפסיק להתפנק", כי זה בדיוק מה שהוא עושה. מאיפה הוא יודע איך יהיה לו בבסיס הוא היה שם בול חודש.

ובנוגע לשאלה שלך, הדרך הכי מהירה היא פשוט להגיע לבסיס.
    יגישו לו תלונה ביד ויגידו לו ללכת להשפט, יכול להיות שהוא יקבל כלא, יכול להיות
    שיוותרו לו ויתנו לו ריתוק. כל זמן נוסף שהוא בבית מהווה סיבה לדפוק אותו עוד יותר,
    אני לא רואה למה במקום לנצל את הזמן הזה שהוא היה בבית כדי לעבור מקום הוא בורח
    ונהיה נפקד.. החלטה מטומטמת..
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 02-03-2010 בשעה 23:16.

יש המון המון מקרים שבהם חיילים לא יכולים לעשות משהו מסיבה מוצדקת ואפילו מוצדקת מאוד ולא מוותרים להם, ואל תגיד לי מיעוט או צירוף מקרים, כי יש המון מקרים כאלה...

משתמש משקיע האוואטר של Wake Up
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת!

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    איך ניהיה אכזריים לאויבים שלנו אם כל אחד מהחיילים שלנו ירצה לשרת 20 דקות מהבית באוטובוס כדי לאכול את הקוסקוס של אמא ב3 בצהרים?

זה צבא. אם הייתה לו סיבה מוצדקת ולא קטע של פינוק הוא היה יוצא מהיחידה הזאת ועובר קרוב לבית.
    אם כל אחד יקבל את מה שהוא רוצה כי הוא רוצה להעביר את ה3 שנים שלו ככה ולא אחרת, אנחנו לא נגיע לשום
    מקום.

כל העניין הזה של לפתור את הבעיות ע"י הצבת אולטימטום "אני לא חוזר" זה מפגר. אתה לא עושה בעיות למפקד שלך (חוץ מהבאסה שבחובה לסוע אליך הביתה ולשכנע אותך לחזור, שגם זה לא תמיד באסה לי יצא לצאת הביתה בפנאן באמצע השבוע בשביל להגיד לחייל שזה לא שווה ושיחזור), אתה עושה בעיות לעצמך. תוקע לעצמך עוד חודשים לשירות. ולמה? במקום זה, הוא היה יכול להגיש בקשות, לדבר עם המפקדים עד שהוא מגיע למפקד מספיק בכיר ולהסביר את הסיטואציה שלו, להגיד שיש לו בעיות חברתיות, שהוא לא מסתדר עם האנשים בבסיס, שהוא מרגיש שהוא לא ממצה את עצמו בתפקיד שהוא עושה, וכו וכו..

לפי דעתי יגידו לו "תמשיך תמשיך יא צעיר ותפסיק להתפנק", כי זה בדיוק מה שהוא עושה. מאיפה הוא יודע איך יהיה לו בבסיס הוא היה שם בול חודש.

ובנוגע לשאלה שלך, הדרך הכי מהירה היא פשוט להגיע לבסיס.
    יגישו לו תלונה ביד ויגידו לו ללכת להשפט, יכול להיות שהוא יקבל כלא, יכול להיות
    שיוותרו לו ויתנו לו ריתוק. כל זמן נוסף שהוא בבית מהווה סיבה לדפוק אותו עוד יותר,
    אני לא רואה למה במקום לנצל את הזמן הזה שהוא היה בבית כדי לעבור מקום הוא בורח
    ונהיה נפקד.. החלטה מטומטמת..
    מחזק את דברייך, תן שלוש שנים למדינה!!! ותן אותם כמו שצריך

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה לא מבין אותי כל כך Wake up
    אני לא חושב שיש משהו רע בלרצות לשרת קרוב לבית, או לבקש לעבור אם יש סיבה,
    אני פשוט חושב שהדרך של ללכת ראש בראש עם המערכת זו דרך מפגרת.
    בעיקר שכל החברה ישתחררו והוא יתקע בדפוק שלו וירגיש הכי אהבל שיש.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,487 | הודעות: 8,206,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect