נכתב במקור על ידי
TheNuts
איך ניהיה אכזריים לאויבים שלנו אם כל אחד מהחיילים שלנו ירצה לשרת 20 דקות מהבית באוטובוס כדי לאכול את הקוסקוס של אמא ב3 בצהרים?
זה צבא. אם הייתה לו סיבה מוצדקת ולא קטע של פינוק הוא היה יוצא מהיחידה הזאת ועובר קרוב לבית.
אם כל אחד יקבל את מה שהוא רוצה כי הוא רוצה להעביר את ה3 שנים שלו ככה ולא אחרת, אנחנו לא נגיע לשום
מקום.
כל העניין הזה של לפתור את הבעיות ע"י הצבת אולטימטום "אני לא חוזר" זה מפגר. אתה לא עושה בעיות למפקד שלך (חוץ מהבאסה שבחובה לסוע אליך הביתה ולשכנע אותך לחזור, שגם זה לא תמיד באסה לי יצא לצאת הביתה בפנאן באמצע השבוע בשביל להגיד לחייל שזה לא שווה ושיחזור), אתה עושה בעיות לעצמך. תוקע לעצמך עוד חודשים לשירות. ולמה? במקום זה, הוא היה יכול להגיש בקשות, לדבר עם המפקדים עד שהוא מגיע למפקד מספיק בכיר ולהסביר את הסיטואציה שלו, להגיד שיש לו בעיות חברתיות, שהוא לא מסתדר עם האנשים בבסיס, שהוא מרגיש שהוא לא ממצה את עצמו בתפקיד שהוא עושה, וכו וכו..
לפי דעתי יגידו לו "תמשיך תמשיך יא צעיר ותפסיק להתפנק", כי זה בדיוק מה שהוא עושה. מאיפה הוא יודע איך יהיה לו בבסיס הוא היה שם בול חודש.
ובנוגע לשאלה שלך, הדרך הכי מהירה היא פשוט להגיע לבסיס.
יגישו לו תלונה ביד ויגידו לו ללכת להשפט, יכול להיות שהוא יקבל כלא, יכול להיות
שיוותרו לו ויתנו לו ריתוק. כל זמן נוסף שהוא בבית מהווה סיבה לדפוק אותו עוד יותר,
אני לא רואה למה במקום לנצל את הזמן הזה שהוא היה בבית כדי לעבור מקום הוא בורח
ונהיה נפקד.. החלטה מטומטמת..