כולנו מכירים את הבחורות האלו ,שפשוט נותנות לך הרגשה שאתה בחיים לא תצליח איתן,שהן טובות מידי בשבילך,בדרך כלל הבחורות האלו עושות את זה בעזרת התנהגות ביצ'ית ,בדרך כלל היחס שלה הוא רע ובדרך כלל זה גם פוגע בכל שאר הסטים האחרים שאתה מנסה לפתוח כי כל הוייב שלך יותר.
אז איך מתמודדים עם בחורות כאלו ? קודם נלמד על 2 סוגים שונים של התנהגות ביצ'ית.
יש 2 מצבים של ביצי'יות :
המצב הראשון הוא ביצ'ית ששולחת לך הרבה נגים "אני לא נמשכת אליך בכלל" "למה מי אתה" "אני לא מכירה אותך" "אתה לא ברמה שלי ילדון" ועוד ...
המצב השני הוא ביצ'ית שקרירה אליך,פשוט אדישה,לא מראה שום התעניינות ,אתה יכול לנסות לשאול שאלות,לפתח שיחה...אבל כלום,היא עונה לך ב "טוב" "משתגיד" "אתה לא רואה שאני עסוקה ? "
יש דרך התמודדות עם כל מצב:
1.מצב ראשון שבו הבחורה שולחת לך נגים כמו "אתה לא ברמה שלי" "אנחנו בכלל לא מכירים" "אתה לא מתאים לי".
דרך ההתמודדות האישית שלי היא C&F בתוספת התעלמות מהנג ובתוספת נג משלך.
דוגמא:
אתה : "את נראית לי חמודה,בואי נשב ליד המזרקה ונכיר כי אני יודע שגם אני מוצא חן בעינייך עם כל המבטים האלו ששלחת לי"
היא: "למה מי אתה חושב שאתה בכלל ? "
אתה : "טוב...אני מבין שיש לך פחד ממזרקות ,זה מראה על חוסר ביטחון עצמי ...אבל ניהיה נחמד,אני אתן לך לשבת איתי בבית קפה."
היא : "בלה בלה בלה יש לי ביטחון עצמי בלה בלה בלה מי מפחד בכלל ממזרקות"
אתה : " זה בסדר להכחיש ,אז את באה ? "
2. מצב שני שהוא הרבה יותר פשוט,הבחורה מתעלמת ממך.
דרך התתמודדות שלי היא פשוט לתת נגים חזקים ביותר,כמו שאתה נותן ל HB 9 -10
דוגמא:
אתה : "את נראית לי חמודה,בואי נשב ליד המזרקה ונכיר כי אני יודע שגם אני מוצא חן בעינייך עם כל המבטים האלו ששלחת לי"
היא : "משתגיד..." ומפנה את הגוף ממך ,נותנת לך שפת גוף יבשה.
אתה : "ואו אף פעם עוד לא ראיתי מישהי שמפחדת מבחורים שווים שמתחילים איתה,את הראשונה שלי "
היא : " בלה בלה בלה מי מפחד ממך בכלל בלה בלה בלה אתה לא שווה "
אתה : "אוקיי תוכיחי לי,בואי נשב ליד המזרקה ונראה אם את לא מפחדת,מעשים שווים יותר ממילים"
3.להתעלם וללכת ממנה,יכול להיות הרבה מאוד דברים (היא סנובית ברמה כזו שבכלל לא תרצה אותה\אין לה כוח שיתחילו איתה כרגע\התחילו איתה 20 אפסים לפניך והיא כבר מותשת\יש לה חבר\עבר עליה יום רע ...) שלא תלויים בכם ולכן כמעט ולא משנה כמה תנסו,העסק לא יילך.
חשוב מאוד לנסות לפתח שיחה שיחה במשך כמה דקות לפני שפורשים.
אם בכל זאת החלטתם לצאת מהסט,עצמו עיניים ודמיינו את עצמכם ניגשים לאותה בחורה,הבחורה צוחקת,אתה ממשיך לדבר ,היא מזמינה אותך לשבת איתה ונוגעת בך ,מהר מאוד אתם הולכים הצידה ומתנשקים .
אחרי שדמיינת את זה אתה תרגיש הרבה יותר טוב ואם עשית את זה כמו שריך,גם הוייב יחזור מהר מאוד.
בהצלחה =]

ציטוט ההודעה