ראיתי שמישהו דיבר פה על תוספי מזון
אז כדי שאנשים ידעו על מה מדברים ואת האמת על תוספי המזון שיקראו את המאמר
הפעם אני לא שם מוסתר....לבקשתו של גנגסטה שיט
אז תקראו ותבינו מה זה תוספי מזון:
קימת הגזמה רבה בתעשייה זו חברות מנפחות את האמת בקשר למוצרים שהן משווקות, רוב התוספות הן
בזבוז של כסף, אבל ישנם מספר מוצרים שבאמת יכולים לעזור לך -- אך ורק אם אתה נמצא בתוכנית
דיאטה ואימונים נכונה.
מילת המפתח היא תוספות, הן משלימות את הדיאטה ותוכנית האימונים הקיימת שלך, אם אתה לא מתאמן
ואוכל נכון אז הן לא יעזרו לך. אתה תבזבז את כספך לשווא! תוספות מזון אינן תחליף לתזונה ואימון נכונים.
התוספת מזון שהכי עזרה לי היא אבקת חלבון מי גבינה אותה הייתי מערבב עם הקורן פלקס וכך היו לי פחות
שתי ארוחות שאני צריך לדאוג להכין. וכמו כן הן עזרו לי להגיע לכמות החלבונים הדרושה לי ע"י אספקה
של חלבון מי-גבינה שהוא הטוב ביותר לבניית שרירים. הוא נחשב לחלבון הרבה יותר טוב מחלבון מבשר או
מעופות.
אם אתה רוצה להשלים את התוכנית של השלושה חודשים אתה חייב למצוא לך אבקת חלבון שאתה אוהב. רוב
האבקות בעלי ערך תזונתי זהה, מה שמשנה זה אם אתה אוהב את הטעם. למזלך ישנם סוגים רבים מאוד בשוק
ואתה יכול לבחור מבניהם.
בנוסף ראיתי תוצאות טובות עם קריאטין - Monohydrate enitaerC
אני מאמין שכדי להגיע לתוצאות מקסימליות קריאטין הוא חובה. הוא עובד. זאת הסיבה שזהו התוסף מזון
לספורטאים הנמכר ביותר בעולם.
הוכח שקריאטין מגדיל את הכוח והסיבולת של השריר, וכתוצאה מכך מאפשר לנו להרים משקלים כבדים
יותר , ובכך גורם להגדלת השריר, יש לו אפקט נוסף שגורם לשריר להראות גדול ומלא יותר.
חשוב מאוד להקפיד שהיו מספיק ויטמינים במזון שלנו ובמיוחד ויטמין C שעוזר לתקן את רקמות השרירים.
חובה להקפיד על שתייה רבה מאוד של מים, לפחות 10 כוסות ביום על מנת לעזור בפירוק החלבונים.
![]()

ציטוט ההודעה