קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ושוב זה חוזר - החיזבאללה מפגיז בצפון
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 23:58
  2. בצפר זיין חושבים הם צבא
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 22:47
  3. האלימות לא מפסיקה- ושוב מקרה בב"ש
    על ידי dj adir בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 00:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מ"זיין" ל AFC ושוב בנייה מחדש

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

ברירת מחדל מ"זיין" ל AFC ושוב בנייה מחדש

מנשמע
    רציתי לראות מה האנשים בפורום יגידו על זה,עם הרבה כוונה ליותר מתקדמים,עם יותר נסיו ןחיים גם(אהמ אהמ 18+ כנסו לפורום)

אז ככה,עברתי שינוי ענקי מהיסודי עד עכשיו.
    ביסודי התנשקתי כבר בכיתה ה',וסגרתי BJ בכיתה ו'.מי שרציתי ביסודי הייתי איתה,חגגתי על כל אחת,באמת מי שאני רוצה שלי.
    מהרגע שעברתי לחטיבת ביניים השתנתי לגמריי,כיתה ז' ח' בכלל לא סגרתי שום דבר,בט' התחלתי לצאת עם חבורה אחרת ששם היה לי יותר נוח,סגרתי פעם ב..אבל עדיין מעניין אותי מה אתם חושבים על הקטע שאיבדתי תבטחון לגמריי יעני יכלתי להתחיל עם בנות בכיתה ז' נגיד שזה הבדל עצום כשאתה ביסודי ודברים כאלה..

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מבין אותך לגמרי.

גמאני ביסודי הייתי הבנאדם הזה שכולם כולל כולם אהבו אותו (ה"מקובלים", הרגילים, החנונים), אין אחד שלא אהב אותי, אפילו המורים! בנות לא עניינו אותי תאמת בכלל, אבל אני זוכר שכולן היו כותבות לי ברכות בכל החגים, קונות לי מתנות, נדבקות לי לתחת..לא אהבתי את זה תאמת, הייתי יותר טיפוס של לעשות תשטויות של הגיל הזה שזה לזרוק נפצים לתוך חלונות ולברוח D:
    בנות עניינו לי תזרע שלא היה לי בביצה הימנית.

בחטיבה הפכתי לילד הכאפות של כולם שאתם סביר להניח מבינים לאן זה גרר..אולי כי עברתי עיר ובצפר חח

ובתיכון חזרתי לעצמי ורק המשכתי לעלות למעלה.

לדעתי זה משו של הגיל, הגיל של החטיבה הוא פשוט גיל דפוק כזה ולא קשור כי תכלס לרוב מי שהיה לו טוב בחטיבה הופך לסתם אפס בתיכון והלאה והאלה שמככבים בהמשך הם ה"חנונים" של החטיבה, הכרתי לא מעט אנשים כמוני וכמוך.

אה ולדעתי יש אצלי סיבה לזה, יכול להיות שהיא תדבר אליך ויכול להיות שפחות.

ביסודי שמתי זין על כל אחד ולא ראיתי אף אחד ממטר, עשיתי מה שבא לי, התנהגתי איך שבא לי בלי לשאול אף אחד ואף אחת, קיצר הבנאדם הכי לא מושפע בעולם.

בחטיבה, התחלתי להיות יותר "כמו כולם", התחלתי לנסות להתלבש כמו כולם (שזה גועל נפש, לא מבין איך שמתי תחרא הזה עלי), להתנהג כמו כולם וכו'..גרר אותי להיות ילד כאפות.

בתיכון התחלתי גם להיות כמו שאני ביסודי ושיניתי את המראה שלי לגמרי והתחלתי להתלבש איך שאני אוהב בצורה מיוחדת ולהתנהג איך שבא לי בלי לשים על אף אחד..וזה עבד. :]
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-11-2010 בשעה 19:20.

ביסודי היה לנו שתי חבורות "המקובלים" ו"הלא מקובלים".
    המקובלים היו 8 ילדים וכל השאר היו הלא מקובלים, אני הייתי כאילו המנהיג של המקובלים,
    היה לי 4 חברות שהם היו נחשבות הכי שוות בשכבה (עזוב את זה שהייתי אפס ולא עשיתי איתם כמעט כלום) הייתי מוביל, הילהבו ממני, חיקו אותי, פשוט מקובל.

הגעתי לחטיבה ושם גיליתי שיש אנשים חדשים, יותר דומיננטיים ממני, פיתאום גיליתי שיש יותר בנות שלא שמות עליי זין, וככה לאט לאט ניהייתי ילד כאפות שמסתובב עם המקובלים אבל חוטף מהם כאפות וירידות כל היום.
    ככה זה המשיך עד אמצע כיתה ט בערך, שהבנתי לבד בלי שידעתי כלום על הפיקאפ שאני לא כזה, שזה לא מגיע לי, והתחלתי לשים זין, זין על הכל, אבל עזוב זה כבר סיפור אחר איך שהישתנתי.

מה שאני אומר זה שבין יסודי לחטיבה לתיכון אין מה להשוות זה גילאים שונים, ביסודי אתה לא אותו בנאדם שאתה בחטיבה ביסודי אתה עדיין ילד קטן שלא מבין כלום, בחטיבה כנראה קרה לך כמו שקרה לי, הגיעו אנשים יותר דומיננטים ממך ויותר בנות שלא שמות עלייך זין וככה המצב ניהיה כזה.

מה שאני יכול להגיד לך זה פשוט שים זין! תכיר אנשים, תיהיה בולט, תיהיה עם ביטחון עצמי!!, אל תתן לאף אחד לידרוך עלייך, דבר עם בנות, פשוט תשתנה, תהפוך למה שאתה רוצה ליהיות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

עלק סגרתי BJ בכיתה ו' חחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מבין אותך לגמרי.

גמאני ביסודי הייתי הבנאדם הזה שכולם כולל כולם אהבו אותו (ה"מקובלים", הרגילים, החנונים), אין אחד שלא אהב אותי, אפילו המורים! בנות לא עניינו אותי תאמת בכלל, אבל אני זוכר שכולן היו כותבות לי ברכות בכל החגים, קונות לי מתנות, נדבקות לי לתחת..לא אהבתי את זה תאמת, הייתי יותר טיפוס של לעשות תשטויות של הגיל הזה שזה לזרוק נפצים לתוך חלונות ולברוח D:
    בנות עניינו לי תזרע שלא היה לי בביצה הימנית.

בחטיבה הפכתי לילד הכאפות של כולם שאתם סביר להניח מבינים לאן זה גרר..אולי כי עברתי עיר ובצפר חח

ובתיכון חזרתי לעצמי ורק המשכתי לעלות למעלה.

לדעתי זה משו של הגיל, הגיל של החטיבה הוא פשוט גיל דפוק כזה ולא קשור כי תכלס לרוב מי שהיה לו טוב בחטיבה הופך לסתם אפס בתיכון והלאה והאלה שמככבים בהמשך הם ה"חנונים" של החטיבה, הכרתי לא מעט אנשים כמוני וכמוך.

אה ולדעתי יש אצלי סיבה לזה, יכול להיות שהיא תדבר אליך ויכול להיות שפחות.

ביסודי שמתי זין על כל אחד ולא ראיתי אף אחד ממטר, עשיתי מה שבא לי, התנהגתי איך שבא לי בלי לשאול אף אחד ואף אחת, קיצר הבנאדם הכי לא מושפע בעולם.

בחטיבה, התחלתי להיות יותר "כמו כולם", התחלתי לנסות להתלבש כמו כולם (שזה גועל נפש, לא מבין איך שמתי תחרא הזה עלי), להתנהג כמו כולם וכו'..גרר אותי להיות ילד כאפות.

בתיכון התחלתי גם להיות כמו שאני ביסודי ושיניתי את המראה שלי לגמרי והתחלתי להתלבש איך שאני אוהב בצורה מיוחדת ולהתנהג איך שבא לי בלי לשים על אף אחד..וזה עבד. :]
    הייתי בערך כמוך..
    יעני ביסודי כל הבנות היו דלוקות עליי וכל אחת באמת עניינה לי תביצה וגם אני הייתי עושה נפצים ובלאגנים כאלה בקטנה של כיתה ו'
    בחטיבה איבדתי תביטחון כשראיתי את כל האנשים היותר דומיננטים ממני בדיוק כמו שרוי בתגובה למטה רשם.. והפכתי להיות חנון.. למרות שהשתלבתי פה ושם עם ילדים אבל התאמצתי מאוד..
    עד כיתה ט' בערך הייתי כזה ילד דפוק, כיתה ט' כשאני חושב על זה גם הייתי דפוק כי אני קולט כמה IOI's קיבלתי כי ממש התפתחתי בין ח' לט'.
    סוף ט' כבר ממש יוני ככה התחלתי ללמוד פיקאפ התחלתי מילד בלי מעגל חברתי בכלל אולי שני חברים שאתה יוצא להסתובב איתם אחרי כשכל אחד יורד על השני..
    היום המעגל החברתי שלי התפתח ברמות וההתקדמתי מכל בחינה בנוסף לזה שהתחלתי גם לסגור די הרבה

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    ביסודי היה לנו שתי חבורות "המקובלים" ו"הלא מקובלים".
    המקובלים היו 8 ילדים וכל השאר היו הלא מקובלים, אני הייתי כאילו המנהיג של המקובלים,
    היה לי 4 חברות שהם היו נחשבות הכי שוות בשכבה (עזוב את זה שהייתי אפס ולא עשיתי איתם כמעט כלום) הייתי מוביל, הילהבו ממני, חיקו אותי, פשוט מקובל.

הגעתי לחטיבה ושם גיליתי שיש אנשים חדשים, יותר דומיננטיים ממני, פיתאום גיליתי שיש יותר בנות שלא שמות עליי זין, וככה לאט לאט ניהייתי ילד כאפות שמסתובב עם המקובלים אבל חוטף מהם כאפות וירידות כל היום.
    ככה זה המשיך עד אמצע כיתה ט בערך, שהבנתי לבד בלי שידעתי כלום על הפיקאפ שאני לא כזה, שזה לא מגיע לי, והתחלתי לשים זין, זין על הכל, אבל עזוב זה כבר סיפור אחר איך שהישתנתי.

מה שאני אומר זה שבין יסודי לחטיבה לתיכון אין מה להשוות זה גילאים שונים, ביסודי אתה לא אותו בנאדם שאתה בחטיבה ביסודי אתה עדיין ילד קטן שלא מבין כלום, בחטיבה כנראה קרה לך כמו שקרה לי, הגיעו אנשים יותר דומיננטים ממך ויותר בנות שלא שמות עלייך זין וככה המצב ניהיה כזה.

מה שאני יכול להגיד לך זה פשוט שים זין! תכיר אנשים, תיהיה בולט, תיהיה עם ביטחון עצמי!!, אל תתן לאף אחד לידרוך עלייך, דבר עם בנות, פשוט תשתנה, תהפוך למה שאתה רוצה ליהיות.
    גם לי היה משהו דומה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

mir ממש לא מעניין אותי אם תאמין או לא אחיאתה יכול להמשיך לרדת על הרמה בפורום ופה ספאם ופה זה ולפתוח אשכולות אבל להישאר AFC חמוד.

תודה על התגובות=]

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חטיבה זה גיל מזוהם.
    שים יותר דאורדורנט ופתח את החלונות, גם בגדים מכובסים כל יום ו2 מקלחות לא יזיק.

הגוף שלך מפריש כל כך הרבה הורמונים ושטויות, שאין לך מושג כמה שזה מסריח. באמת החבר'ה של אחותי הקטנה מגיעים לפה הביתה לפעמים אני מרגיש שאני הולך להחנק. איך בנות יגיבו טוב לזה?

(וברצינות, החטיבה זה גיל שבנות שמות אותנו בכיס הקטן, זה משתפר אחרי שאתה מפסיק להיות בן 6 בגוף של בן 14 מתי שאתה מגיע לגילאי 16-17, אבל בנתיים, מספיק שתתנהג כאילו אתה מרגיש בנוח עם סיטואציות אינטימיות ליד בנות, והן יניחו שאתה יודע מה אתה עושה ויזרמו יותר, כי גם הן לא יודעות שום דבר מהחיים שלהן עדיין, הן פשוט יודעות יותר ממך.)

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי BuddahBar צפיה בהודעה
    mir ממש לא מעניין אותי אם תאמין או לא אחיאתה יכול להמשיך לרדת על הרמה בפורום ופה ספאם ופה זה ולפתוח אשכולות אבל להישאר AFC חמוד.

תודה על התגובות=]
    אחי הקטן בכיתה ו', והוא והחברים שלו עוד מתלהבים מלנשק בנות בלחי. אז מציצה?
    בכל מקרה, שיהיה לך בכיף אחי
    בהצלחה בהמשך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

יש כאלה ויש כאלה,הייתי עם מישהי ביסודי חודשיים ולא התנשקנו,לא משנה מה לא הייתה מוכנה לזה..חח
    ברור שמי שעשתה את זה הוסיפה קצת,בכל זאת BJ בבכיתה ו'...צריך להיות קצת אממ פתוחה חח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

חחחחחחח איך אתם מתלהבים פה עם "אני שכבתי בכיתה ו, התנשקתי בכיתה ה".. גם אני התנשקתי ושכבתי ביסודי (ואני עדין כשאני אומר את זה.. כי האמת לגבי בהרבה יותר מפחידה) אבל ביסודי ובחטיבה זה לא נחשב לדעתי, היו לי שבע "קשרים רציניים" ביסודי.. (הייתה לי חברה שנה וחצי ביסודי.. זה אומר משהו?) אבל זה בולשיט לדעתי, לא משנה אם אתה מזיין או מתנשק (פעם ראשונה שהתנשקתי הייתה בכיתה ד'... so what?), לא משנה אם יש לך קשר רציני ביסודי, לדעתי בגילאים האלה לא צריך להתייחס לכל הסיפור ברצינות, אני אפילו זוכר איך החברים שלי צחקו עלי שכל הזמן הייתי בסביבתן של בנות, הם חשבו שאני מוזר.
    גם בגיל 16 לדעתי זה לא מספיק רציני, לפחות לא בשביל ללמוד את כל תורת הפיתוי, אם אתם לא בני 18+ אתם לא צריכים לקחת את כל הנושא ברצינות! תהנו, תזרמו, אם יש סקס סבבה, אם לא גם סבבה...
    בגיל 18+ תתחילו להיות מודאגים ולגשת לכל דבר שזז בשביל להשיג סקס או זוגיות.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-11-2010 בשעה 19:09.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect