http://news.walla.co.il/?w=//812313
בואו נקווה שלא יהיו פצועים בין אנשינו
נמאס כבר , למה אי אפשר לחיות בלי מלחמה?!הגיע הזמן שצה"ל יטפל בחיזבאללה פעם אחת ולתמיד.
בשביל מה כל הנשק הכי משוכלל בעולם שיש לישראל אם היא לא יכולה לרסק את החיזבאללה ?נמאס.
http://news.walla.co.il/?w=//812313
בואו נקווה שלא יהיו פצועים בין אנשינו
נמאס כבר , למה אי אפשר לחיות בלי מלחמה?!הגיע הזמן שצה"ל יטפל בחיזבאללה פעם אחת ולתמיד.
בשביל מה כל הנשק הכי משוכלל בעולם שיש לישראל אם היא לא יכולה לרסק את החיזבאללה ?נמאס.
|
|
אח שלי שם ):
בגבול לבנון
לא יודע למה לעעזזאל לוקחים אותם לשמה הוא לא קרבי או משו
עריכה:
אה עכשיו אמא שלי התקשרה ושאלתי אותה אם הוא שם והיא אמרה לא בטוח היא אמרה שהם בכוננת ב' ויכולים להקפיץ אותם לשם הביאו להם נשק וקסדות וכל זה
אמן שיפלו רק על מרוקאים :]
לך תמות אמן יפלו עליך יא מניאק גזעןנכתב במקור על ידי Yan
נכתב במקור על ידי Yan
יאן איך היה כייף שלא היית פה יחתיכת גיזען אמן שכל הרוסים יחטפו קסאמים אותו דבר...
צה"ל יכול להוריד את החיזבאללה
מן הסתם
אבל אי אפשר להחליט פתאום
" יאללה בואו נהרוג 10,000 איש "
גם אם הם מחבלים.
כי אי אפשר להרוג אנשים לפני שהם עשו משהו.
שונא ערבים ואת יאן
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
מה אתם רוצים שצה"ל יקרע את החיזבאללה ואז כל מדינות ערב יבואו עלינו עם נשק כימי ויפוצצו אותנו? זה לא כ"כ פשוט... צריך את האישור של ארה"ב וארצות ערב כמה שנשמע בדיחה לצערנו זאת האמת
חחחח כי אי אפשר להרוג אנשים לפני שהם "עשו" משו...חחחחח בוא נחכה עד שהם יהרוגו פה אנשים ואז נהרוג אותם אה?? אנחנו אמורים להשמיד את האוייבים שלנווו לפני שהם יעשו לנו משו!!! כבר כולם פה יודעים שזאת המטרה שלהם להרוג את כולנו!!! אז בשביל מה לחכות??? צריך לחסל אותם לפני שהם יעשו לנו משוווווונכתב במקור על ידי v33t
"הקם להורגך השכם להורגו"
צה"ל לא יכל פתאום לחסל יותר מ10 אלף איש הם טרוריסטים אנחנו לא
יאן כלול בקבוצת הערבים =\ איך יכולת לשכוח?!נכתב במקור על ידי PerfectioN
יאן אתה ממש גזען מגעיל...גם אם אתה חושב ככה תשמור את הדעות הגזעניות והמיושנות שלך לעצמך! או לחברים שלך(כן יש כזה מושג!)
איזה חברים? :wtf:נכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4
באמא שלי אתה ילד כזה אפס גזען מסריחחח !!!נכתב במקור על ידי Yan
>:o>:o>:o
ובאמת, נמאסו כבר כול החיזבאלה האלו רבאקק ?!
מקווה שאין פצועים![]()
אין תקציב לחתימה