נכתב במקור על ידי
roy444
ביסודי היה לנו שתי חבורות "המקובלים" ו"הלא מקובלים".
המקובלים היו 8 ילדים וכל השאר היו הלא מקובלים, אני הייתי כאילו המנהיג של המקובלים,
היה לי 4 חברות שהם היו נחשבות הכי שוות בשכבה (עזוב את זה שהייתי אפס ולא עשיתי איתם כמעט כלום) הייתי מוביל, הילהבו ממני, חיקו אותי, פשוט מקובל.
הגעתי לחטיבה ושם גיליתי שיש אנשים חדשים, יותר דומיננטיים ממני, פיתאום גיליתי שיש יותר בנות שלא שמות עליי זין, וככה לאט לאט ניהייתי ילד כאפות שמסתובב עם המקובלים אבל חוטף מהם כאפות וירידות כל היום.
ככה זה המשיך עד אמצע כיתה ט בערך, שהבנתי לבד בלי שידעתי כלום על הפיקאפ שאני לא כזה, שזה לא מגיע לי, והתחלתי לשים זין, זין על הכל, אבל עזוב זה כבר סיפור אחר איך שהישתנתי.
מה שאני אומר זה שבין יסודי לחטיבה לתיכון אין מה להשוות זה גילאים שונים, ביסודי אתה לא אותו בנאדם שאתה בחטיבה ביסודי אתה עדיין ילד קטן שלא מבין כלום, בחטיבה כנראה קרה לך כמו שקרה לי, הגיעו אנשים יותר דומיננטים ממך ויותר בנות שלא שמות עלייך זין וככה המצב ניהיה כזה.
מה שאני יכול להגיד לך זה פשוט שים זין! תכיר אנשים, תיהיה בולט, תיהיה עם ביטחון עצמי!!, אל תתן לאף אחד לידרוך עלייך, דבר עם בנות, פשוט תשתנה, תהפוך למה שאתה רוצה ליהיות.