המחשב שלי תומך ב-64 ביט
השאלה היא מה ההבדל
פעם אני זוכר שלא כל תוכנה הייתה תומכת והכל
אבל עכשיו זה לא ככה
אז מה מומלץ?
המחשב שלי תומך ב-64 ביט
השאלה היא מה ההבדל
פעם אני זוכר שלא כל תוכנה הייתה תומכת והכל
אבל עכשיו זה לא ככה
אז מה מומלץ?
My mind tellin' me to go
But my heart tellin' me to crawl back to you <3 (:
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם מדובר בXP אז אך ורק 32.
VISTA או 7 אני אישית ממליץ מאוד על X64
במידה וכל החומרה שלך היא מהשנים האחרונות.
היום כל הדריברים מגיעים גם בגרסאת X64.
המון תוכנות גם מגיעות בגרסאת X64.. תוכנות X32 מופעלות בX64 על ידי אימולטור בינארי שמובנה בוינדוס (אתה לא צריך להיתעסק עם כלום רק להפעיל, ואין פגיעה בביצועים).
החסרונות, כמעט ולא קימים בתקופתנו..
אבל היתרונות גדולים! מעבדי X64 (כל מעבדי הPNETIUM D ומעלה) וכל מעבדי AMD מ10 השנים האחרונות זוכים לתוספת ביצועים בתוכנות שכתובות ב64 ביט.
לכן הוינדוס יתפקד מהר יותר, וכנ"ל תוכנות תומכות.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אלמוג השאלה איזה תוכנות אתה מפעיל במחשב? המשתמש הממוצע לא צריך משהו מעבר למסנג'ר,אאוטלוק אקספרס,וורד,אנטיוירוס וקצת ווינאמפ,אולי גם איזה תוכנת הורדה אחת או שתיים. התוכנות האלה במילא לא כאלה כבדות..
בקשר להבדל בין 32 ל64 , ההבדל הגדול בנוסף לתמיכה בתוכנות 64 ביט הוא תמיכה בזכרונות ראם מעל 3GB או 4GB (אני לא זוכר איך זה בווינדוס 7,אבל בXP זה מעל 3).
מה שכן אבל, רוב הבעיות שהיו עם מערכתת של 64 ביט, נפתרו בווינדוס 7 ולכן אפשר להתקין אותה בלי לפחד שיהיו אילו אי-תאימויות ושגיאות עם תוכנות שלא תומכות. זה היה קיים במערכות 64 של XP.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 18-01-2011 בשעה 22:00.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אפשר לקבל לינק לווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט הגירסא הכי אחרונה שיש?
נערך לאחרונה על ידי Metalist; 18-01-2011 בשעה 23:13.
My mind tellin' me to go
לא משנה מצאתי (:
אם עוד מישהו רוצה
זה טורנט מהיר מאוד
Windows 7 Ultimate (64 Bit) x64 (November 2010)
http://thepiratebay.org/torrent/5952557
My mind tellin' me to go
מ א ו ש ר
יש לי הורדה נקיה אם תרצה רק תגיד לי איזה שפה עברית או אנגלית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה לא מדיק לגמרי... הביצועים של וינדוס יהיו טובים יותר בלי קשר לתוכנות שעליו.
חוץ מזה היום מרבית התוכנות מגיעות כבר בגרסאת X64.. אפילו אם אתה מתקין רק פוטושופ.. יודע מה, עזוב פוטושופ ADOBE READER
או אופיס X64.. אתה מרוויח המון