קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] כיצד ליצור תיקיות בגירסה 4?
    על ידי miritbahar1 בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 11:43
  2. [מדריך] רושם ראשוני בספרות
    על ידי noan55 בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 00:17
  3. כיצד ליצור קובץ טורנט ולשתפו עם אחרים.
    על ידי rcl-nadav בפורום פורום מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 22:35
  4. רושם ראשוני על בנות !
    על ידי orenoren12 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 03:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

כיצד ליצור רושם ראשוני טוב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

ברירת מחדל כיצד ליצור רושם ראשוני טוב?

קראתי את הספר של גאמבלר על משחק טבעי מלא פעמים, ובאחת הדרכים שלו לרושם חיובי נכון היא רמת אנרגיה השאלה היא איך ליצור רמת אנרגיה טובה שתעזור לי בתחילת השיחה עם בחורה בNIGHT GAME זה נחוץ אבל בDAY GAME קצת פחות כי אני לא רוצה לצאת ליצן אני חוזר ומתרגלל בבית במראה (כן כן, לפני שאתם יוצאים לשטח תתאמנו בבית) אבל אני לא מצליח ליצור רמת אנרגיה טובה

תודה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

רושם ראשוני נובע ממה שאתה מציג לחברה
    ה שאתה מציג לחברה זה מה שאתה
    הכל מסתכם בכך שאתה צריך להיות בנאדם בעל ערך
    כשמדברים על רמת אנרגיה ללא ספק ניתן לפרש זאת כתפיסת עולם וגישה חיובית .
    כשאתה בנאדם עם תפיסת עולם מסויימת אתה מקרין את התפיסה הזאת לחברה, הסובבים אותך מרגישים בה

.שלי נורא קיצונית לכן אין ספק , אומרים לי ואני מרגיש בעצמי, שאני משאיר חותם איפה שאני נמצא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חחח שים איזה טראנס תרקוד בחדר עם הראש למעלה וידיים פתוחות תוך דקה אתה נכנס לאנרגיה טובה

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חחח שים איזה טראנס תרקוד בחדר עם הראש למעלה וידיים פתוחות תוך דקה אתה נכנס לאנרגיה טובה
    נשמע כאילו אתה חבר בכת כלשהי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Shachar95 צפיה בהודעה
    קראתי את הספר של גאמבלר על משחק טבעי מלא פעמים, ובאחת הדרכים שלו לרושם חיובי נכון היא רמת אנרגיה השאלה היא איך ליצור רמת אנרגיה טובה שתעזור לי בתחילת השיחה עם בחורה בNIGHT GAME זה נחוץ אבל בDAY GAME קצת פחות כי אני לא רוצה לצאת ליצן אני חוזר ומתרגלל בבית במראה (כן כן, לפני שאתם יוצאים לשטח תתאמנו בבית) אבל אני לא מצליח ליצור רמת אנרגיה טובה

תודה לעוזרים.
    שאלה מאוד מעניינת!
    לא רק רושם חיובי זוהי אנרגיה, גם התלהבות, שמחה, התרגשות, גם אלה הם אנרגיה. מצד שני, חשוב על פחד, גם פחד זוהי אנרגיה.
    זה ידוע שכלב או דבורה מסוגלים לזהות אנרגיה זו, אם אתה מפחד הדבורה תרגיש את זה ותעקוץ אותך, אם תרתע הכלב מייד ירגיש זאת ויגער בך (בגלל זה אומרים להתעלם מכלב נובח ולהמשיך ללכת כאילו שהוא לא שם).

בחורות לצורך העניין, הן רדאר מתקדם ביותר! כזה שיודע לזהות בדיוק מתי אתה מדוכא, מבואס, חושש, מפחד, שמח, נלהב, מתרגש (להבדיל מאיתנו, הגברים).

כעת, כשהבנת שרושם חיובי זוהי רטיטה אנרגטית אשר יוצאת ממך כל הזמן ואנשים אחרים מסוגלים לקלוט אותה, הרשה לי לומר לך שאני מצאתי את הדברים הבאים ככאלה המספקים רטיטות חיוביות והמעלים את רמת האנרגיה לפחות במדרגה אחת מעל לרמת האנרגיה של הבחורה (דבר מאוד חשוב שיקבע אם הבחורה תכנס למציאות שלך או לא):

1) את הבחורות הראשונות שאתה פונה אליהן במהלך הערב, פתח עם בדיחה, פרצוף מצחיק או משהו ממש מגוחך.
    אני נוהג לומר לבחורה משהו בסגנון "אההלןןן!!!!! זוכרת אותי? זה רפי! הייתי חבר שלך בכיתה ב'!!!".

2) תשתמש בשירים מרוממי רוח דקות אחדות לפני שאתה מתחיל במשחק, בצע באמצעותם עוגנים.

3) הצב מטרה לעשות משהו שאתה לא עושה בדרך-כלל, ברגע שתעשה זאת האנרגיה שלך תשתנה, אתה תרגיש דחף בלתי נשלט כלשהו, חלק מכנים דחף זה כ - "היי/אטרף". למשל, לגשת לזוג ולשאול את הבחורה אם אתה יכול להתחיל עם החבר שלה, דבר בלתי שגרתי ומטומטם, בדיוק מה שיגרום לך לרוממות רוח. לאחר מכן גש לבחורות בצורה רגילה וידידותית, אתה תשים לב שיש לך יתרון מסויים להבדיל מקודם. תשתמש ביתרון האנרגטי הזה וגש לבחורה הבאה כשאתה רמה אחת מעליה.

4) פרצופים ממש דבילים מול המראה. תמיד כשאתה צופה בעצמך אתה חש הרגשה מסויימת, כזאת שלעולם אינך חש אם אתה צופה במישהו אחר. לא מספיק שתחוש את ההרגשה הזאת אתה עוד תוסיף לה פרצופים מצחיקים, דבר שכנראה יצור רוממות רוח והרגשה מיוחד להבדיל מקודם.

5) אם קרה לך משהו ממש מיוחד בעבר, כמו שהשגת את אשת חלומותיך או שהשגת מספר טלפון בפעם הראשונה לאחר שנים של ביישנות, נסה לשחזר את אותן הרגשות שחשת. שוב, עיגון משחק כאן תפקיד. לי יצא כמה פעמים לעגן את עצמי ככה ושוב לשחזר את הדחף האנרגטי הזה שמייד העלה בי חיוך וגרם לבחורות שניגשתי אליהן לחייך יחד איתי (אתה תקרא לזה "רושם ראשוני חיובי").

6) עזרה לאחרים. כשאתה עזור לאחר והוא מצליח באשמתך, אתה חש גאווה, כזאת שמאוד תעזור לך להשאיר רושם חיובי ולא רק על הבחורה.

אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים אחרים, הנושאים הללו ממש מעניינים אותי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-03-2011 בשעה 20:14.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    נשמע כאילו אתה חבר בכת כלשהי
    כן אחי אני שטניסט

תמיד אני בא לבנות בפתיחה "תגידו מי משפריץ יותר דם בגיליוטינה חתולים או חתולות" וזורם מדברים על דת' מטאל וזה ואז סוגר FC!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כן אחי אני שטניסט

תמיד אני בא לבנות בפתיחה "תגידו מי משפריץ יותר דם בגיליוטינה חתולים או חתולות" וזורם מדברים על דת' מטאל וזה ואז סוגר FC!
    בעיקרון, יש מעט היגיון מאחורי התגובה הראשונה שלך, אם אתה הטיפוס אז קח את זה ובצע את הצעדים.. אם תעשה את זה בעזריאלי כנראה שממש תעלה את האנרגיה של המקום וכל הבחורות יקרקרו סביבך

נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-03-2011 בשעה 20:53.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כן אחי אני שטניסט

לא מצחיק

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    שאלה מאוד מעניינת!
    לא רק רושם חיובי זוהי אנרגיה, גם התלהבות, שמחה, התרגשות, גם אלה הם אנרגיה. מצד שני, חשוב על פחד, גם פחד זוהי אנרגיה.
    זה ידוע שכלב או דבורה מסוגלים לזהות אנרגיה זו, אם אתה מפחד הדבורה תרגיש את זה ותעקוץ אותך, אם תרתע הכלב מייד ירגיש זאת ויגער בך (בגלל זה אומרים להתעלם מכלב נובח ולהמשיך ללכת כאילו שהוא לא שם).

בחורות לצורך העניין, הן רדאר מתקדם ביותר! כזה שיודע לזהות בדיוק מתי אתה מדוכא, מבואס, חושש, מפחד, שמח, נלהב, מתרגש (להבדיל מאיתנו, הגברים).

כעת, כשהבנת שרושם חיובי זוהי רטיטה אנרגטית אשר יוצאת ממך כל הזמן ואנשים אחרים מסוגלים לקלוט אותה, הרשה לי לומר לך שאני מצאתי את הדברים הבאים ככאלה המספקים רטיטות חיוביות והמעלים את רמת האנרגיה לפחות במדרגה אחת מעל לרמת האנרגיה של הבחורה (דבר מאוד חשוב שיקבע אם הבחורה תכנס למציאות שלך או לא):

1) את הבחורות הראשונות שאתה פונה אליהן במהלך הערב, פתח עם בדיחה, פרצוף מצחיק או משהו ממש מגוחך.
    אני נוהג לומר לבחורה משהו בסגנון "אההלןןן!!!!! זוכרת אותי? זה רפי! הייתי חבר שלך בכיתה ב'!!!".

2) תשתמש בשירים מרוממי רוח דקות אחדות לפני שאתה מתחיל במשחק, בצע באמצעותם עוגנים.

3) הצב מטרה לעשות משהו שאתה לא עושה בדרך-כלל, ברגע שתעשה זאת האנרגיה שלך תשתנה, אתה תרגיש דחף בלתי נשלט כלשהו, חלק מכנים דחף זה כ - "היי/אטרף". למשל, לגשת לזוג ולשאול את הבחורה אם אתה יכול להתחיל עם החבר שלה, דבר בלתי שגרתי ומטומטם, בדיוק מה שיגרום לך לרוממות רוח. לאחר מכן גש לבחורות בצורה רגילה וידידותית, אתה תשים לב שיש לך יתרון מסויים להבדיל מקודם. תשתמש ביתרון האנרגטי הזה וגש לבחורה הבאה כשאתה רמה אחת מעליה.

4) פרצופים ממש דבילים מול המראה. תמיד כשאתה צופה בעצמך אתה חש הרגשה מסויימת, כזאת שלעולם אינך חש אם אתה צופה במישהו אחר. לא מספיק שתחוש את ההרגשה הזאת אתה עוד תוסיף לה פרצופים מצחיקים, דבר שכנראה יצור רוממות רוח והרגשה מיוחד להבדיל מקודם.

5) אם קרה לך משהו ממש מיוחד בעבר, כמו שהשגת את אשת חלומותיך או שהשגת מספר טלפון בפעם הראשונה לאחר שנים של ביישנות, נסה לשחזר את אותן הרגשות שחשת. שוב, עיגון משחק כאן תפקיד. לי יצא כמה פעמים לעגן את עצמי ככה ושוב לשחזר את הדחף האנרגטי הזה שמייד העלה בי חיוך וגרם לבחורות שניגשתי אליהן לחייך יחד איתי (אתה תקרא לזה "רושם ראשוני חיובי").

6) עזרה לאחרים. כשאתה עזור לאחר והוא מצליח באשמתך, אתה חש גאווה, כזאת שמאוד תעזור לך להשאיר רושם חיובי ולא רק על הבחורה.

אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים אחרים, הנושאים הללו ממש מעניינים אותי.
    מאוד אהבתי אחי רואים שאתה מבין בנושא

בשביל שזו לא תהיה תגובה מיותרת , הנה עוד כמה טיפים ל"יצירת רושם ראשוני טוב"
    • טפח את עצמך.
      זה די כללי , אבל לפני כל יציאה - בחן את הלבוש שלך , את השיער , צחצחת שיניים? שמת דאודורנט ?
      כל אלו בהחלט משפיעים על רושם ראשוני ! בחור מסריח עם שיער לא מטופח ובגדי-קיבוצניק לא ייצור רושם טוב על בחורות.
    • בטחון עצמי - אתה חייב לאהוב את עצמך , ואת מה שאתה מייצג.
      תפתח את הסט עם בטחון עצמי גבוה.
      איך? שמע שירים שמכניסים בך את הדחף הזה , אולי סרט מוטיבציה , משפט מוטיבציה וכו'....
      כל אחד מונע באמצעות אלמנטים שונים. יש שראו את הסרט רוקי (או כל סרט אחר דרך אגב) וקיבלו פתאום דחף לצאת החוצה ולהכיר בחורות ! יש כאלו ששירים עושים להם את זה.. ואולי אפילו משפט פשוט וקליט הוא שיכניס אותך למוד הנכון
    • תבוא מראש עם בחורה !
    אלה הכמה נקודות שחשבתי עליהן עכשיו , גם - רק בשביל שהתגובה לא תהיה מיותרת.
    סוניק הסביר ופירט באמת יוצא מהכלל

בהצלחה בחורצ'יק
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 12-03-2011 בשעה 21:00.
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    מאוד אהבתי אחי רואים שאתה מבין בנושא

בשביל שזו לא תהיה תגובה מיותרת , הנה עוד כמה טיפים ל"יצירת רושם ראשוני טוב"
    • טפח את עצמך.
      זה די כללי , אבל לפני כל יציאה - בחן את הלבוש שלך , את השיער , צחצחת שיניים? שמת דאודורנט ?
      כל אלו בהחלט משפיעים על רושם ראשוני ! בחור מסריח עם שיער לא מטופח ובגדי-קיבוצניק לא ייצור רושם טוב על בחורות.
    • בטחון עצמי - אתה חייב לאהוב את עצמך , ואת מה שאתה מייצג.
      תפתח את הסט עם בטחון עצמי גבוה.
      איך? שמע שירים שמכניסים בך את הדחף הזה , אולי סרט מוטיבציה , משפט מוטיבציה וכו'....
      כל אחד מונע באמצעות אלמנטים שונים. יש שראו את הסרט רוקי (או כל סרט אחר דרך אגב) וקיבלו פתאום דחף לצאת החוצה ולהכיר בחורות ! יש כאלו ששירים עושים להם את זה.. ואולי אפילו משפט פשוט וקליט הוא שיכניס אותך למוד הנכון
    • תבוא מראש עם בחורה !
    אלה הכמה נקודות שחשבתי עליהן עכשיו , גם - רק בשביל שהתגובה לא תהיה מיותרת.
    סוניק הסביר ופירט באמת יוצא מהכלל

בהצלחה בחורצ'יק
    הוספת נקודות כלליות יפות מאוד, תודה DINS.
    מכיוון שמדובר באנרגיות ומכיוון שאנו כמו בובה על בטריות, הנה עוד כמה דגשים כלליים:
    • לישון שבע שעות שינה קבועות! (לפחות).
    • מדיטציה מאוד עוזרת בעניין האנרגיות ובשליטה עליה.
    • השקעה בעצמך (כמו הטיפוח ש-DINS הזכיר) מאוד תורמת להעלאת האנרגיה.
    • פעילות ספורטיבית קבועה מאוד תעזור בעניין.
    • הקפד על אורח חיים נכון ומאוזן.

יש עוד נתון אחד שלא הזכרתי (הנתון הכי חשוב), הדחף המיני. זהו כלי עוצמתי שאם תלמד להשתמש בו תהיה לך השליטה והיכולת כמעט על כל תחום בחייך ואומנות הפיתוי מאוד מאוד מטעים לגבי העניין הזה ואומרים דברים לא נכונים. לא ארחיב על הנושא, הוא יחסית עמוק וכמו שאומרים, לא רוצה לחשוף את קלפי הג'וקר שלי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-03-2011 בשעה 06:15.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

לא יודע מה איתכם, אני בתוך 3-4 חודשים של לפתוח סטים- הצלחתי לשנות את הצורה שבה אנשים תופסים אותי.
    מאחד שיוצר רושם ראשוני של חנון בתול מעפן, הפכתי לאחד שיוצר רושם של תותח, מצחיק, אחד עם "סטייל מגניב וזורם" שבטוח מזיין 2 בחורות כל יום...

איך משנים את זה? בנוסף ללפתוח סטים ולשפר כישורים חברתיים, תשפר את איך שאתה מתלבש ואיך שאתה נראה. זה חלק מאוד חשוב שהרבה פיקאפרים שאני רואה מזניחים אותו. לאיך שאתה מתלבש ואיך שאתה נראה יש משמעות חזקה מאוד על ההצלחה שלך או חוסר ההצלחה שלך בשטח.

מסקנה: זה שגאמבלר אומר "תבוא עם רמת אנרגיה טובה" לא באמת עוזר לנו בתכלס, זה לא שנקרא ועכשיו נצליח ליישם את זה בשטח. זה מושג מעורפל מדי למתחיל.

אחרי שאתה פותח סטים אתה מתחיל רק להבין מה רמת אנרגיה טובה באמת אומרת.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 13-03-2011 בשעה 15:15.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

לא קראתי את כל ההודעות אבל אני יגיב להודעה הראשונה של פותח הנושא.
    אנרגיה שאתה משדר לבחוץ זה לא יותר מאשר פחד/שמחה/כעס/עצב או כל קו מחשבה אחר שיש לך באותו הרגע.
    שידור "העולם הנפשי" שלך באותו הרגע מתבטא בכמה וכמה דברים, במיוחד קוד הדיבור, קוד שפת הפנים וקוד שפת הגוף.
    שתתפלא לכל אחד יש את היכולת לקרוא את כל אלו בתת מודע לפרש את זה לנכון. קוראים לזה אינטואיציה. לחלק זה מפותח יותר לחלק פחות. ולידע כללי לנשים זה מפותח הרבה יותר כי בזמן שהן מטפלות בתינוק כשרק נולד הן צריכות להיסתמך אך ורק על שפת הגוף שלו.
    במה שכתבתי פה יש התשובה לשאלה שלך: איך ליצור אנרגיה טובה(ולא משנה לילה, יום). תחשוב מה יעשה לך טוב באותו הרגע אבל תפעיל גם את ההגיון. מה זה אומר? שאם אתה נהנה לתת לבחורות פליק בתחת נראה לי ההגיון שלך יהיה צודק כשיגיד לך שזה מוגזם.
    אתה אוהב לדבר על סרטים? דבר. לפי ההגיון אין בזה שום דבר פסול. לאט לאט תלמד להנות מתהליך של הפיקאפ ותראה שבכל פעם שתפתח סט זה יבוא לך עם "אנרגיה" טובה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה
    לא קראתי את כל ההודעות אבל אני יגיב להודעה הראשונה של פותח הנושא.
    אנרגיה שאתה משדר לבחוץ זה לא יותר מאשר פחד/שמחה/כעס/עצב או כל קו מחשבה אחר שיש לך באותו הרגע.
    שידור "העולם הנפשי" שלך באותו הרגע מתבטא בכמה וכמה דברים, במיוחד קוד הדיבור, קוד שפת הפנים וקוד שפת הגוף.
    שתתפלא לכל אחד יש את היכולת לקרוא את כל אלו בתת מודע לפרש את זה לנכון. קוראים לזה אינטואיציה. לחלק זה מפותח יותר לחלק פחות. ולידע כללי לנשים זה מפותח הרבה יותר כי בזמן שהן מטפלות בתינוק כשרק נולד הן צריכות להיסתמך אך ורק על שפת הגוף שלו.
    במה שכתבתי פה יש התשובה לשאלה שלך: איך ליצור אנרגיה טובה(ולא משנה לילה, יום). תחשוב מה יעשה לך טוב באותו הרגע אבל תפעיל גם את ההגיון. מה זה אומר? שאם אתה נהנה לתת לבחורות פליק בתחת נראה לי ההגיון שלך יהיה צודק כשיגיד לך שזה מוגזם.
    אתה אוהב לדבר על סרטים? דבר. לפי ההגיון אין בזה שום דבר פסול. לאט לאט תלמד להנות מתהליך של הפיקאפ ותראה שבכל פעם שתפתח סט זה יבוא לך עם "אנרגיה" טובה.
    דברים נכונים, מוכרים מאוד מהספר "כיצד לקרוא אנשים", ח"ח גבר.

לא יודע מה איתכם, אני בתוך 3-4 חודשים של לפתוח סטים- הצלחתי לשנות את הצורה שבה אנשים תופסים אותי.
    מאחד שיוצר רושם ראשוני של חנון בתול מעפן, הפכתי לאחד שיוצר רושם של תותח, מצחיק, אחד עם "סטייל מגניב וזורם" שבטוח מזיין 2 בחורות כל יום...

איך משנים את זה? בנוסף ללפתוח סטים ולשפר כישורים חברתיים, תשפר את איך שאתה מתלבש ואיך שאתה נראה. זה חלק מאוד חשוב שהרבה פיקאפרים שאני רואה מזניחים אותו. לאיך שאתה מתלבש ואיך שאתה נראה יש משמעות חזקה מאוד על ההצלחה שלך או חוסר ההצלחה שלך בשטח.

מסקנה: זה שגאמבלר אומר "תבוא עם רמת אנרגיה טובה" לא באמת עוזר לנו בתכלס, זה לא שנקרא ועכשיו נצליח ליישם את זה בשטח. זה מושג מעורפל מדי למתחיל.

אחרי שאתה פותח סטים אתה מתחיל רק להבין מה רמת אנרגיה טובה באמת אומרת.
    באומנות הפיתוי ישנם שני סוגי גברים:
    • אלה הרוצים לעשות שינוי מהותי לגמרי בחייהם מכיוון שהם לא סבלו את עצמם קודם לכן.
    • אלה המאמינים שהם היו לפני החשיפה לתחום בסדר גמור, רק בלי בחורות.

אם ממש לא סבלת את עצמך, את צורת ההתנהגות שלך, את המראה שלך, את ההרגלים שלך וכו'
    כנראה שאתה תרצה גם לשנות את המראה החיצוני, למראה של "אחד מגניב כזה" ולאדם כמוך זה בסדר גמור ומאוד מתבקש.

אני אישית מאמין שהייתי לפני כניסתי לתחום בחור מקסים, מאוד האמנתי בעצמי ולא היה חסר לי דבר, פרט לבחורות.

בחור כמוך ירצה לשנות את הסליינג שלו, את המראה שלו, את החברים שלו, את הסביבה שלו לגמרי, פשוט לשנות כל פרט ופרט.
    בחור כמוני ירצה ללמוד את התחום בנוסף לחייו, לא במקום.
    לגבי פותח האשכול, שים לב לאיזו קבוצה אתה משתייך ופעל בהתאם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

כן אחי אני שטניסט

חחחחחחחחחחחחח ווווואיייי אחי הרגת אותי !!!! XDD

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect