אז...בזמן האחרון התחלתי להיכנס חזק לכל הקטע של הפיקאפ. אמנם ידעתי על הנושא יחסית ממזמן, אבל לא באמת הפנמתי את הצורך שלי בשינוי הזה שאני צריך לעשות, פשוט חשבתי לעצמי שזו דרך מצוינת להתחיל עם בנות, אבל לא באמת חשבתי על זה בצורה של שינוי או משהו.
את הסיפור שלי לא אכתוב פה, אולי בעתיד, אבל מה שכן אכתוב זה שאני ילד ביישן שהקשר שלו עם בנות הוא רק ידידות (שגם היא לא ממה קרובה) ולא יותר מזה.
אז נעבור לכמה שאלות, שאשמח אם תענו לי ברצינות.
1. הבנתי לאחרונה שהרחבת מעגל החברים זו דרך טובה כדי לפגוש עוד בחורות. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, כי בגדול מרחיבים את המעגל חברים ע"י כך שאתה מכיר מישהו שמכיר את חבר שלך ודברים כאלה.
עכשיו, יש לי כל מיני מעגלים, אבל לא כל הזמן אנחנו נפגשים, והם לא יזמינו את החבר'ה שלי לכל דבר כי אנחנו לא עד כדי כך קרובים אליהם.
אז אשמח אם תייעצו איך להרחיב את המעגל.
2.יציאה לסארג'ים.
אני לומד בכיתה י"א ומי שפה גם הוא לומד ב י"א יודע שיש לחץ אדיר בלימודים, איך אפשר לשלב את זה עם סארג'ים?
קורה פשוט שאני מתכנן לצאת, אבל אני בסוף לא יוצא מרב העייפות של בצפר, מה עושים עם זה?
3. קידום שיחה.
בתור התחלה תמיד אני מתחיל בפתיחי סיטואציה כמו "איך אני מגיע לXX" "איפה זה XX" וכדומה.
מכאן, אני אומר תודה ולהתראות. איך אפשר מפתיח כזה לקדם קצת מעבר את השיחה? לשאול עוד דברים לגבי הנושא ואז להציג את עצמי או משהו? בנוסף, אמרתי לעצמי שבתור התחלה אסמן כהישג רק אם אני פותח על מנת לא להלחיץ את עצמי, האם זה יקדם אותי בתור התחלה.?
אז יש המון שאלות אבל אני באמת רוצה להיכנס רציני בנושא, אשמח לעזרתכם.

ציטוט ההודעה