קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 18:18
  2. חדש פה אשמח לעזרה
    על ידי Subway בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-08-2010, 13:34
  3. חדש כאן - נושא חשוב אשמח לעזרה
    על ידי Melo Anthony 15 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2009, 11:05
  4. חדש בכל הנושא הזה,אשמח לעזרה[כנסו לפרטים]
    על ידי Asoos בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 12:59
  5. היי אני חדש כאן
    על ידי Evil Fire בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 21:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

חדש כאן, אשמח לעזרה וייעוץ מכם. (אשכול רציני)

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חדש כאן, אשמח לעזרה וייעוץ מכם. (אשכול רציני)

אז...בזמן האחרון התחלתי להיכנס חזק לכל הקטע של הפיקאפ. אמנם ידעתי על הנושא יחסית ממזמן, אבל לא באמת הפנמתי את הצורך שלי בשינוי הזה שאני צריך לעשות, פשוט חשבתי לעצמי שזו דרך מצוינת להתחיל עם בנות, אבל לא באמת חשבתי על זה בצורה של שינוי או משהו.
    את הסיפור שלי לא אכתוב פה, אולי בעתיד, אבל מה שכן אכתוב זה שאני ילד ביישן שהקשר שלו עם בנות הוא רק ידידות (שגם היא לא ממה קרובה) ולא יותר מזה.

אז נעבור לכמה שאלות, שאשמח אם תענו לי ברצינות.

1. הבנתי לאחרונה שהרחבת מעגל החברים זו דרך טובה כדי לפגוש עוד בחורות. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, כי בגדול מרחיבים את המעגל חברים ע"י כך שאתה מכיר מישהו שמכיר את חבר שלך ודברים כאלה.
    עכשיו, יש לי כל מיני מעגלים, אבל לא כל הזמן אנחנו נפגשים, והם לא יזמינו את החבר'ה שלי לכל דבר כי אנחנו לא עד כדי כך קרובים אליהם.
    אז אשמח אם תייעצו איך להרחיב את המעגל.

2.יציאה לסארג'ים.
    אני לומד בכיתה י"א ומי שפה גם הוא לומד ב י"א יודע שיש לחץ אדיר בלימודים, איך אפשר לשלב את זה עם סארג'ים?
    קורה פשוט שאני מתכנן לצאת, אבל אני בסוף לא יוצא מרב העייפות של בצפר, מה עושים עם זה?

3. קידום שיחה.
    בתור התחלה תמיד אני מתחיל בפתיחי סיטואציה כמו "איך אני מגיע לXX" "איפה זה XX" וכדומה.
    מכאן, אני אומר תודה ולהתראות. איך אפשר מפתיח כזה לקדם קצת מעבר את השיחה? לשאול עוד דברים לגבי הנושא ואז להציג את עצמי או משהו? בנוסף, אמרתי לעצמי שבתור התחלה אסמן כהישג רק אם אני פותח על מנת לא להלחיץ את עצמי, האם זה יקדם אותי בתור התחלה.?

אז יש המון שאלות אבל אני באמת רוצה להיכנס רציני בנושא, אשמח לעזרתכם.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 06-07-2011 בשעה 17:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

את האמת, אני במצב בדיוק כמו שלך, יש לי אותם שאלות כמו שלך.
    אבל מניסיון, לא בטוח יענו לך במשהו שבאמת יעזור לך, לי לפחות לא נתננו תשובות ברורות

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי TiBi צפיה בהודעה
    1. הבנתי לאחרונה שהרחבת מעגל החברים זו דרך טובה כדי לפגוש עוד בחורות. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, כי בגדול מרחיבים את המעגל חברים ע"י כך שאתה מכיר מישהו שמכיר את חבר שלך ודברים כאלה.
    עכשיו, יש לי כל מיני מעגלים, אבל לא כל הזמן אנחנו נפגשים, והם לא יזמינו את החבר'ה שלי לכל דבר כי אנחנו לא עד כדי כך קרובים אליהם.
    אז אשמח אם תייעצו איך להרחיב את המעגל.
    לא צריך להיפגש כל-כל-כל-הזמן... מספיק שאתה נשאר בעניינים ומתעניין בכל פעם שמישהו מזכיר עוד חברה/אחות/שכנה...

2.יציאה לסארג'ים.
    אני לומד בכיתה י"א ומי שפה גם הוא לומד ב י"א יודע שיש לחץ אדיר בלימודים, איך אפשר לשלב את זה עם סארג'ים?
    קורה פשוט שאני מתכנן לצאת, אבל אני בסוף לא יוצא מרב העייפות של בצפר, מה עושים עם זה?
    זמן. התירוץ האולטימטיבי! נראה לך שבכתה י"ב יהיה לך יותר זמן?
    אולי בצבא יהיה לך זמן?
    מה עושים? מוצאים זמן!

3. קידום שיחה.
    בתור התחלה תמיד אני מתחיל בפתיחי סיטואציה כמו "איך אני מגיע לXX" "איפה זה XX" וכדומה.
    מכאן, אני אומר תודה ולהתראות. איך אפשר מפתיח כזה לקדם קצת מעבר את השיחה? לשאול עוד דברים לגבי הנושא ואז להציג את עצמי או משהו?
    בדיוק.

בנוסף, אמרתי לעצמי שבתור התחלה אסמן כהישג רק אם אני פותח על מנת לא להלחיץ את עצמי, האם זה יקדם אותי בתור התחלה.?
    כן. זה יכול מאוד לעזור לך לתרגל אבל רק חשוב שתבין שהפתיח לבדו לא עושה את כל העבודה ושצריך להתקדם ממנו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע גבר לשאלה שלך על הפתיח..אתה:את יודעת איפה זה x?
    היא:כן פה בהמשך
    אתה:אני חייב את העזרה שלך מה את אומרת כדי לי להסתפר או להשאיר ככה אני נורא מתלבט בלהה בלהה
    או אתה:אני יוצא היום למועדון ואני מתלבט איזה חולצה לקנות טריקו עם הדפס מגניב או מכופתרת יש לך אלף דברים זה יעלה לך כבר לבד פשוט תתחיל

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם כל,ברוך הבא לפורום,אני מקווה שתלמד המון ותפנים את המובן האמיתי של הפיקאפ ותתפתח ותשיג את המטרות האמתיות שלך בחיים.

1.אתה יכול להרחיב את המעגלים החברתיים בכך שפשוט תצא ליותר מקומות ותכיר אנשים גם סתם ככה.
    פתאום אתה תצא למסיבה או איזה בר,ותגלה שיש אנשים שאתה מכיר,שמכירים אחד את השני...והופה,מעגל חברתי חדש.

2.אם אין זמן אתה לא חייב לצאת,אתה יכול לעשות את זה באוטובוס,בדרך הביתה אם יש לך לעבור איפה שיש חנויות או מקומות עם הרבה אנשים,אפילו אם זה יקח לך רק 20 דקות,זה עדיף על כלום.

3.אתה יכול לפתח שיחה מכלום.
    גם אם תשאל מישהי מה השעה,אתה יכול לומר לה שאתה מאחר למשהו אבל בזין שלך להגיע בזמן בגל ש... (ולהתחיל לדבר).
    טיפ טוב : תגרום לה להרגיש שאתה הולך כל רגע בעזרת שפת הגוף שלה (מידי פעם תפנה את הגוף ממנה כאילו שאתה בדיוק עוזב) ובעזרת אמירות כמו "אבל אני יעשה את זה מהר כי אני חייב לעוף" וכ'ו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

2.יציאה לסארג'ים.
    שטויות במיץ! אני בצבא, יש לחץ, אין זמן ואתה יוצא משם מבואס... ממני זה לא מונע לצאת למשחקי שטח.
    מבחינתי, אם מצאת לעצמך זמן להשקיע ולפתוח כאן פוסט בפורום, יש לך מספיק זמן לצאת לשטח ולשחק פיקאפ!

בנוסף, אמרתי לעצמי שבתור התחלה אסמן כהישג רק אם אני פותח על מנת לא להלחיץ את עצמי, האם זה יקדם אותי בתור התחלה.?
    ועוד איך, לדעתי אפילו יותר מלגשת לבחורה בשביל להשיג מספר. מטרות מהסוג הזה בונות אותך ומשפרות את התפקוד שלך בחיים בכלל ובפרט עם בנות. אם אתה מתחיל, במקומך הייתי אפילו מוריד את הרמה הזאת וקובע מטרה מהסוג של - "צא לשטח ותישאר שם שעה אחת שלמה!" (מטרה נגד תירוצים ודחיינות) או "צא מהבית עם חיוך וחזור הביתה עם חיוך!" (ובמילים אחרות - אל תהיה מושפע ממה שיקרה לך אם תיגש לבחורות).

בהצלחה חבר, ברוך הבא

לייקים
    0
    נקודות
    0

וואלה יש פה אנשים שבאמת מבינים, תודה לכם על ההשקעה בתגובה.

אז הנה מה שאני הולך לעשות בעקבות מה שכתבתם לי.

1. הרחבת מעגל חברים- פשוט לצאת למקומות עם הרבה אנשים ושם אכיר חברי עבר ואנשים שאני מכיר.
    2. למצוא זמן לסארג'ים- ברגע זה אני בונה מערכת מסודרת של מה אני הולך לעשות כל יום במשך השבוע.
    3. קידום שיחה- כרגע אני מתמקד בלפתוח, וכשאהיה מוכן להמשיך את השיחה הלאה אני מאמין שארגיש את זה.

תודה רבה לכם, אם עוד מישהו רוצה להביע את דעתו, יותר ממוזמן

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בונה מערכת מסודרת של מה אני הולך לעשות כל יום במשך השבוע.
    קרא אותי!

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בנוגע ל1 - המונח "מעגל חברים" הוא מונח רחב מידי ולא ספציפי. הכוונה האמיתית היא להתחיל להסתובב עם בנות. אתה לא באמת חייב כל יום להסתובב איתן פיזית - שמור על קשר, תרים טלפון, תראה מה הן עושות בסופש - ותצטרף אליהן. זה המעגל חברים האמיתי, ברגע שאתה מגיע לקבוצה של אנשים ואתה עם הבנות, אז יש ל"מעגל" משמעות מבחינת פיקאפ. הכוונה פה היא לא לחבר'ה שלך שאתה משחק איתם כדורגל בשבת.
    בנוגע ל2 - אתה באמת מתלונן על זה שאין לך זמן כשאתה בתיכון?
    בנוגע ל3 - תזהר שלא לשכוח שיש המשך לשיחה חוץ מההתחלה שלה. אני בכלליות לא הייתי ממליץ על הדרך פעולה הזאת, תלמד לסגור, הפתיחה היא חלק מהתהליך.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לגבי הזמן - אני לומד ב-יב' ועושה 30 יח"ל, מגיע כל יום אחרי 5-6 בערב הבייתה, יוצא מהבית ב7 בבוקר, יש ימים שמגיע ב9 בערב אפילו, פיספסתי חודשיים מהלימודים ויש לי טונות חומר להשלים, איך זה שאני יוצא כל חמישי ושישי בערב?
    אתה צריך ללמוד לתכנן את הזמן שלך נכון, כנס לפורום "פיתוח אישי", יש שם מאמרים לגבי הצבת מטרות ותכנון זמנים, תלמד קצת לגבי זה ותתחיל לתכנן את הזמן שלך נכון.

חוץ מזה, אתה לא צריך לצאת לסארג'ים בכלל ובכלל לא כל יום. אתה יוצא בסופ"ש להנות עם חברים ובדרך גם לפגוש בחורות.

בהצלחה גבר

לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה לכם.
    מי ששואל למה אני יוצא לסארג' בכלל, אז התשובה היא שעם המעגל החברים הקיים שלי בימים אלו, אנחנו לא רואים יותר מדי בנות, מדי פעם כן אבל זה לא משהו קבוע (וגם כשאנחנו רואים אז זה בנות שאנחנו מכירים הרבה זמן) ולכן אני כן צריך קצת לתרגל בסארג'ים.
    בנוסף אני יעשה את הסארג'ים לא רק כדי למצוא בחורה כולשהי, אלא כדי לחזק את הבטחון העצמי שלי.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 06-03-2011 בשעה 15:50.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,925 | הודעות: 8,205,518 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect