חומרים ל-4 מנות:
500 גרם פילה בקר (או סינטה או שייטל) חתוך לרצועות קטנות
1 סלסילה (250 גרם) אפונת שלג
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס
2 כפות שמן
3 שיני שום קצוצות
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות רוטב צדפות
2 כפות רוטב טריאקי
1/4 כוס זרעי שומשום
למרינדה:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין סיני או שרי יבש
1 כף קורנפלור
1/2 כפית סודה לשתייה

אופן הכנה:
- מערבבים את הבקר עם חומרי המרינדה, ומשהים לפחות חצי שעה ועד 5 שעות בקירור.
- חולטים אפונת שלג ובצל ירוק דקה ­שתיים במים רותחים, ומרעננים במי קרח לשמירה על הגוון הירוק.
- מחממים ווק ומוסיפים שמן. כשהוא חם, מוסיפים שום וג'ינג'ר. כשעולה ריח, מוסיפים את נתחי הבשר (בשני מחזורים) ומקפיצים דקה ­שתיים בכל פעם. מחזירים את המחזור הראשון של הבשר, מוסיפים את הבצל הירוק ואפונת השלג, מתבלים ברוטב צדפות וטריאקי ומערבבים דקה לאיחוד טעמים.
- מגישים עם זרעי שומשום.