מצרכים:
100 גרם חמאה
1 ביצה
1/2 כפית מלח
280 גרם קמח
6 גרם אבקת אפייה
1 כף גרעיני חמניות
1כף גרעיני דלעת
1 כף זרעי פשתן
1 כפית פרג לא טחון
1 כפית שומשום לא קלוף
120 גרם גבינת גרוייר מגוררת
50 גרם יוגורט
אופן הכנה:
- מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הביצה והמלח.
- מוסיפים לקערת המיקסר את כל החומרים היבשים והגבינה המגוררת ומערבבים 1/2 דקה.
- מוסיפים את היוגורט ומערבבים במשך עוד 1/2 דקה.
- יוצרים מהבצק גלילים ומקפיאים למשך כחצי שעה עד שעה.
- פורסים את הגלילים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות כ 22-20 דקות.