נכתב במקור על ידי
rodney1
מצטער מראש, אבל אני לא מסוג העונים הנחמדים והחביבים, אני מתכוון להכנס בך עכשיו, תכין את עצמך.
דבר ראשון, אתה נשמע כמו ילד מפונק שקיבל כל מה שהוא רוצה ובמקום לקבל את זה בהערכה, זרקת הכל לפח.
דבר שני, אתה מחפש המון תשומת לב והמון הערכה, כמו למשל "קיבלתי שלל תעודות הערכה והצלחה ושמי הולך לפני בהמון מקומות" , זה משפט מאד שחצני וזה כאילו שאתה מנסה לקבל בכוונה סוג של הוכרה מאנשים כדי שידעו מי אתה.
זה אופי שאני אישית מאד לא אוהב, ורוב החברים שהיו מתנהגים ככה לידי, היום כבר לא חברים שלי. אלה אנשים שכל החיים שלהם עושים דברים בכוונה שאנשים אחרים יראו אותם עושים את זה ויתנו להם צלש ולהגיד להם "כל הכבוד" במקום לעשות דברים מתוך עצמם ובגלל שהם רוצים לעשות.
שאלה קטנה, אם היה לכם המון כסף, איך יצאתי בלי בגרות ובלי 12 שנות לימוד אפילו? מה נסגר איתך?
אני גם פעם הייתי ילד מוזר, אבל 12 שנות לימוד כן יש לי, אומנם לא הייתי כמעט בבצפר אבל הייתי כמה שצריך כדי שכן יהיה לי 12 שנות לימוד.
אגב, מה לגבי צה"ל? היית קצין? או שנתנו לך תפקיד של קצין? ואיפה? בקריה?
לגבי הנסיונות התאבדות שלך, רק אנשים חלשים וכאלה שלא יודעים איך להתמודד עם החיים שלהם, מתאבדים. לא צריך לזה אומץ ולא צריך לזה שום בטיח...כל החראטה ששמעת מפסיכולוגים זה פשוט בולשיט. אתה צריך להתמודד עם הקשים שלך בעצמך ולא לפנות לפתרון קל.