קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] מרגיש שהכל כבר חסר משמעות (18)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-07-2012, 10:15
  2. [עזרה] חבר'ה אני במורחב מחשבים ופיזיקה , ווואלה אני עייף כבר ..
    על ידי califronia358 בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-01-2011, 22:45
  3. [פריקה] מרגיש מוזר כבר תקופה ארוכה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-11-2010, 23:55
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 22:01
  5. [בעיה]כבר לא יודע מה אני מרגיש..
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-08-2009, 20:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מרגיש עייף נפשית כבר

Arrow מרגיש עייף נפשית כבר

שלום לכם, קודם תודה שנכנסת לקרוא את אשר על הלב שלי.
    אז ככה...
    אני בן 19.5 ואני מניח שמה שאני אספר לכם יפתיע אותכם.
    גדלתי במשפחה אמידה מאוד ומלוכדת מאוד, לפני כחמש שנים איבדנו כמעט את כל נכסינו מה שגרם לפרידה בין הוריי ולסכסוכים עם כל המשפחה (כולל המורחבת., בעיקר בגלל שלא היה להם יותר על מי לחיות ולתפוס טרמפ כמו שהיה אפשר כשהיה לנו כסף).
    התברכתי באינטיליגנציה גבוהה בהרבה מהממוצע אבל מעולם לא השכלתי לנצל את זה ואף וויתרתי על לימודים אקדמאים במקום לעשות את כיתה ח׳.
    תמיד הייתי ילד בלאגאניסט, מופרע, חצוף ובעיקר מתנשא.
    אני ללא בגרות ואפילו 12 שנות לימוד אין לי.
    התגייסתי לצבא עם פרופיל 45 בגלל ארבע רצועות קרועות ברגלים ולאחר סיפור ארוך שאין טעם לספר (הוא כולל דחיות ואכזבות ממערכת שלא מקיימת הבטחות) הגעתי להיות פקיד קטן שלא עושה הרבה.
    לאט לאט לקחתי מהמ״פ שלי עבודות והגדלתי ראש ואף עבודות למפקדים גבוהים אני עשיתי ומשום כך נתנו לי תפקיד של קצין (מפקד מחלקה) אני ללא קורס וללא שום ניסיון בתחום קיבלתי שלל תעודות הערכה והצלחה ושמי הולך לפני בהמון מקומות.
    נשמע מוצלח לא?
    לא סיפרתי את זה בשביל להשתחצן. החיים האישיים שלי לא קלים, למרות כל מה שסיפרי לך קורא/ת יקר/ה אני אייני מסופק מחיי, ואף ניסיתי בעצמי לקחת אותם בפעם הראשונה אחותי (בעלת פיגור שיכלי) פתחה את דלת חדרי וראתה אותי שרוע על הריצפה ומהר הזעיקה אחות אחרת שהייתה בבית הייתי לאחר כ150 כדורים לטיפול בסכרת אחותי הזעיקה את הורי שטיפלו בי בבית ולא פינו אותי לבית חולים כדי ״ששם המשפחה לא יוכתם״ בלי לחשוב על האפשרות שזה יכול לעלות בחיים שלי, בפעם השניה דרכתי אקדח בתוך הלוע שלי והשתפנתי ברגע האחרון. סיפרתי להורי שאני חושב שאני צריך לקבל עזרה מקצועית אך הם השיבו בשלילה כי ״רק משוגעים צריכים ואני מספיק בוגר להתמודד עם קשיים״.
    המון פעמים אני מוצא את עצמי מהרהר במותי וחושב על כמה טוב יהיה לשכב שם בשקט בלי הפרעה.
    עד לפני תשעה חודשים היה לי את האחת שהחזיקה אותי שהייתה לי למקום מפלט אבל משפחתה הפרידה ביינינו ורדפתי אחריה בעצם עד אתמול,אתמול וויתרתי...היא הייתה לי עולם ומלואו מקור לאור, שמחה ואושר.

אני מתקשה למצוא איזה שהוא חשק או רצון לעשות משהו עם עצמי או לתקשר עם הסובבים אותי, אני פשוט לא מוצא שקט או נחת רק אכזבות בכל מקום שאליו אלך גם אם אני אצליח לעשות משהו גדול אני לא אמצע בזה סיפור או רגע קט של אושר, הינה, עובדה כל הפסקה הראשונה והפנים נפולות והגוף רופף...
    אין לי כוח להמשיך את המציאות הזו.

אם הגעת עד לפה, תודה לך קורא/ת יקר/ה.
    אשמח לעצות

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מצטער מראש, אבל אני לא מסוג העונים הנחמדים והחביבים, אני מתכוון להכנס בך עכשיו, תכין את עצמך.

דבר ראשון, אתה נשמע כמו ילד מפונק שקיבל כל מה שהוא רוצה ובמקום לקבל את זה בהערכה, זרקת הכל לפח.
    דבר שני, אתה מחפש המון תשומת לב והמון הערכה, כמו למשל "קיבלתי שלל תעודות הערכה והצלחה ושמי הולך לפני בהמון מקומות" , זה משפט מאד שחצני וזה כאילו שאתה מנסה לקבל בכוונה סוג של הוכרה מאנשים כדי שידעו מי אתה.
    זה אופי שאני אישית מאד לא אוהב, ורוב החברים שהיו מתנהגים ככה לידי, היום כבר לא חברים שלי. אלה אנשים שכל החיים שלהם עושים דברים בכוונה שאנשים אחרים יראו אותם עושים את זה ויתנו להם צלש ולהגיד להם "כל הכבוד" במקום לעשות דברים מתוך עצמם ובגלל שהם רוצים לעשות.

שאלה קטנה, אם היה לכם המון כסף, איך יצאתי בלי בגרות ובלי 12 שנות לימוד אפילו? מה נסגר איתך?
    אני גם פעם הייתי ילד מוזר, אבל 12 שנות לימוד כן יש לי, אומנם לא הייתי כמעט בבצפר אבל הייתי כמה שצריך כדי שכן יהיה לי 12 שנות לימוד.
    אגב, מה לגבי צה"ל? היית קצין? או שנתנו לך תפקיד של קצין? ואיפה? בקריה?

לגבי הנסיונות התאבדות שלך, רק אנשים חלשים וכאלה שלא יודעים איך להתמודד עם החיים שלהם, מתאבדים. לא צריך לזה אומץ ולא צריך לזה שום בטיח...כל החראטה ששמעת מפסיכולוגים זה פשוט בולשיט. אתה צריך להתמודד עם הקשים שלך בעצמך ולא לפנות לפתרון קל.

אגב, מאיפה השגת גלוק?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-02-2013 בשעה 13:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מצטער מראש, אבל אני לא מסוג העונים הנחמדים והחביבים, אני מתכוון להכנס בך עכשיו, תכין את עצמך.

דבר ראשון, אתה נשמע כמו ילד מפונק שקיבל כל מה שהוא רוצה ובמקום לקבל את זה בהערכה, זרקת הכל לפח.
    דבר שני, אתה מחפש המון תשומת לב והמון הערכה, כמו למשל "קיבלתי שלל תעודות הערכה והצלחה ושמי הולך לפני בהמון מקומות" , זה משפט מאד שחצני וזה כאילו שאתה מנסה לקבל בכוונה סוג של הוכרה מאנשים כדי שידעו מי אתה.
    זה אופי שאני אישית מאד לא אוהב, ורוב החברים שהיו מתנהגים ככה לידי, היום כבר לא חברים שלי. אלה אנשים שכל החיים שלהם עושים דברים בכוונה שאנשים אחרים יראו אותם עושים את זה ויתנו להם צלש ולהגיד להם "כל הכבוד" במקום לעשות דברים מתוך עצמם ובגלל שהם רוצים לעשות.

שאלה קטנה, אם היה לכם המון כסף, איך יצאתי בלי בגרות ובלי 12 שנות לימוד אפילו? מה נסגר איתך?
    אני גם פעם הייתי ילד מוזר, אבל 12 שנות לימוד כן יש לי, אומנם לא הייתי כמעט בבצפר אבל הייתי כמה שצריך כדי שכן יהיה לי 12 שנות לימוד.
    אגב, מה לגבי צה"ל? היית קצין? או שנתנו לך תפקיד של קצין? ואיפה? בקריה?

לגבי הנסיונות התאבדות שלך, רק אנשים חלשים וכאלה שלא יודעים איך להתמודד עם החיים שלהם, מתאבדים. לא צריך לזה אומץ ולא צריך לזה שום בטיח...כל החראטה ששמעת מפסיכולוגים זה פשוט בולשיט. אתה צריך להתמודד עם הקשים שלך בעצמך ולא לפנות לפתרון קל.
    מקבל את התגובה, אבל כנראה לא הבנת הרי הוספתי שלא סיפרתי את זה בשביל שחצנות ולא, לא עשיתי את זה בשביל התעודות הן כולן בתוך המגירה שלי כי אני לא משתחצן עליהם. סיפרתי את זה כדי שאתה, קורא יקר תבין שלמרות ההצלחה כן אני לא מרגיש טוב עם עצמי, אני מחפש סיבות אני רוצה לשנות אצלי דברים.
    רוב החברים שלי לא יודעים גם על היותי מפקד מחלקה כי אני לא שחצן ואנשים בבסיס לא יודעים על התעודות מלבד הדרג הגבוה.
    אני עושה את זה בשביל עצמי, כל החיים שלי לא עשיתי עם עצמי כלום, אני מוכיח לעצמי שאני יכול לעשות אני עושה את זה בשביל לשפר את המורל שלי, ולא זה פשוט לא עוזר.ולא אני לא קצין נפסלתי בקורס קצינים בשל מגבלות בריאותיות ואני עושה תפקיד של קצין אני משרת בבסיס קידמי ולא בקריה.
    אתה מדבר עם נימת זלזול אבל אני מקווה שזה רק בגלל שאני לא הסברתי את עצמי טוב ואני מקווה שפה בא ההסבר.

ובנוגע ל12 שנות לימוד...סיימתי את יב׳ פשוט לא אושרתי כמסיים 12 שנות לימוד.
    ועוד פעם אני אגיד, לא שמעתי כלום מפסיכולוגים כי ההורים שלי לא הסכימו לי ללכת מהטענה ש״רק משוגעים צריכים״
    ניסיתי למצוא לעצמי פתרונות חלק מהם זה ההוכחה לעצמי שאני יכול אבל זה לא עוזר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אולי אתה לא צריך עזרה? אולי אתה לא צריך באמת פתרון? נראה לי שסתם החברה מכתיבה שלך סוג של דפוס איך להתנהג..אתה פשוט מכריח את עצמך לחשוב באיזה שהיא צורה בגלל שאתה חושב שככה צריך להתנהג.

אם אתה לא עושה את הדברים האלה כדי שיאהבו אותך ולא כדי שידעו מי אתה, אז אני משנה את דעתי לגביך, יכול להיות שטעיתי.
    אבל פה אני לא מצליח להבין למה אז כן רצית לשים קץ לחיים שלך? מה רע לך?

אגב, ההורים שלך צודקים. יעוץ פסיכולוגי זה לאנשים חלשים שמפחדים פתרונות קלים ומהירים. הפסיכולוג הכי טוב שיש זה אתה לעצמך. שב עם עצמך בשקט בלי אייפון ובלי שטויות ותן לעצמך לחשוב על מה שאתה רוצה..זה הכי טוב.

אולי אתה לא צריך עזרה? אולי אתה לא צריך באמת פתרון? נראה לי שסתם החברה מכתיבה שלך סוג של דפוס איך להתנהג..אתה פשוט מכריח את עצמך לחשוב באיזה שהיא צורה בגלל שאתה חושב שככה צריך להתנהג.

אם אתה לא עושה את הדברים האלה כדי שיאהבו אותך ולא כדי שידעו מי אתה, אז אני משנה את דעתי לגביך, יכול להיות שטעיתי.
    אבל פה אני לא מצליח להבין למה אז כן רצית לשים קץ לחיים שלך? מה רע לך?

אגב, ההורים שלך צודקים. יעוץ פסיכולוגי זה לאנשים חלשים שמפחדים פתרונות קלים ומהירים. הפסיכולוג הכי טוב שיש זה אתה לעצמך. שב עם עצמך בשקט בלי אייפון ובלי שטויות ותן לעצמך לחשוב על מה שאתה רוצה..זה הכי טוב.
    בנוגע לפיסקה הראשונה,מעולם לא הלכתי אחרי דפוסים חברתיים.
    בנוגע לפיסקה השניה, אני פשוט לא מסוגל להתמודד עם כמה דברים שקורים לי בחיים האישיים כל מיני בעיות שניסיתי לפתור ניסיתי לעבוד עליהם ניסיתי הכל...אני פשוט לא מצליח.

וד״א זה היה C.Z 9 מ״מ חצי אוטומט

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם לא תפרט על הבעיות שלך, לא אני ולא אף אחד אחר לא יוכל לעזור לך..אתה חייב לפרט וכן לפתוח את העניין הפרטי שלך כאן כדי שנוכל לעזור לך..אם אתה רוצה שנעזור לך כמובן.

אגב, מאיפה השגת את האקדח הזה ומאיפה לך הידע על אקדחים?

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

תברח למציאות שונה בסרטים
    שעה וחצי של שקט נפשי

אגב לאן אתה מכוון את החיים שלך?
    לאן אתה רוצה להגיע? שב עם עצמך כמו שהשחצן מעלי אמר ותסגור את זה
    הרי אם גם ככה כמעת מתת ואתה רוצה למות, אז למה לא לנסות לרדוף אחרי מה שאתה רוצה להשיג גם אם זה לטוס לחול ולהיות חופשי?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    שב עם עצמך כמו שהשחצן מעלי אמר ותסגור את זה
    שו שחצן? למה שחצן?

לייקים
    2359
    נקודות
    237

שו שחצן? למה שחצן?

תפסיק לקחת כל מה שאומרים לך פה קשה
    זה כולה פורום, רבאק."

לייקים
    2359
    נקודות
    237

שו שחצן? למה שחצן?

תפסיק לקחת כל מה שאומרים לך פה קשה
    זה כולה פורום, רבאק."

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,799 | הודעות: 8,150,381 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect